![]() |
msnde mail adrssin gözükmesin??? merhaba arkadaşlar hani bir kod vardı kişisel iletinize yazdıgınız yazaman hiç bir şey çıkmıyordu boş şekilde çıkıyordu hatta karşındaki mail adresini bile göremiyodu bu kod neydi acaba yada elinizde daha degişik bişey varsa konuştugum kişide mail adresim görünmesin yeter şimdiden yardımlarınız için teşekkürler |
slm arkadaşlar kullanıcı log larını sakladım ve yüklediğim patch ile şifreledim şifremi unuttum napabilirim :((( |
Alıntı:
|
yardımmm :( arkadaşlar sık sık karşılaştığım sorunn aynı pc de değilde genellikle cafelerde ve bi kaç arkadaşın pc sinde bu sorunla karşılaşıyorum :( msn hesap bilgisine bakıcam şifremi değiştirecem diyom ama girmiyo hep yükleniyor diyo forumda aradım bulamadım gözümden kaçmışsa da bilemiyorum yardım edicek bi arkadaş varmı acaba ? :) şimdiden teşekkürler :) http://img111.imageshack.us/img111/2985/msnykleniyorzm6.jpg |
format attim msn olmuo ya :S üzgünüz windows live programlari windows sever, windows XP professional x64 edition veya windows xp service pack 2den onceki windows iletisim sistemleri uzerine yuklenemez diyor kaç kere format attim böle hata hiç vermedi yardimci olabilirmisiniz piliizzzz napicam :S |
Alıntı:
Çok garip bi hata mesajı bu. Kullandığınız işletim sistemi nedir? Tam olarak söyleyebilirseniz daha garantili olur (Mesela Windows XP SP1 veya SP2 gibi). |
Alıntı:
sp1 sp2 anlamamda benimki windows xp home edition |
Alıntı:
Asıl önemli olan şu service paketleri önemli. Bunu öğrenmenin yolu bilgisayarım üstünde sağ tık ve özellikler dediğinizde küçük bi pencere açılır ve üst bölümde Windows XP Home Edition ve altında da Service Pack sayısı yazar. Bi de yeni format attıysanız ve Windows Installer ı yüklemediyseniz hata vermesi doğal ancak verilen hata mesajı garip. Aklıma gelen bir de şu var; yüklemiş olduğunuz bir program sistem ayarlarını bozmuş olabilir mi acaba? Bende de şöyle bir durum olmuştu; Internet Explorer 7 nin üzerine IE Pro olarak özelliklerin geliştirilmesi için yükleme yapmıştım ve her Explorer başlangıcında bu da birlikte çalışıyor ve daha sonralardan bişey keşfetmiştim. XP olan işletim sistemim Vista olarak görülüyordu siteler tarafından. Bunu söylememde ki sebep sizde de böyle bir durum yani program kurulumundan ötürü bi değişim söz konusu olabilir |
Alıntı:
not: bu sorun ve çözümü "MSN/Hotmail hesabı kapatma/silme" başlıklı iğnelenmiş konuda yazılmıştı. Çünkü hesabı kapatmak için de Hesap sayfasına girilmesi gerekiyor. |
Nickim kafayı yiyord σкαη yapıyorum msn nickimi ancak 1 dakika sonra baktığımda abudik bişi oluyor WLM 8.5 ve Msn plus var msn programlarıyla ilgili olarak ... http://img110.imageshack.us/img110/8431/adszkf2.jpg Bazen σкαη yazısı uzun süre duruyor bozulmadan kalınlaştırınca msn plusla yada italik yapınca gidiyor ""ığüş" yapamıyorum msn tr sürümü ve kaç kere silip yükledim sildikten sonra kayıt def. temizledim.Ayrıca msn 9 beta ile denedim gene aynı . |
selam daha once pc teknik destege yazmistim ama sorun messengerdeymis,wlm a tikladigimda error veriyor daha sonra aciliyor 3 kez kaldirip tekrar kurdum hep ayni internal error an internal error occurred in the initialization stage.the application could not be loadedplease contact application vendor error no 302 tamam her tikladigimda ayni yazi surekli cikiyor wlm kapatigimdada cikiyor |
Garip bir msn sorunu :S ekleyenler silinmiyor tekrar ekliyor arkadaşlar benim sorunum çok dandik bi sorun. Bilenler lütfen yazsın. Evde msn adresimi açıyorum genelde bi kaç kişi eklemiş oluyor veya evde sildiğimde birisini başka açtığım yerde eklemiş olarak çıkıyor. Eskiden bütün ekleyipte sildiklerim veya beni ekleyipte kabul etmediklerim başka yerde oturum açtığımda tekrar eklemiş oluyor. Başka yerde oturum açıyorum en az 100 kişi eklemiş oluyor. Bıktım bu sorundan. Bilenler lütfen yazsın arkadaşlar. Şimdiden çok teşekkür ediyorum... Allah'a Emanet Olun... |
Alıntı:
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Alıntı:
Windows Live Messenger ı normal olarak kaldırmanız çok fazla bişeyde etkili olmayacaktır. Tekrar kurduğunuzda eski ayarların yapılmış olduğunu görebilirsiniz. Yani messenger ı tamamen kaldırma yoluna giderseniz. İlk defa yüklenmişçesine bi kurulum yapıldığını farkedebilirsiniz. Öncelikle messenger üstünde kullanılan eklentileri / yamaları kaldırın. Daha sonra Messenger ı tamamen kaldırın ve kayıt defterinde bulunan girdileri silin. Sistemi yeniden başlatın ve oturum açıldığında sırasıyla messenger ve sonra eklentileri kullanabilirsiniz. Alıntı:
Ayrıca gelen isteklerde üstteki bölümde hiçbirşey yapılmamış ve tamam yerine iptal e basılırsa yine ekleme daveti gelecektir. |
arkadaslar nolur bı yardım edın görüntü resmını degıstırmek ıstıom msnde oturum acıom ama resmı degıstırmeye kalkınca dıscowery hata verıo bu özellıgı kullanabılmenız ıcın oturum acmanız gerekmetedır dıo ne yapcamı bılmıom |
güvenlik duvarından discoverye izin ver |
onu nasıl yapcam nerden olcak ya :( |
Alıntı:
"Oturum açmadınız" sorunu ise MessengerDiscovery ile ilgili bir sorun ve çözüm olabilecek şeyler şu konuda anlatılıyor: "Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü Not: Konunuz bu Teknik Destek konusuna taşındı. |
Alıntı:
Burada Discovery ile ilgili yazıyı görmüyorsanız. Program Ekle diyin ve gözat bölümünden Discovery Live kurulum klasörüne giderek messengerdiscovery live.exe yi seçin tamam diyin böylece eklenmiş olacaktır. Messenger oturumunuz açıksa tamamen kapatın ve yeniden başlatın. Sorun giderilmiş olacaktır. |
ya arkadaslar benim msn adresimin sifresini gizli sorusunu unuttum yapabılcegım herseyı denedımm ama olmuyor ikinci epostaadrsı koymamıstım bir nedenden dolyı bir anda herseyını degıstımıstım sıfre gizli soru sonradan uzun sue gırmeyınce herseyı unuttum bunun bır cözümü yokmu ya kesınlıkle geri almak istiyorm nerdeyse hotmailin merkezine gidicem :D yardımcı olurmusunuz? |
W L Msn zil sesler? Selam, arkadaşlar Windows Live Messenger'de sesler pc'de nerede tutuluyor birde onların formatı nedir ve mp3 yapmak mümkünmüdür bu hakda lütfen detaylı anlatırmısınız? |
Alıntı:
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Alıntı:
|
Alıntı:
MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) |
Alıntı:
Teşekkürler dostum sağol ama vallahi dün yapdım olmadı ondan konu açdım ama nedense bu gün oldu ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ordan "Nickname Gecmisi"ni Secin. http://img224.imageshack.us/img224/2089/nickgvd4.png Resimde Gördügünüz Gibi 1 Pencere Acilacaktir. Eski Nickname'lerinizin Sol Tarafinda Bulunan Tarihlerine Tiklayarak Arsivden Kaldirabilirsiniz. http://img176.imageshack.us/img176/250/akjy0.png Diger > "Hareketli Kisi Adi Özelligini Ac" Isaretliyse, Isareti Kaldirin. http://img224.imageshack.us/img224/7492/hkba7.png |
Öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim. Ancak bende şuan MessengerDiscovery yok 1 günlüğüne yükleyip silmiştim tekrardan yükleyeyimmi ? |
Alıntı:
Yüklenmesinde herhangi bir sorun olmayacaktır. Ayrıca en son sürümünün kurulması daha iyi sonuç verecektir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
merhabalar, bu akşam bir mailime cevap yazarken aşağıdaki uyarıyla karşılaştım. uyarı 1 de aşağıdaki bağlantıyı tııklayın diyor ama her hangi bir link yok. :(. ne yaptıysam çözemedim. işte gelen uyarı. Bu hesap kapatıldı Hesabınız Kullanım Koşulları'nı ihlal etmiş gibi göründüğünden kapatıldı. Hesabınızı yeniden açmak için aşağıdakileri yapın: 1. Aşağıdaki bağlantıyı tıklatın ve e-posta desteği formunu doldurun. 2. "Lütfen seçiminizi yapın" etiketli kutuda şunu seçin: Bağlantılar/Oturum Açma Sorunu. 3. Başka bir kutu görünür. Bu da "Lütfen seçiminizi yapın" etiketlidir. Şunu seçin: Hesap Kapatıldı. Erişim Reddedildi. 4. Yanında kırmızı yıldız (*) olan tüm soruları yanıtladığınızdan emin olun. Sonra şunu tıklatın: Gönder. İsteğinizi inceleyip 24 saat içinde size döneceğiz. Lütfen birden fazla talep GÖNDERMEYİN - bu, yanıt verme süremizi uzatır. Yardım bu uyarı penceresini her açtığımda sağ üst köşede bulunan msn adresi kısmında her defasında farklı msn adresleri çıkıyor. adreslerin hiç biri benim kişi listemde yok. yardım yazısını tıkladığımda ise Kullanılabilir Dil Seçeneği: Geçerli diliniz: Türkçe (Türkiye). için destek şimdilik yalnızca aşağıdaki listeden kullanılabilir. Lütfen aşağıdan bir dil seçin şeklinde bir uyarı veriyor. bu durumda nasıl bir işlem yapabilirim. yapmam gerekenler konusunda yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim. :) |
ben windows live messengerin 8.5 sürümünü kullanıorum.sorunum live messengerle değil.pc beklemeye geçtiğinde tekrar pc açıorum ve windows messenger otomatik olarak kayıtlı bi adresi açıo..windows messengerde kayıtlı olan adresleri başlat çalıştırdan kaldırabiliyorduk hatırladığım kadarıyla sanırım ''control ....''bunun devamını hatırlayamıorum yardımcı olursanız sevinirim.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Ama daha düzgün bir yolu şu: Başlat>Denetim masası>Kullanıcı hesapları>kendi hesabın>soldaki listeden "Ağ parolalarımı yönet" ve kendi adresini oradan kaldır. |
mail boxum açılmıyor. herhangi bir hata yada sayfa görüntülenememe sorunu değil.. sadece tıklayınca hiç bişi olmuyor.. yani ne kum saati işareti geliyo.. ne de posta kutum açılıyor:S |
Alıntı:
Windows Live Mail'i kurmak için windows Live installer ı (Windows Live Messenger ı kurduğunuz programı) tekrar kurmaya başlayın ve burada gelecek olan listese Live Mail i seçin ve yüklenmesini bekleyin. |
direk hotmail açan bir sayfa vardı. google den bulamadım. yani oturum açmak için msn haricinde bir sayfa. onun adresi neydi? teşekkürler ilginize. |
Alıntı:
Oturum Aç a Tıklayınız :) |
Alıntı:
|
Yardım (Önemli) Kardeşlerim!!Ben bir konuda yardımınıza ihtiyaç duyuyorum ve eğer ki bu soru daha önce sorulmuşsa da kusura bakmayın.Ben bilgisayardan,internetten fazla anlamayan eski kafalı bir insan olarak birkaç saat öncesinde MSN üzerindeki sohbet ortamında bir bağlantı adresi ile yazı aldım.Yazıda "Bu resimdeki sen misin?" diyordu ve devamında bağlantı adresi vardı.Ben de bastım ve ondan sonra MSN'de sıkıntı yaşamaya başladım.Sorularımı aşağıda sıralıyorum: 1. Bu,bir virüs müdür? 2. Eğer bir virüs ise tehlikeli midir?Sadece MSN programını mı etkiler?Yoksa bilgisayarı da etkiler mi? 3. Bunun etkili bir çözüm yolu var mıdır? İlgilenir ve yanıt verirseniz bahtiyar olurum.Esen kalın... |
Alıntı:
|
Yanıt Kardeşim!!Öncelikle ilgi gösterdiğin için teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum.Ben MSN programını kullanırken arada,sırada kısa süreli olarak bilgisayar kilitleniyor ama sonrasında kendisine geliyor.Asıl sıkıntıyı MSN programını kullanırken yaşıyorum.Çünkü büyük çoğunlukla çevrimiçi olan kişiler ile isteğim dışında olan bir sohbet başlatıyor,orada da,benim virüs olarak düşündüğüm "Bu resimdeki sen misin?" sorusunu soruyor ve bağlantı adresi vererek onların da basmasını istiyor.Bu arada virüsten koruması için de "Panda" adlı programı kullanıyorum.Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki MSN,hata kodu vermiyor.Sadece bu dediğim sıkıntıları yaşatıyor. |
Alıntı:
Konuştuğunuz kişinin bilgisayarına virüs bulaşmış ve sizin bilgisayarınıza sızmaya çalışıyor. Virüsün bulaştığını anlayabilmek için birincisi, sohbet ettiğiniz kişiye sorarak sizden karşıya herhangi bir link gidiyor mu? (sizin dahiliniz dışında) ikincisi de, altta vereceğim linklere girerek orada yazan virüslerin bilgisayarın ilgili bölümünde yer alıp almadığını kontrol etmeniz olacak. MSN Virüsü hakkında MSN Virüsü temizleme yöntemi |
Yanıt: Yardım (Önemli) Kardeşim!!Öncelikle sana da teşekkür ederim.Bu olaydan sonra benim MSN listemde bulunan kişilere de aynı ileti ve bağlantı adresi gönderildi.Hatta ben bu olaydan sonra MSN adresimi açmadım ama bir arkadaşım bana,böyle saçma bir şekilde mesaj gönderildiğini söyledi.Onun için birazdan o verdiğin bağlantı adresindeki yöntemi kullanıp bulaşıp bulaşmadığını tespit etmeye çalışacağım. |
igclr. msn live 9 beta kullanıyorum. msg plusta yuklu... Sorunum araçlardan "Web Kamerası Ayarları" nı tıklatıkca goruntu çıkardı eskiden,ve ayar verıbiliyoduk renklere felan... şimdi ise tıklıyorum hiçbişe açılmıyor, neden acaba? nasıl halledicez bu olayı? |
Alıntı:
|
Yardım (Önemli) Kardeşlerim!!Sizin yardımınıza ihtiyaç duyduğum MSN virüsü hakkında vermiş olduğunuz bağlantıları inceledim ve bu bilgiler neticesinde,bilgisayardan fazla anlamadığım için dediğiniz yöntemleri yeğenime denettirdim.O da virüs tespitinde dediğiniz türe rastlamadığını dedi ama bu virüs,MSN ortamında beni deli etmeye devam ediyor.Bunun başka bir çaresi var mıdır?Ayrıca eğer ki son çare olarak format atmak gerekirse bilgisayarımdaki önemli arşivi nasıl muhafaza edebilirim? |
Alıntı:
|
Yanıt: Yardım (Önemli) Kardeşim!!Şimdi diyeceksin ki: "Bu adam sürekli olarak yazıyor ve yoruyor." Ama bu bilgisayar ve internet ortamından fazla anlamadığım için soruyorum.Onun için hoş gör. :) Şimdi sıkıntıyı daha teferruatı ile anlatmaya çalışayım.Öncelikle normal bir şekilde MSN adresime girebiliyorum.Hatta normal bir şekilde sohbet de edebiliyorum ama sohbetin ortasında,MSN listesindeki çevrimiçi olan kişilere aşağıya yazdığım metin gidiyor.Bu olay benim çevrimdışı olduğum vakitlerde de oluyormuş.Bunu da diğer dostlarımdan öğrendim.Ayrıca bu virüs olarak düşündüğüm beter durum genelde MSN adresimdeki sohbeti de donduruyor ama bu donma olayı bir süre sonra düzeliyor. Metin: Bu resimdeki sen misin? "xxx.com/viewimage.php?=xxxx@hotmail.com Not: Bağlantı adresindeki "=" işaretinden sonra listemde çevrimiçi olan kişilerin adresi yazıyor. |
Alıntı:
|
Yanıt Yeğenim 4 ay önce "Panda" adlı programı kurmuştu ve bana öğretmişti.Ben de bu olaydan 2 gün önce güncelleme yapmıştım ama olaydan sonra program ile tarama yaptım,program da bir şey bulamadı. |
| Saat: 20:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık