![]() |
Alıntı:
|
Paylaşım Klasörü Çalışmıyor (Lütfen bi el atalım) Paylaşım Klasörü Çalışmıyor klasor olusturuyoruz fakat esitlenemiyor diyor dosya paylasilmiyor bos gozukuyor Daha sonra tekrar deneyiniz yazıyor fakat hiç düzelmiyor. Bu problemi nasıl halledeibliriz? Arkadaş ile paylaşım klasörü oluşturuyorum fakar dosya paylaşamıyorum:*(:*(:*( |
beni kimlerin engellediği ve bazı arkadaşlarım cevrimdışı nasıl gorebilirim |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
msnde haberim olmadan kişilerime mail gidiyor yaa abicim benim msn den kişilerime ben göndermediğim halde reklam içerikli mailler gidiyor.Şifremi de gizli soruyuda değiştirdim ama yine de gidiyor.Sizce napmalıyım.Çabuk yardımcı olursanız sevinirim... |
Alıntı:
Bu problem yüzünde eski pc'yi bozdum. Bununla ugrasirken olur olmaz seyler yaptim ve sonunda anakarti bozdum. Sonunda yeni pc ile sorunu çözdüm.Ben yandim baskalari yanmasin. Problemin çözümü!!! Baslat=> çalistir=> cmd (yazin) onaylayin=> Buradaki kodu yazin=> netsh int tcp set global autotuninglevel=disable |
s.a. wlm 8.5 i sistemden kaldırmam gerekıyor setup ı olmadıgı ıcn kldıramadım yardım edermsnz |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
Mrb; A4 TECH Web kameramı yüklüyorum, Fakat hata mesajı veriyor verilen hatamesajı; USB-PC CAMERA disc üzerindeki ''usbVM303.sys'' Dosyası gerekli diyor.. Ne yapmam gerekiyor? |
Alıntı:
http://lnlnss.googlepages.com/usbVM303.sys |
Windows Server 2003 Msn Mesenger Kuramıyorum . Arkdaşlar Windows Server 2003 Kurulu Makinade Nasıl Msn Kurabiliriz . Administrator Girişinine Sahibim Msn Kurarken Bana windows Server , Xp xp2 vb. İşletim Sitemlerine Sahip Olmaslısınız Diyor .. Portablesini indirdiğimde de "boxfile corpurted" diye birşey veriyor ne yapmam gerkiyor yardımcı olabilirmisiniz... |
slm benım msn adresım hep baglanıor durumunda kalıor fakat baglanmıor kontrol ettıgım halde sıstemde sorun yok dıor 4 gundur kendı msn adresımden baglanamıyorum pls yardım!! şimdiden teşekkurler!! |
Alıntı:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=d78f2ff1-79ea-4066-8ba0-ddbed94864fc Windows Server 2003 desteklenen işletim sistemleri listesinde görünüyor. Alıntı:
|
Alıntı:
ama 8.5 i daha denemedim doğrusu. |
evet sadece benım hesabım acılmıyor arakadaslarımın hesabını denedık acılıyor benımkı acılmıyor ve her hangı bir hatada mesajıda gelmıyor!! nolur yardım pls!! |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
ben windows messenger kullnmıyorum vista yuklu bende msn 8.1 kullanıorum bahsettıgınız gibi windows messenger a baktım baslatta gorunmuyor sadece live messenger var!! herhangi bir hack olabilme ihtimali varmı? bızım evımızde 3 adet pc var ve 3 dede denedım ama olmuor!! |
Mesiah merhabalar tanalmm.:) |
yaw arkadaslar bu sorun sadece bendemı oluyor. acaba msn bastan yuklesem sorunu giderebılırmıyım? |
Alıntı:
|
ltfen yardm msnyi kuramyorum arkadalar bilmediim bi nedenden dolay msnyi kuramyorum nezaman kurmaya kalksam bu hatay veriyor hata resimi aadadr.ltfen ilgilenin ok saolunuz .bu seferde baka bir hata verdi onu resimleyip ekledim yardm ediniz ltfen ne yapmm lazm ark.lar Image Turk -Bedava Resim YukLe , Resim Paylas ,Yükle , Resim Yükle! Image Turk -Bedava Resim YukLe , Resim Paylas ,Yükle , Resim Yükle! i kurdum ama oturum aamyorum ykseltin srm diyiyor hayr tkladmda almyor |
msn şifre değiştime nasıl yapılacak???? password ksımına tıkladıktan sonra " yükleniyor.... " deyip öyle saatlerce kalıyo??? sebebi nedir ve nasıl yapacam yardım edin lütfen.. |
Alıntı:
Burdan 8.1 ya da 8.5 sürümünü indirip kurmayı deneyiniz: (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Alıntı:
|
Messenger Karşılama Ekranında Görüntü Resmi Selamlar Messenger ve Live Messenger ı uzun zamandır kullanıyorum 4 farklı bilgisayarda 4 ünde windows xp profesyonel kurulu ve live messenger son sürümleri kurulu olmasına karşın,2 sinde live messenger karşılama ekranında görüntü resmi kısmıda mevcut,diğer 2 sinde mevcut değil, ben kendim yüklememe rağmen bu farklılığın sebebini ve çözümünü merak ediyorum. |
arklar 8.5 kurarken hata raporu verıyo acıl yardım |
Alıntı:
|
msn de ses kaydet ve görüntü kaydetme slm arkadaslar ben msn de konustugum kişilerin görüntüsünü ve seslerini kaydetmek istiyom msn mi otomatik actıgımda aktif halinde olsun kim msn de ne konusmusa vede görüntü olmusa süresiz alıp kaydetsin lütfen arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz yeni üyeyim insaalah yardımcı olursunuz saygılarımla... YARALİYİM |
Alıntı:
|
Msn Mesingger Sournuuu :Darkadaşlar ben aranıza yeni katılmadım ......:D ben bilgisayarıma format attım format atmadan önce msn 8.5 kuru idi ama format atttıktan sonra 7.5 sürümünü kurmak istedim ama kurduğumda giriş yaparken Msn 8.5 sürümüne yükseltiyor oysaki benim arkadaşım msn 7.5 sürümünü kullanıyor msn 7.5 sürünümü kullanmak için ne yapmam gerek..?:*(:*(^o):( |
Alıntı:
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz |
Msn Live 8.5 Sesleri çıkmıyor? Evet ssorun açık arkadaşlar, önce 8.1 i yükledim ve sonrasında buradaki 8.5 pachti ekledim, sonrasında ise sesler çıkmıyor. Seçeneklerden düzelteyim diyorum ama Uyarılar ve İletilerin en altındaki Gözat ile yanındaki pasif. Yardım edin arkadaşlar. |
Alıntı:
http://g.live.com/1rewlive/tr/WLInstaller.exe |
msn sorunu kardes bizim bi sorumuz war 1 msn acmamaiz gerekıo ama msnin kendi sitesinde sayi yada alttan tre acmıyor bu konus hakkinda bilgi verebilirmisin burak_hacibekiroglu@hotmail.com adresinden bana ulasabilirsiniz yapan arkadaslara pirim verilir. |
Alıntı:
|
msn messenger 9.0 yükledim ve birden fazla oturum acma tek msn de diye bir özellik var deniliyor ama ben bulamadim yardım ederseniz sevinirim. Forumda arattım cıktı fakat yönlendirmede o sayfayı acamadim |
Alıntı:
Mesela evinizde WLM 9.0 yüklü ve Messenger'ınızı açık bıraktınız, iş yerinizden de aynı hesapla oturum açtınız. Her iki yerde de hesabınız da açık kalır ve tüm değişiklikler her iyi yere de aynı şekilde yansır. Windows Live Messenger > Araçlar > Seçenekler > Oturum Açma ekranında, altta bulunan seçenekler bu konuyla alakalı. Yalnız BETA aşamasında olduğu için bu özellik şimdilik sadece Amerika ve Kanada kullanıcılarına sunuluyor. |
cok oluyorum ama son soru tek msn de 2 hesap acmak mümkünmü |
Alıntı:
|
Msn de Webcam Sorunu(PhilipsSPC 700 NC) Arkadaşlar yeni aldığım Philips 700 NC PC Kameram yüzünden msn e giremiyorum.Usb den çıkarttığım zaman ancak msn e girebiliyorum. Aşağıda hata raporunu veriyorum.Hata raporı msn açılır açılmaz hemen çıkıp msn i kapatıyor. Msn i tekrar yükledim.Olmadı Webcam programı tekrar yükledim ama bir fayda etmedi. Ne yapabilirim [url=http://www.resimekle.gen.tr/]http://www.resimekle.gen.tr/files/qqw75dgcpne6f2un85gv.png[/UR |
Msn oturum açarken hata(kod yok) 2 gün önce msn açılmıyordu hesap tam açılacakken hata verip kapanıyordu.Eski sürüm yeni sürüm denedim sildim kurdum olmadı(pluginler dahil) FOrmat zamanı gelmişti format attım.Bugün benzer bi sorun şöyle oldu 2 ayrı hesap kulalnıyorum ve hesaplardan biri açılıyor diğeri açılmıyor.Bende live id hesaplarını ve bazı msn dosyalrını elimle sildim daha kötü oldu.Sinirlendim msn, live id ile alakalı ne varsa sildim denedim yine olmadı şuan tüm hesaplarda tam açılacakken hata veriyor.yeni hesaplarda dahi. http://img530.imageshack.us/img530/4066/zdsfsdbr5.jpg Burdan gördüğüm tamamen windows live messenger ı kaldırın başlığını uygualdım yine olmadı.. Zaten ne yaparsam yapayım eski msnden girdiğim hesapğlar silinmiyor.hala yüklediğimde görebiliyorum. Şuan aMSN kullanıyorum |
slm arkadaşlar messenger discovery yükleyemiyorum yolunu bilen varmı şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
Dün gece elektrik kesilmesi ile pc kapandı. Sabah açtığımda msn bağlandığı gibi geçersiz işlem yürüttü diyerek kapanıyor. Yukarıda ki gibi hata veriyor. |
benim webcam den sanırım bu hatayı veriyor çözümünü bulamadım pc ye format attım yok, driveri sildim yükledim yok msn i sildim yükledim yine olmadı webcam de mi bir sorun var acaba usb den mi kaynaklanıyor? |
Msn zararlı içerik engelleyicisini kapatmak? Msn artık beni mp3lerden korumasın ya! Ne zaman msnde birinden mp3/video alsam msnde "tamamlandı" linkine tıklayınca "msn falanca dosyanın size zararlı olabileceğini düşündüğünden dosyayı engelledi" diyor ve çat diye siliyor. ben 10 dakka beklemişim 8mb mp3 almışım arkadaştan msn bey bana zararlı diye siliyo bi hareketle. Artık sinir seviyemi zorluyorum yokmudur bi çaresi patch i bunun. Msn in beni korumasını engellemek için? Yardımınız için teşekkürler |
Alıntı:
Yükleme yapmak için güvenlik programınızı (anti-virüs, internet security veya arka planda çalışan spy programınızı) devre dışı bırakın ve kurulum yapmaya başlayın. Eğer bu şekilde yine de yükleme yapamıyorsanız. Messenger Discovery Live'ı tekrar indiriniz. İndirmeden önce tarayıcınızın geçici dosyalarını siliniz (Internet Explorer > Sağ Tık > Özellikler > Genel sekmesi > Gözatma Geçmişi altında yer alan Sil butonuna basın ve temizleme yapın). Bunu yaptıktan sonra dosyayı indirip güvenlik programlarını devre dışı bıraktıktan sonra kurulum işlemi yapabilirsiniz. |
8.5 yükledim ve bu sorunu aştım arkadaşlar :) hata raporsuz msn i özlemişim :) |
slm arkadaşlar bi sorum olcak. benim msn sürekli açılıp kapanıyor neden olabilir. ben açıyorum 1 dk sürmüyo kapanıyo tekrar açılıyo. herşeyi denedim ama olmuyor. yeni sürümde bi sorun olabilirmi. format dahi attı komple yeniden kudum ama maalesef başaramadım bi yardım ederseniz sevinirim |
MSN live 8.1 de bağlantı problemim Arkadaşlar bedne MSN 8.1 kurulu vaziyete bide stuff plug in var. iki msn hesabımdan birinde problem yoken diğerinde bir türlü bağlanamıyorum.aslında bağlanıyorum fakan 2 saniye sonra bağlantım kopuyor bunun nedeni ne olaki... |
yaa arkadaslar yazdılarımı karşı taraf girmeden alt alta her yazdıgımda nik çıkmadan yazmak istiyorum bi yerdede resimdede gördüm ayarımı var yardım edin plz resim ImageShack - Hosting :: 63812176hn5.jpghttp://img339.imageshack.us/my.php?image=63812176hn5.jpg |
Alıntı:
wlm seçeneklerinde; *belirttiğim özelliği aktif yapınız... http://img528.imageshack.us/img528/2590/adszqw4.th.png |
| Saat: 10:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık