![]() |
yeni plus yükledim normal gidiyodu we msn de oturum açarken başka bi bilgisayarda oturum açıldı adresinizden diodu ben bunu pek aldırmadım ben de 2 msn war gibi olmuştu :) neyse bu akşam da oturum açlıyo hemen ardından hata oldu dio ben plus sildim belki ondandır die ama dilmiş msn yi onar yaptım olmadı onu da sildim bi daha yükledim olmadı değişen bi şey yok *-) http://img382.imageshack.us/img382/4201/32701423fl7.png farklı bi adresle girince değişiyo aynı olmuyo normal yani şimdilik adresde bi şey wAR |
Alıntı:
Hesabınızla ilgili sorun var mı bakmak için de varsa Windows Messenger (XP'nin beraberinde gelen Messenger programı) 'dan oturum açmayı deneyin. Aynı sorun onda da oluşursa, web messenger ı deneyin. |
emege saygı basarıya tebrık selam arkadaşlar benım pc 80072ee7 dıye bır hata kodu oluşturdu vede ınternete gırışımde bana engel çıkarıyor bana yardımcı olurmusunuz şlimdiden teşekkür ederım |
Alıntı:
Hata Kodu 80072ee7 : Hizmet geçici olarak kullanilamadigindan .NET Messenger Service oturumu açilamadi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdaki adımları deneyin:
|
Msn de bırısı lınk yolladıgında lınke tıklıyorum ama bırsey acılmıyor. Lınk olarak gelıyor mawı ve tıklanacak sekkılde ama tıklayınca sankı acılacak gıbı maus un yanında ısaret cıkıor ama acılmıyor + msn ı acmadan oncekı "Sıfrenızı mı unuttunuz , Hızmet durumu" gıbı yerlerde acılmıyor + Msn acılınca alttakı webde ara kısmı da calısmıyor msn ı kaldırıp tekrar yukledım ama olmadı yardımcı olur musunuz :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
wep msn bi işe yaramadı az öncede başka adres de yine denedim değişen bi şey yok napsam hata diyo |
arkadaslarr gecenlerde msn lıstemde temızlık yaptım be bı 10 15 kısıyı lıstemden sıldım fakat ben her msn acısımda bunlardan bana tekrar lısteme eklemem ıcın talep gelıyor vee bunlara ıleve olarak tanımadıgım kısılerınde taleplerı gelıyor msn mı her acısımda bunları tek tek reddetmek zorunda kalıyorum bu ve buna benzer proglem yasıyanınız oldumu hıç |
WINHTTP.dll hatası veriyo pc msn yükleyemiyorum... yeni format atttım daha önce 8.5 kullanıyodum ama şimdi yükleyemiyorum .. bu hata sürekli veriyo kurulum yapamıyorum .. Help pls |
slm msn 80072ee7 hadası veriyor adsele işigi yanıp söuyor bu konuda yarımıcı olacak arkadaş varmı |
Alıntı:
Engelli ya da İzinli listelerinizin kapasitesi dolmuş olabilir. MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi konusunda verilen programlardan biriyle İzinli ve Engelli listelerinizi temizlemeyi, ondan sonra Messenger'da oturum açmayı deneyin. Bir de "tek tek reddetmek zorunda kalıyorum" derken ne yapıyorsunuz? İptal düğmesine mi basıyorsunuz yoksa "Bu kişiyi engelle" seçeneğini seçip Tamam'a mı basıyorsunuz? Yani İptal'e bastıktan sonra, bir sonraki oturum açışınızda aynı pencereyi görmenizin normal olduğunu biliyorsunuz herhalde. Tanımadığınız kişilerden davet gelmesi gayet normal, tanımadığınız birileri sizi listelerine çok rahat ekleyebilirler. |
ⓣⓐⓡⓘⓚ şeklinde msn de adımı değiştirdiğimde sadece boş karaler çıkıyor Sürümüm 8.5 ve MSN Plus Kurulu teşekkürler. |
Alıntı:
"C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" /PlusEnabled=0 msnmsgr.exe dosyasının yeri sizin bilgisayarınızda değişik olabilir, ona göre komutu değiştirin ve bu komutu Başlat>Çalıştır penceresine girin. Komutun çalışması için MsgPlus!'ın en az 4.50 sürümüne sahip olmanız gerekir. şu sayfayı okuyup denilenleri deneyebilirsiniz: Messenger Plus! Live - SSS - Messenger bir dili düzgün görüntülemiyor, nasıl düzeltebilirim? Plus!'sız da aynı kareleri görüyorsanız, yine deneyin, denemekten bir zarar gelmez. |
arkadaşlar benim sorunum forumda arattim ama bulamadim.msn oturum açarken ileti alırken ve titreşim gönderirken ses gelmiyor.denetim masasinda olan bölümnde ses efekti bölümüne baktim ama orada sorunu çözemedim.baştan kurdum ama olmadı.birinden ses kartını yükle diye duydum acaba düzelir mi? bir de denetim masasinda bölümde bir türlü ses efekti veremiyorum yardımcı olur musunuz lütfen |
Alıntı:
Galiba bilgisayarınızda herhangi bir ses düzgün çalınıyor? Öyleyse ses kartınızın sürücüsünü en son sürücü ile güncellemeniz gerekiyor olabilir. |
Alıntı:
http://img211.imageshack.us/img211/2852/adszrw7.jpg |
selam arkadaşlar sorunum şu, messenger programını bilgisayar başladıgında veya sonradan açmak istediğimde programın görev yöneticisinden başladıgını görmeme rağmen pencere açılmıyor. sağ alttan saatin yanından simgesi de çıkıyor fakat 10 mb ram kullanım alanını bile geçemiyor. kaldırıp tekrar yükledim 8.5 i yükledim 8.0 ı vs. ama yinede düzelmedi. sizce nasıl düzeltebilirim. bir haftadır sırf bu yüzden aMSN Die bi dandik programı kullanıyorum. bazen ki bu çok nadir oluyo bilgisayar açıldıgında şansa açılıyo. ama bi türlü sorunu cozemedim şimdiden teşekkürler |
Merhaba Arkadaşlar Windows Live Messenger'in son sürümü Bilgisayarımın C diskinde kurulu ve çalışıyordu. Sistemde yer azaldı ve yer açmak için disk birleştiriciyi kullandım. Birleştirme sonunda rapor verdi ve bazı kullanılmayan dosyaları silebileceğimi söyledi. Baktım önemli birşey yok TEMP'ler felan vardı. Sildim. Sanırsam msn dosyaları da gitti. Birde BricoPacks'in Vista Inspirat 2 Arayüzünü kurdum. Bilgisayar yeniden başladı ve msn açmak istediğimde aşağıdaki hatayı gördüm. http://www.ndesign07.com/msxlabs.JPG MSN'i kaldırdım Yeniden WLinstaller ile kurdum ama sonuç aynı. Hatayı yaşamış olan yada bilen varsa yardım edebilirse çok sevinirim. (Son çalışır haldeyken oluşabilecek hatalara karşı geri yükleme noktası oluşturmuştum.Ancak çok şeyi değiştirdim.Arayüz, klasörler vb. bunları baştan yapmak istemiyorum. Ama son çare geri dönmekse dönerim.) |
MERHABA ARKADAŞLAR ÖNCELERİ BAŞKALARINDAN BANA GELEN BU İLETİ ŞİMDİ BENDEN BAŞKALARINA GİDİYOR. BANA YARDIM EDEBİLECEK OLAN VARMI !! ?? SORUN ; bu ileti otomatik olarak gidiyor benim adresimden http://img440.imageshack.us/img440/2409/msnsorunmv7.png |
Alıntı:
|
Alıntı:
Şu konuyu inceleyin: https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/5746-yeni-msn-virusu-hakkinda-yardim.html Güvenlik yazılımı olarak Kaspersky Anti-Virus'ü öneririm. |
Alıntı:
|
s.a arkadaslar ben msn de biriyle konusurken o kişinin avatarinin altinda ufak bi kare cikiyor web cam isaretinin altinda mini avatar veya web cam gibi bu nedir anlayamadim birde sdc o kiside cikiyor asagıda resim bilen varmi?? http://img363.imageshack.us/img363/5518/dsdskn9.jpg |
Alıntı:
|
arkadaşlar msn de ileti geldiği zaman otorum açıldığı zaman hiç bir ses yok.tamamen meşgul modunda bekliyor gibi oluyor.denetim masasinda ses efektinde ses vermeye çalışıyorum ama olmuyor .resimde görüldüğü gibi msn yeni ses veremiyorum. http://img238.imageshack.us/img238/4919/adszch3.jpg gözata tıklayınca beni c diskinde windows media klasörüne yönlediriyor messenger dosyasini aradim ama bulamadim prgoram files bölümüne de baktim orda bulamadim.son msn güncellenen programı yükledim ama sorunu bir türlü gideremedim.ne yapmam gerekiyor acaba yardimci olur musunuz ? |
Alıntı:
|
selamlar.. messenger programını bilgisayar başladıgında veya sonradan açmak istediğimde programın görev yöneticisinden başladıgını görmeme rağmen pencere açılmıyor. sağ alttan saatin yanından simgesi de çıkıyor fakat 10 mb ram kullanım alanını bile geçemiyor. kaldırıp tekrar yükledim 8.5 i yükledim 8.0 ı vs. ama yinede düzelmedi. sizce nasıl düzeltebilirim. bir haftadır sırf bu yüzden aMSN Die bi dandik programı kullanıyorum. bazen ki bu çok nadir oluyo bilgisayar açıldıgında şansa açılıyo. ama bi türlü sorunu cozemedim |
merhaba. live messenger de bi arkadaşımla konusurken araya üçüncü bi sahıs girip benim yazmadıgım bir seyi o arkadaşa gönderio. yani çoklu konusma olmadan görünmeyen biri muhabbete dalıp yazabiliyor. bu nasıl olabilir ? nasıl engelleyebilirim. ilk defa böyle bir sey geldi basıma.. |
Bilgisayarımda C klasöründe Doc and Settings/ User a girdikten sonra önüme aşağıdaki uyarı penceresi çıkıyor. Pencereyi sürekli kapatmama rağmen o ısrarla çıkıyor iki üç sn sonra. Toptan C klasörünü kapatsam da o pencere masa üstünde de çıkmaya devam ediyor . Nasıl durdurabilirim bunu ? http://img158.imageshack.us/img158/5849/adszko1.jpg |
Alıntı:
|
merhaba . arkadaşım msn ifadesi gönderdiğinde ben onu almak istiyorum . sağ tıkladığımda ekle yerine bu ifadeyi al diye bişey çıkyor ama basamıyorum . arkadaşım ifade alınmasını engellemiş olabilirmi ? eğer böyleyse bunu nasıl yaptığını öğrenebilirmiyim |
Alıntı:
Daha önce sormuştum ama tam cevap alamadım. Bu bahsettiğim seçenekler penceresinde bir olayı seçip sesi önizleme düğmesine basarak dinleyebiliyor musunuz? Yoksa bir olayı seçtiğinizde o olay için aşağıdaki satırda tanımlı hiçbir ses dosyası yok mu? Sesi tanımlamak için Messenger klasörü (son sürüm WLM için) "C:\Program Files\Windows Live\Messenger". Burada ses dosyalarını görebiliyor musunuz, online.wma, nudge.wma gibi? Ses sürücünüzü nasıl güncelleştireceğinize dair pek bilgim yok. Üretici firmanın sitesine gitmeyi deneyebilirsiniz. Alıntı:
Alıntı:
|
ya Benım :S MSn'de biri dosya yollrsa direk kabul etmeye başladı anlamadım nenden oldu cevap yazarsanız sevinirim.nASL duzeLcek ben kabul etmeden direk alıyor dosayayı ve alınan dosaylarıma kaydediyoR |
Alıntı:
|
msn'i sildm plus sildim herşeyi sildim tekrar yükledim olmadı sonra sadece plus'ı sildim OLdu :D plus'ın ozellıgı olmalı nasL duzeLteceım:? |
https://login.live.com/ppsecure/sha1auth.srf?lc=1055 bu ıletıyı bos sayfa bendede olusuyo ama bu verdıgınız lınklenmı devamlı acacam bı yol gosterırsenız sevınırım Alıntı:
|
msnim sürekli düşüyor lütfen yardım:( arkadaşlar slm. benim bi sorunum var çözseniz çözseniz msxlabs ailesi olarak siz çözersiniz. us robotics marka wireless modemim var komşuyla ortak int bağlattık o wireless i kullanıo ben kablolu giriorum . ne zaman msn açsam sürekli düşüyoum ve yazdıklarım karşıya gitmio karşının yazdığıda bana gelmio. hatta internetimde kopuyor. msn i sildim yeniden yükledim hatta bütün msn sürümlerini denedim ama nafile kullandığım tek program msn plus şuan msn 8.1 kullanıorum ben bu dakka başı düşmelerden sıkıldım forumlarda internette aradım ama bişey bulamadım lütfen bana yardım edin:( haa bu arada bundan önce tek kullandığımda airties marka modemim vardı ve bu sorunlala hiç karşılaşmıordum sorun modemden kaynaklanıo olabilir mi??:*( NOT: download yaparken 99 da veya 92 de falan takılıp kalıo ilerlemio bunları bana bi açıklarsanız çok sevinirim:) |
Bilgisayar sisteminde bi sorun olabilir virüs sistem dosyası bozulması gibi messenger plusu sil msn yi sil msn plusun program fileste kalan dosyalarınıda sil bilgisayarı yeniden başlat sonra sadece msn yi kur sorunun devam ederse başka bir tane modem dene sorun hala devam ediyorsa bilgisayarın işletim sisteminde bi aksaklık vardır format çekmen gerekebilir ama bu konularda neutralizer uzman :D dediklerim olmassa olaya el atar :D |
Alıntı:
Büyük ihtimalle sorun kullandığınız güvenlik programında. Sonda belirttiğiniz açıklamadan biraz daha belli oluyor. Çünkü dosyalar indirme sonuna yaklaştığında öncelikle anti-virüs taramasından geçirilir geçerse bilgisayara kaydedilir, geçemezse ya size sorar ne yapacağını ya da direk engeller. Yine büyük ihtimalle diğer kullanıcı da internet kullanımı açısından herhangi bir sorun yoksa sizin güvenlik programınızda ve bu da bağlantınızı engelliyor. Messenger ı silip tekrar kurmanız hiçbirşeyi değiştirmez. Kullandığınız güvenlik yazılımını söylerseniz yardımcı olurum engellemeyi kaldırma konusunda veya yazmakla hiç uğraşmak istemiyorsanız güvenlik programını kaldırıp tekrar kurun. Böylece sorun ortadan kalkar. |
Alıntı:
arkadaşım öncelikle cvp yazdığın için tşkr ederim. kullandığıum program avast home edition eskiden böyle değildi ortak oldukdan sora oldu sürekli msnden düşer oldum arkadaşlar beni engelledi bu yüzden:S avastı kaldırıp mı kullansam artk:S |
msn de plus yüklüydü. bir gün bilmediğim bir sebepten plus gitmişti. bende plusı tekrar yükledim sonra hata vermeye başladı bende tekrar sildim. bu seferde msn yi açtıktan 3-4 saniye sonra kendiliğinden kapanıyordu. bende msnyi sildim. bir siteden indirip yine kurdum. kurduktan sonra sorunsuz çalışıyor ama bilgisayarı kapatıp açıyım yine aynı oluyor. ve bu seferde ben dokunmadan "messenger installer" diye bir menü geliyor ve kendiliğinden yükleme yapıyor ondan sonra açılıyor. her açıp kapamamda messenger ı tekrar tekrar yüklüyor. program ekle kaldır da windows live messenger, windows live messenger installer, şimdi son yüklememde messenger oturum açma yardımcısıda var. msxlabs daki programı tamamen kaldırda bulunan aşamaları denedim tekrar kurdum sonuç aynı: kuruyorum çalışıyor bilgisayarı kapatıyorum açıyorum çalışmıyor. ayrıca tekrar tekrar yüklenmesine sinir oluyorum. lütfen yardım edin!!!!! kullandıklarım: windows xp , windows live meseenger 8.5, avast ve trojen hunter (şimdi yüklü olan) ,spybot- search and destroy (bozulduğu zaman kullanıyordum sildim) bu programlarda engeller diye duymuştum bunlasrdan kaynaklanabilir mi? |
Alıntı:
Sisteminizde bozulma olmuş. Kapanıp açıldıktan sonra oturum açıkken yapılan çoğu işlemleri kaydetmiyor ve sonraki oturumda istenilen ayarları yeniden yapmak gerekiyor. Benim önerim bilgisayara format atmanız. Kayıt defterinden oynama yaparak bu ayarları belki düzeltebilirsiniz ancak çok kısa bir süre sonra yeniden kaydetmeme durumu yaşanacaktır. Not: Format atılıp da sistem yeniden kurulmuş hale gelince bilgisayara hiçbir program kurmadan önce var olan güncellemeleri tamamladıktan sonra gereksinim duyulan programlar da kurulabilir. Güncelleştirmelerden sonra kurulması daha stabil ve programların oluşabilecek hatalarını en az seviyeye indirmeyi sağlar. |
Alıntı:
arkadaş dediklerini yaptım hatta avast home edition programımı sildim ama gene msn düşüyor bi yarım et şu garibana yaa:( bi el atı verin şu işe |
Alıntı:
Kullandığınız modemin arabirimi nedir? (ethernet mi yoksa USB mi?) |
eternet arkadaşım wireless modem komşu wireless den bağlanıo ben eternetten |
neden hiç kimse bana yardım edemiorrr:'( durumum okadar vahi mi:'( |
Alıntı:
msnde ki sorunu çözmek için sildiğimde regedit edildiğindeki yerdende silmek istedim fakat msxlabs taki tamamen kaldırmadakinden farklı bir yerdeki messenger live dosyasını silmiştim. burada microsoft içindeki messenger silin deniyordu sanırım benim farklı bir yerdekini silmiştim. acaba yanlış yeri silmemden kaynaklanabilir mi bilemiyorum. birde yukarıda bahsettiğim gibi trojenhunter gibi yazılımlar bende özelliklede spypot programında devamlı "sistem dosyasına bulaşmış siliyim mi "gibi mesajlar geliyordu. ondan da kaynaklanabilişr diye düşünüyorum. neticede bilgisayarı rahat bıraksam çalışacak ama öğrenmek içinde başka bir yol yok gibi. yardımlarınızı bekliyorum. KISACA format atmak istemiyorum en azından şimdilik. bunun daha kolay bir yolu yokmu mesela o sistem dosyalarındaki düzeltmeyle giderilecekse yardım edermisiniz. |
| Saat: 10:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık