![]() |
Alıntı:
|
NeutralizeR Windows live messenger i komple pc den kaldirdim tekrar kurdum ancak hala sorun devam ediyor başkasi beni ekleyince uyari falan gelmiyor MSN Support türkçe degil galiba... Başka ne yapalirim ki? |
bana acilen msn kırıcı lazım |
Alıntı:
|
|
Merhaba Benim ilginç bir sorunum var. Sorun Şu; İşim Gereği MSN' e günde 150-200 arasında kişi ekleme yapıyor.Fakat çoğu zaman birisi ekleme yaptıgında bana gönderilen "Kabul Et Daveti" geç geliyor.Dolasiyle sonra gelen daveti kabul ettiğim içinde iletişimde sorun yaşıyorum. Ben MSN Discovery yada MSN Plus'dan şüpheleniyorum.Bunlar sanki bir geciktirme yaratıyormuş gibi... Sizlerinde bilgisini almak istedim.Sizlerde de böyle bir olay oluyormu. Teşekkür Ederim.... |
slm, arkadaşlar mns 8.5 i yükledikden sonra msn den dosya gönderemiyorum yardımcı olurmusunuz |
kişisel iletim gorunebilmesi icin ne yapmaliyim |
Alıntı:
|
İYİ çalişmalar iyi günler belki formunuzda var ama ben bulamadım yardımcı plucagınızı düşünüyorum benim sorunum öncelikle bende internet 7 var ve msn 8.5 yukledim yani sürümü yükselttim oyuzden kısa kesicem msn mi açıyorum sizden ordan burdan mail gelmiş maillerimi açmaya kaltıgımda 2 adet sayfa geliyor internet 6 biri boş digeri şifre degiştirme kişisel bilgiler vs ancak mailerimi msn comdan okuyorum bu hatayı 1 haftadır yapıyor ve ilk kez çevramdikiler duyuyor ancak forf sitelerimde denk geliyor bazı kişilerde bu sorun var onlarda çözüm bulamıyor umarım sız bulursunuz şimdiden teşekkur edrim NOT( SÜRÜMÜ YÜKSELTMEMİN SEBEBİ MAİL SAYFAM AÇILMADIGINDAN VE İNTERNET 7 İNDİRDİM TEKRAR KURDUM VE MOZİLLADA AYNI CEVABI VERİYOR NE YAPSAM OLMADI )? |
Alıntı:
Yok uyarılar geliyor fakat gecikmeli olarak geliyor. Mesela beni farklı zamanlarda toplam 4 kişi ekliyor. Fakat bunların kabul daveti bana toplu olarak geliyor.Oysa eklendiği anda bana davet kabulu gelmesi gerekliyor. Bu sorun sürekli olmuyor.Aralıklarla yaşıyorum. Bazen 3 saat bakıyorum beni kimse eklememiş.Bende şüpheleniyorum ve MSN i açıp yandaki çubugu alta-üste götürüyorum ve bakıyorum bir anda 5 davet geliyor. Yani davet verisi bana gönderilmiyor.ADSL 'imde kesinlikle veri kaybı yok.Zaten olsaydı MSN sık sık kopardı. Bilen arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim.Teşekkürler... |
slm, arkadaşlar mns 8.5 i yükledikden sonra msn den dosya gönderemiyorum yardımcı olurmusunuz |
msn spamları msn de ben acmadıgım halde onlıne olması gıbı ve baskalarına adresler dosylar gonderılmesı gıbı bı sournla karsı karsıyayım yarıdımcı olurmusunuz temızlemem mı gerekıo nasıl veya ne yapıcam :*( |
Sa. Arkadaslar Yardımcı oLurmusunuz Ben 2 Tane Oturum Açmaç istiyom Yani 2 Tane msn çalışacak Ayrı adresle çalısacak nasıl yapabilirimi .. |
Alıntı:
anlatmak istediğinizi sanırım yalnış ifade ettiniz. üsttekinden ben; aynı adresimi 2 tane açmak istiyorum anladım. Ancak muhtemelen anlatmak istediğiniz; 1 pc den 2 msn açmak. oda şurdaki eklenti ile mümkün olabiliyor; Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger yada plus yüklersiniz; https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6531-windows-live-messenger-plus-live-final.html olmadı şu'da var; Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch ve genelde bunlar burda bulunuyor; Çoklu Oturum Açma ve Yamalar - MsXLabs Alıntı:
Alıntı:
Şurda nasıl problemleri messenger'a ileteceğimizi anlatmıştım.; https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/65664-messenger-goruslerinizi-onemsiyor.html Alıntı:
http://img404.imageshack.us/img404/1773/sisiselal3.jpg |
Alıntı:
|
hellboy gibi ben de ilk okuduğumda sanki AYNI adresle iki oturum açmak istiyormuşsunuz gibi anlamıştım. Halbuki dikkatli bakınca, "ayRı" kelimesini kullanmışsınız ama o kelimeyi kullanınca adres kelimesini çoğul kullanmalıydınız: "ayrı adreslerle" gibi. Her neyse, şu yazıda Çoklu Hesaplar'ın Messenger Plus!'ta nasıl etkinleştirileceği anlatılmış. Ancak ekran görüntüsü eski sürümün görüntüsü, yeni sürümde yukarıdaki sekmelerden Messenger değil, Özelleştir sekmesine gitmelisiniz: https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/23-messenger-plus-teknik-destek-mesaj448563.html 9.0 sürümü varsa, Plus! ile ikinci Messenger uygulamasını başlattıktan sonra onda da ayNı adresle oturum açabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla, ama aynı bilgisayarda böyle yapmak pek bir anlamsız olur herhalde. |
ya eskiden msn v4.50 den önce msn kilidine sifre konuodu simdi kısyol bnce hiç ii olmadı şifre konulmuo yardım eder misniz sf 14 te war ama açıklama yapılmamıs anlasılır olun lütfen ya :) |
merhaba arkadaşlar, listemdeki kişilerin başkası tarafından görülmesini nasıl engelleyebilirim bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler |
Merhabalar Size yaşadığım bi sorunu sölemek istiyorum windows live messenger 8.5.1302.1018 windows live oturum açma yardımcısı 4.200.520.1 messenger plus! live 4.50 (build 312) bu sürümlerde uygulamalar kullanıyorum ve görüntülü konusma sırasında ağ yavaşlıyor ev bilgisayarın ve tek hat kullanıyorum 1024 ile bağlanıyorum ayrıca pc'im yeni formatlanıp kuruldu virüs olduğunu sanmıyorum.acaba sürümlerde bi uyumsuzluktan dolayımı oluyor bu yavaşlama.. teşekkürler |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
ARKADAŞLAR HAYALET MSN HAKKINDA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ |
msn ayarlarım hafızada kalmıyor @live.com adresindeki nick,kişisel ileti,avatar gibi ayarlarım msn her açışımda otomatik olarak ilk haline dönüyo.bunun bi çözümü varmı acaba..şimdiden tşkler.. |
Messenger Adresimin Biri Açılıyo Biri Açılmıyo Merhaba Arkadaşlar Windows Live Messenerda Adreslerimin Biri Açlılıyo Diğeri Açıırken Hizmet Geçici Olarak Servis dışı Felan Yazıo Neyaptıysam Sorunu Bulamadım windows Messenger kullanmak zorundakaldım Lütfen Bana Yardım Edermisiniz Teşekkurler |
Alıntı:
C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\ C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Contacts\ |
merhabalar, msn de kişi ekleme/silme geçmişim biryerde saklanır mı? kimi ne zaman eklediğime nasıl bakabilirim? bunu yapan bir script var mı? |
kapanan msn arkadaşlar ne olur bana yardım edin msnemde konuşmak istediğim kişinin üstüne tıklıyorum ama 2 saniye sonra tekrar kapanıyor aslında kapanmıyor çünkü oturumu kapattığımda açık pencereliri kapatmamı söylüyor ne yapabilirim ne olur bana yardım edin:*( |
merhabalar ben bilgisayara format atacağım messengerımda da bissürü sevdiğim özel ifadeler var bunları yedeklemenin bi yolu var mı format attıktan sonra tek tek toplamak zor geliyo da :) |
Alıntı:
Sormak istediğim buysa; Normal olarak msn imi açıyorum ve herhangi bir kişiye yazacağım zaman kendiliğinden kapanıyor. Sorun internet bağlantınızdan kaynaklanıyor olabilir (Olabilir diyorum çünkü messenger ınızla ilgili herhangi bir bilgiye sahip değilim. Uygulanmış yama ve eklentilerin olup olmadığı konusunda). Eğer üstteki değil de buysa; Yine herhangi bir kişiye konuşma penceresi açtıktan sonra işim bittiğinde oturumumu kapatmak istiyorum ve açık pencereler var diye uyarı geliyor. Bu uyarının gelmesini istemiyorum diyorsan. Bunun da çözümü var tabiki. Demokrasi de çareler tükenir burda tükenmez. Her şeye bir kulp uydururuz. Neyse gelelim çözüme: bunu direk messenger üzerinden yapamazsınız ama Messenger Plus Live da yapmanız mümkün. Plus Live yüklü olduğunu varsayarak söylüyorum Messenger kişi listesi bölümünden Plus Live simgesine tıklayıp tercihleri açın ve üst bölümden özelleştir sekmesine gelin. Buradan da sağ bölümden genel seçiliyse Messenger Özelleştirilmesi başlığı altındaki ilk yazıda Sohbetleri açık olan oturumu kapatırken ki doğrulamayı devre dışı bırak yazısının yanındaki kutucuğa çentik koyup tamam diyin (standardı çentiksizdir) Alıntı:
ConCon Retriever - Windows Live Messenger İçerik Yedekleme |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Çevrimiçi olarak oturum açıyorum ama listemdekiler beni çevrimdışı olarak görüyor nasıl düzeltebilirim ? |
Alıntı:
Kullandığınız güvenlik programının messenger ı engelleyip engellemediğini kontrol edin (güvenlik duvarı, anti-virüs, internet security vs.). |
hayır engelliyen birşey yok bu olay sadece benim msnmle açınca oluor başka arkadaşlarımın açtm onlarda sorun yok |
Alıntı:
Anlaşılabilirliğimi kaybettim sanırım. Sizin messenger ınızdan arkadaşlarınızın kullanıcı isimleriyle açtığınızda normal ve sorunsuz bir şekilde çalıştığını söylemediniz galiba. Eğer böyleyse sizin kullanıcı hesabınızda MSN sunucu dolayından problem oluşmuş. MSN Destek'e bunu belirtebilirsiniz ya da bir zaman bekleyebilirsiniz. Sürekli bir sorun olacağını sanmıyorum. Ancak diğer bilgisayarlardan kendi kullanıcı hesabınızla oturum açıp da bilgisayarınızda açamıyorsanız. Messenger ın engellenmesi ve size belirtilmeyen bir hatası vardır (oturum açılmadığında kullanıcının karşısına çıkan hata kodları). Bunun için Windows Live Messenger ı tamamen kaldırın ve tekrar kurun. Oturum açmadan önce Messenger Error Fixer programını indirin ve bundan sol bölümden herhangi bir hata kodunu tıklayıp generic fix diyin ve biraz bekleyin. Benim önerim bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra denemeniz. Böylesi daha sağlıklı olur ama fixleme durumu bittikten sonra oturum açmayı deneyebilirsiniz tabi. |
msnde mıkrofonla konusurken karsıya sesım gitmiyor. msnde konusurken karsı tarafa sesım gıtmıyor.mıkrofonda hıcbır sorun yok.bılgısayarın kendı ayarlarında olabılrmı bılmıyorum.kac defa ses ayarlarıyla denedım, bır teknısyenden uzaktan yardım aldım ama bırturlu tamır olmadı.sızden rıca edıyorum baska hangı ayarlardan olabılr,bılgısayarın bu konuda baska ayarları varmı lutfen bıldırın.yardımlarınızın cok kısa zaman da bana ulasmasını dılerım.mıkrofonlu kulaklıgın markası premıere.yardımlarınızı beklıyorum. |
Alıntı:
ÖNCE BİLGİSAYARINA KULAKLIĞI VE MİC. DOĞRU YERLERE TAKIP TAKMADIĞINA BAK BENCE ODA OLMAZSA BAŞLAT ÇUBUĞUNDAN SES DENETİMİNİ AÇ VE MİKROFON SESİNİ AÇ SESSİZ İBARESİ VARSA KALDIR.BUNLARA BAKTIKTAN SONRA MSNDEN SES VE GÖRÜNTÜ AYARLARINI YAP |
messenger surumu:wındows lıve messenger ısletım sıstemı:mıcrosoft offıce xp profesıonal ınternet baglantı turu:mozılla fıre fox yuklu olan guvenlık yazılımları:nod 32 securıty scan,atı catalyst control center,ace mega codecs pack,adobe acrobat5.0adobe flash plyer9actıve x,adobe flash plyeractıve x,adobe flash player pluger,adobe reader 8.1.2,adobe shockwave player,atı dısplay drıver,atı hydravısıon,atı problem report wızard,ınter graphıcs medıa accelerator drıver ,java (tm)6 update2/3/5,mysıdesearch search assıstant dcad ben yazılımlardan ve programlardan bısey alamadıgım ıcın anladıgım kadaryla yapmaya calıstım sagolasın arkadasım ama senın dedıklerını yaptım ama yıne ses gıtmıyo baska bı cozum yolu varmı acaba kusura bakmassan. |
Alıntı:
|
Smiley Sorunu ? Arkadaşlar Msnimde baya bir smiley birikti şimdi bir format falan atılması durumunda gidicek smileyler bunların kayıtlı olduğu yer varmı yani onları yedekleyebilceğim yer program varmı ilginiz için tşklerrr.... |
ACİL YARDIM LÜTFEN mail gönderememe sorunum arkadaşlar merhaba, iki haftadır hotmail hesabımdan mail gönderemiyorum, ve listemdeki kayıtlı kişilere kendiliğinden mailler gidiyor, ve msnde çevrimdışıyken çevrim içi gibi görünüyorum. ama en önemlisi kimseye mail atamıyorum. denediğim zaman şöyle bi hata alıyorum.... Bu bilgisayarın ileti göndermesi şu anda engelleniyor. Windows Live Kullanım Koşulları'nı ihlal ettiğinizi düşünmüyorsanız, lütfen burayı tıklatın. ya yalvarırım bi YARDIM EDİN BEN BU SORUNU ÇÖZEMİYORUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER |
Alıntı:
Alıntı:
https://support.live.com/eform.aspx?productKey=wlmail&ct=eformts |
burdan 9.0 betayı indirdim gerçi pek anlamıyorum ama yinede ayarlarını yaptım ama bişeyi eksik yapmış ola bilirim ki kişilistesinde sağı tıklıyorum örnegin engelemek isiyorum ama ingilizce yazı yor yada engelemeyi kaldırmak istiyorum anliyacağınız orası issgilizce nasıl türkçeleştire bilirim yada türkçeleşiyormu orası şimdiden tşk |
Loader.exe bulunamıyor iletisi msn her başlatmamda önce bu ileti geliyor tamam demek zorunda kalıyorum ve sonra açılıyor msn fakat bu sorunu çözemedim msn yi tekrar yükledim yine aynı ...yani kısaca help pls.. |
Alıntı:
Alıntı:
|
windows live msnger 7.1 veya 1.0 nerden bulabilirmi |
Alıntı:
MSN Messenger 7.0 sürümü mevcuttur: (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri |
msn gec açılıyor herkese selam windows xp. live messenger 8,5,1302,1018 messenger plus live 4,50,0,312 kullanıyorum us robotics kablosuz modemim var ve 1 i kablosuz olmak üzere 2 kullancı mevcut ben int kabloyla modeme baglıyım Sorunum bil. acıldktan sonra msn ı tıkladıgımda yaklaşık 1 dk'nın üzerinde bir sürede msn acılabiliyor. :haha: Ağ banlantılarımı tıkladıgımda bana yabancı gelen "USR9111 üzerinde WAN Connection" özelliklerini tıkladıgımda Hizmetler altında 'agınızda çalışan ve int. kullanıcılarının erişebilecegi prog. secin' msnmsgr (192.168.2.2:11707)4591 UDP işaretli kablosuz olarak baglanan bil.ip adresi sanırım. o bilgisayarda msn var. bir int cafe de de msn cok geç acıldıgını görmüştüm. aynı ip den baglanan msn da bu sorun normalmi daha hızlandırmak için yapabilecegim bir şey yada ayarlar varmı acaba tesekkür eder herkese iyi günler dilerim.. |
benim sil aktif gözüküyo msn sildi mi engeledimi hangisi sadece sildiyse engeledigini nerden anlıycam kısa zamanda cevap yazarsanız sevinirim |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
msnın kendisi geç acılıyor acıldıktan sonra oturum kolay açılıyor |
| Saat: 10:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık