![]() |
Hyr Kişi Listem o Kadarda Kabarık deqiL .. baya kişi siLdim 550 kişi feLan kaLdı ?? diqer msnemde daha cok kişi var |
Alıntı:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri |
Alıntı:
|
|
WEB CAMERAN VARSA*-) ONUN ZATEN BİR CD OLUYOR İÇİNDE ONUNLA KAYDET EĞER YOKSA ALDIĞIN YERE SOR...:D:D:DEĞER BULURSAN SEVİNİRİM.:smiley32:(Y)HADİİ BY BY:kiss2::kiss2: |
merhabalar. Ben msn pictures display ın her sürümünü denedim bu hatayı veriyor. Msn 8.1 yüklü bende. lütfen yardım. http://img155.imageshack.us/img155/6760/93770971mh7.jpg http://img148.imageshack.us/img148/8762/14235185va7.jpg |
merhaba ben laptopta vista kullanıyorum kendi uzerindeki kamera normalde calısıyor ama life msn de calısmıyor. simdi 9 yukledim ondan once 8 ve 8.5 vardı. ama hic birinde kamera calısmıyor ne yapmalıyım. cok acil ltfn. verdigi hata vista soruna cozum aranıyor diyor ama hic bir sey bulamıyor ve life msn kapatıyor kendini. kamera sürücüleri ve diger yazılımları kontrol ettim. kamera normalde calısıyor msn de normalde calısıyor ama msn de kamera calısmıyor. msn oturumu acmadan goruntu ve ses kurulumuna gecince seste sorun tok ileri dedigimde goruntuye gecmiyor msn kapatıyor. Alıntı:
cozumu banada anlatsanız |
Merhabalar, Forumda ve netde biraz incelem yaptım ama sorunumla ilgili bir kaynak bulamadım.Sorun şöyle; PC ye nezaman format atsam ve sonrasında msn yi yeniden yüklesem listeden silerek yada yeni gelen davetleri listeme eklemeden engelledigim bütün davetler yeniden geliyo...ama sadece pcyi formatlatıp yeniden msn yükledigimde oluyor bu....400-500 davet geliyor ve hepsini tek tek red etmek zorunda kalıyorum...Şimdi ise daha fazla olmalı ki artık msn kaldırmyor ve davetler arka arkaya gelmeye başlarken 600 lerde msn de kendini kapatıyor...kısaca adresimi kullanamaz oldum..Lütfen bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi bana...adresimi kaybetmek istemiyorum |
Alıntı:
Kişileri engellemenizin sunucu tarafında kaydedilmemesinin iki sebebi olabilir bence. Birincisi sunucuda ya da sunucu ile bağlantılarınızda sıkıntı vardır. İkincisi engelli listenizin kapasitesi dolmuştur (evet kişi listesinin olduğu gibi engelli ve izinli listelerinin de belli bir kapasitesi varmış). Bu yüzden aşağıdaki adreste verilen program ile Engelli ve İzinli listelerinizi temizleyin. MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi Ancak temizlerken sizi eklemiş olanları silmeyin, sadece sizi silmiş olanları silin. Bunu kolayca yapmak için sırasıyla "menüden Lists>Clean Lists>Allow list>Clean List düğmesi "ve" ....>Block list>Clean List düğmesi". Bundan sonra Messenger'da oturum açıp, çıkan uyarılar Messenger'ı kapatmadan hepsini tekrar engellemeyi deneyin. Eğer Messenger kapanıyorsa, Windows Messenger'dan oturum açmayı deneyin, o da kapanırsa engelleme işlemini ListManager programından yapmayı deneyin. Eğer bunların hiçbirin yapmayı beceremezseniz, Microsoft'a başvurun bu sorunla ilgili. Onlarda birşey yapamazlarsa o zaman korkarım hesabınız ölecek. Aklınızda bulunsun, eğer böyle sorunları hiç yaşamak istemiyorsanız, adresinizi sitelerde, forumlarda herkese görünür şekilde yazmayın ve tanımadığınız hiç kimseye vermeyin. |
Merhaba arkadaşlar benimde 1 aydır sorunum hep bu oluyor.. bir türlü degişmedi sorun.. Bağlan dedigimde ( oturum aç ) bu hata mesajı geliyor.. http://img442.imageshack.us/img442/4961/hatakt7.jpg Onar diyorum ama yine düzelmiyor... http://img87.imageshack.us/img87/7999/hata1sp7.jpg Bende oturumu açmak için baglantı ayarlarına gelip >> yenile diyorum anca bu şekilde açılıyor.. ne yapmam lazım ?? Usb modem Kullanıyorum.. Bağlantılarımı da kontrol ettim .. her zaman sorunsuz sn yede acılan msn şimdi açılmaz oldu... Plus vs eklentilerde yüklü degil ... |
Alıntı:
Kod: # Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp. |
selam; baya uzun zamandır hotmail.kullanıcısıyım ve hotmailimin dili almanca ve onu türkçeye çeviremiyorum yardımcı olursanız sevinirim tşkler(F) |
Alıntı:
Kod: # Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
smiley yükleme msn de kaydettiğim(eklediğim) smileyları bilgisayara nasıl aktarabilirim? Belgelerimden ublduğum smileylar hareketsiz oluyor. .gif şeklinde nasıl yükleyebilirim şimdiden teşekkürler :) |
Alıntı:
(kaydetme işini halletim ) Fakat Sorunum yine aynı 81000306 kod hatası hala gelmeye devam ediyor ? onar deedigimde sistem dosyası ( ünlem işaretli ) arızalı görünüyor.. ve onarmayı başaramıyor.. ? |
selam arkadaşlar msn meeboyo kullanıyorum ama problem le karşılaşıyorum hata oluştunu sölüyor neden daha önce olmazdı |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-programlari/35696-concon-retriever-windows-live-messenger-icerik-yedekleme.html Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/43791-msn-hata-kodu-81000306-windows-live-messenger-hatasi.html Alıntı:
|
Arkadaşlar Birkaç Sorum Olacaktı...? 1-)Arkadaşlar,ben msn mi açıyorum,mail gelmiş oluyor,bakıyorum çıkıyorum..Başka msn mi açıyorum,mail geliyor bakarken kullanıcı kimliğini değiştir geliyor..Aynı hesaptaki maillere nasıl bir arada bakarım? 2-) Ben WLM 8.1 Beta TR Kullanıyorum.Oturum açma yerinin altındaki o müsteri hizmetleri,parolanızımı unuttunuz falan kullanılmıyor.Yani basınca hiçbirşey açılmıyor normal orada duruyor. Bu 2 sorunumu nasıl halledebilirim? Lütfen yardım edin..Herkese iyi akşamlar...;) |
slm arkadaşlar live 8.5 yükledim.Hem arkadaşıma dosya atamıyorum hem de onlardan dosya alamıyorum.Yardım ederseniz sevinirim. |
Alıntı:
|
ÇEVRİMDIŞI İLETİLERİ msn kapalı iken kişi listemdekilere -link kaldırıldı- adresini birde 50-60 kb lik bi dosya içeren bir sayfa gönderiyor bu nedir acaba buaraaada ben bu adres nedir diye bakmıştım bana başkasından geldi o kişiye ileti gönderdim cevap yoktu bu konuda yardımcı olursanız sevinirim birtürlü bunu gideremedim şifrede değiştirdiysem fayda etmedi virüs programlarında bişeyde gözükmüyor |
Alıntı:
|
Msn kendiliğinden kapanıp açılıyor ben farkında olmadan ... silip baştan yükledim 8,1 yerine 8,5 de kurdum ama ne çare gene aynı .. yardım edersen çok sevinirim teşekkürler. lütfen yardıma ihtiyacım war ... |
selam arkadaslar benım bır sorunum vardı bu konuda bana yardımcı olabılırmısınız. ben suan msn messenger 7.5 surumu coklu oturum yaması ıle bırlıkte kullanıyorum. Konunun bu kısmında sorun yok fakat gecenlerde msn messenger 8.1 surumunu yukledım ve coklu otorum acma yamasını arastırdım buldum. ancak yama ıle bırlıkte kullanırken messenger sık sık hata raparu olusturarak kapanıyor. Bu konuda ne yapabılırım. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bazı bilgisayarlarda yine bazı messenger ların sürümlerinde bu çoklu oturum yaması dediğiniz gibi hata vermektedir. Bundan kurtuluş yöntemi olarak bu konuda bir sürü önerim var. 1- Messenger Plus Live (Aralarında hiç sorun göstermeyen tek yardımcı) 2- Mess Patch Açıklamalı Gösterim 3- A-Patch Açıklamalı Gösterim 4- Messenger Discovery Live (Bazı bilgisayarları ağırlaştırıyor) Not: Bu eklentileri kuracağınız zaman messenger ın en son sürümü olan 8.5 u kurmanızı öneririm. Ayrıca Mess Patch ve A-Patch yamaları 8.5 sürümü içindir |
merhaba arkadaşlar msnde bna her ileti yazıldığında ing. sesler geliyor bunu nasıl kapatabilirim bilen var mı? yardım lütfen msn discovery kullanıyorum bundan kaynaklanıyor galiba.. |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/messengerdiscovery/30-messengerdiscovery-teknik-destek-mesaj537756.html#post537756 |
merhaba bir sey sormak istiyorum. diyelim ki biri sizi listesine ekledi. onu bloke etmeden ya da allow demeden gelen request i sadece cancel ederseniz sizi online gorebilir mi ? yani listenize eklemiyorsunuz, allow da demiyorsunuz, ama bloke de etmiyorsunuz. sadece cancel diip pencereyi carpidan kapatiyorsunuz. ?? tesekkurler. |
Alıntı:
|
Yine 8.5 tan sesleri alamıyorum. Seçenekler içersindeki Uyarılar ve Sesler kısmı işaretli olmasına rağmen seslerin ayarlandığı kısım boş olduğu için sesleri vermiyor. Daha öncede başıma gelmişti formattan sonra düzelmişti. Kurulumsuz kullanıyorum sitenizden indirdim bununla bir ilgisi varmı acaba. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tekrar selam arkadaslar messengerım ıle ılgılı acıklayıcı bılgı vermek ıstıyorum (kusura bakmayın bır oncekı mesajımda surum bılgılerim yanlıs oldu ozurdılerım asagıdakı sekılde duzeltıyorum) eskı surum msn messenger 8.1 kullandıgım yama ise WLMUniversalPatcherPlusPlus100 yeni surum msn messenger 8.5 kullandıgım yama ise WLMUniversalPatcherPlusPlus101 sistem bilgilerim ise microsoft windows XP home edition version 2002 service pack 2 torchbearer arkadas senin önerini dikkate alacagım senin verdıgın yamaların hepsını yazdıgın sıra ılemı yukleyecegım. benı bu konuda aydınlatırsan sevınırım. hoscakalın. |
Alıntı:
tesekkurler :D |
Alıntı:
Hayır hepsini bi anda yüklememelisin. İstediğin çoklu yamaya göre vermiştim sadece. Mess Patch ve A-Patch i aynı anda kullanırsan birbiriyle çakışıp messenger da hata verme olasılığı bulunabilir. Yukarı da söylediğin yamalar bazı messengerlarda sorun yapmaktadır. Onun için önerdiğim program ve programcıklardan birini seçip uygulamalısın. Not: Messenger Plus Live - Messenger Discovery Live ve Mess Patch ve de Messenger Plus Live - Messenger Discovery Live ve A-Patch i aynı anda aynı messenger üstüne uygulayabilirsin. |
yardım lutfen merhaba gecen bi konu actım ama halen cevap bulamadım sorunuma. MSN Teknik Destek/Bilgiler bolumunde konu actım ve benım sorunumda bu konu altında olması gerektıgıne ınanıyordum. ama bi yonetici arkadas MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) konumu buraya tasımıs. ordan takıp ettım ama hıc cevap bulamadım. bugun tekrar kontrol edeyım konunun icerigi ne die benım konumla alakasız bi yere tasınmıs. kişi yonetici program. benim bole bi sorunum yok. bir hata ama o hata ne bulamadm. o hatayı arıyorum. lutfen bu konumuda abuk sabuk bi yere tasımayın. ben msn hakkında teknık bılgı ve destek ıstıyorum. konumda dogru bır yerde. tasınması gereksızdir. simdi sorunuma geleyim. gecenlerde kardesimin msn si calindi ve yardim istedigime dair bi konu acmistim. (o konumda cevap bulamadan 2gunde silinmisti) saolsun insafa geldi alan ve geri verdi. ama simdi bole bi sorunumuz var. msn listesindeyim ama gormuyor beni. ve bende onu. engellide degil. listedeki butun herkezi silip tekrar yokledik ama davet bile gelmedi. bununla ilgili yardim edecek birileri varmı? |
olmuyo arkadeş |
Beni Kişi listesine Ekliyor ama bana uyari gelmiyor! Selam Arkadaşlar, Benim sitem var ve admin@sitem.com olarak hesap dogruladim herşey burayakadar normal sonra domains.live.com dan hesap actim forumda üyelere email vermek icin cpanel den mx kaydini girdim sorunsuz calisti fakat pop3 maillerim pc ye gelmemeye basladi mx kaydini sildim sorun cozuldu sonra hesabi kapattim tüm maillerin kaydini sildim admin de dahil buna en büyük hatayi yapmiş oldum yine 1 saat bile gecmeden tekrar E posta adresini dogruladim neyse tüm kişiler ucmus tu tekrar ekledim adersleri vs ancak kişiye uyari gitmedi ben ileti yazinca ileti gidiyor pencerede yaziyor "Bu kişi Listenizde Eli Degildir" neyse ekliyor vs ama Dosya/Araclar/Gizlilik te eger Beni eklemiş ise kişi sag tiklayip sil dedinmi silinmiyor ancak bende tüm adresler silinebiliyor ki onlar beni eklemiş sozde! ;) En Son olarak admin@site.com u hicbir şekilde daha tam eski haline getiremedim başkasi beni eklesin bana uyari gelmiyor! Messenger da ayarini gordum işaretli uyari versin diye fakat olmuyor coklu msn 8.1 kullaniyorum illa ben kişi eklersem ona uyari geliyor! Eski parolayi kullanamiyorum "Çakişiyormus" eski hesabi sildim tekrar actim nasil olur acaba? Belli bir süresimi var diyince tam silinmiyor mu? Cok yazmişim Kusura Bakmayin iyi Günler... |
benim bir sorunum msn 9 u yüklemiştim ama listeki kimseleri göremiyorum kaldırıp tekrar yükledim yine aynı sorun var ne yapabilirim acaba |
geçen çarşamba günü msn açılmamaya başladı, live msn 8.1 ve bununla uyumlu plus vardı.. sürekli 80048820 hatasını verdi,ardından 80048439 hatası ve 80072ee7 hatasını verdi..windows msn yi de açamadım o gün..birkaç kişi de daha oldugunu duydum bu sorunun.. cumaya kadar live msn açılmadı ama windows msn açılmaya başladı.. msnyi kaldırdım,başlat-çalıştırdan dnsleri temizledim, sonra live msn 8.5 kurdum,günde sadece bir iki saat açık kalıyor,sonra yine 80072ee7 hatasını verip çalışmamaya başlıyor.. windows msnden ve bu hatadan bıktım,ne yapabilirim? dnsleri de temizleyemiyorum,çözümlenemedi diyor.. yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. |
Alıntı:
Windows Messenger > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik ekranına gelin. Gizlilik ekranında her iki adreste de "Diğer kişiler beni kişi listelerine eklediklerinde uyar" seçeneğinin işaretli olduğundan emin olun. Soldaki ve sağdaki listelerde sorun yaşadığınız email adresini arayın. Bu adrese sağ tıklayıp adresi silin. Oturumunuzu kapatın ve yeniden açın. Adresin listelerde bulunup bulunmadığını kontrol edin. Oturumunuzu kapatın. Diğer adresle oturum açın ve aynı işlemleri yapın. Adresi listenize ekleyin ve diğer adrese onay gelip gelmediğini kontrol edin. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
MSN Hata Kodu 80048820 Windows Live Messenger Hatası |
kaspersky internet security 7.0 kullanıyorum.. az önce msn açıktı,bir anda düştüm,yine 80072ee7 hatasını verdi,kasperskyı kapattım..yeniden denedim ve msn ye girebildim.. kasperskyda nasıl bir düzenleme yapmam gerekir arkadaşlar ? korumayı en yüksek seviyeye çıkarmıştım,onunla bir ilgisi olabilir mi acaba? |
Alıntı:
|
Alıntı:
uzun ugraslar sonucu ve herseyi denememe ragmen msn acilmamisti. Son olarak format attirdim ve sorun cözüldü. |
merhaba arkadaşlar benim problemım msn live yukluorum ve discovery yukluorum (msn 8.5 tr) discover 1.3.0322 ) ama bi turlu calısmıo discovery urun insg destekliyor yazıp duruor ozellkılerınden yararlanmıorum... |
arkadaşlar msnde ses kısık kısık geliyor neden acaba |
Alıntı:
|
| Saat: 11:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık