![]() |
arkadaşlar merhaba men mail adresi oluşturmak istiyorum ama bilmiyorum rica etsem bilen biri bana detayıyla anlata bilir mi yanlız kusuruma bakmayın ama acele olarak yapmam lazım mail bekleyn bir iş teklifim var lütfen çok teşekkür ederim |
yha benm msn açılmıyo yeni msn açmk istyrm ama hangi siteye girip yapçağmı blmyrm acl yazı yazn |
Yeni bir messenger hesabı açmak istiyorsanız yeni bir mail adresi oluşturabilirsiniz. Aşağıdaki linkte yer alan açıklamaları okuyarak hotmail.com uzantılı bir mail adresi edinebilir ve edindiğiniz bu mail adresini messenger ınızda kullanabilirsiniz. @msn.com Uzantılı E-mail Adresi Alın |
İsteğinizi tamamlayamıyoruz Windows Live ID hesabınızı oluştururken bazı teknik sorunlarla karşılaştı. Windows Live kullanmaya bugün başlamak için, destek almak üzere burayı tıklatın ve Windows Live ID'yi seçip aşağıdaki kodu kopyalayıp forma yapıştırın. LEFKPK~OIUVMRSWQVVYUYa[ |
ama olmuyor yapamıyoruz msn |
arkadaşlar bunu nsLL yapcaSS |
hotmail .de istiyorum |
Çok teşekkürler hocam. |
ben msn açmak istiyom posta kutusunuda doru yazdım açılmıyp yha neden acaba:D): cevap verirseniz sevinirim (MUZ) |
Alıntı:
|
| Saat: 09:00 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık