MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/217385-windows-live-messenger-2009-14-0-8064-206-a.html)

NeutralizeR 23 Şubat 2009 00:38

Alıntı:

ilkgul345 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1321672)
şimdiye kadar bu siteden yüzlerce dosya indirip kurdum ama bu konuda ı--ııhhhh..olmadı olmuyor...nerede hata yaptığımı da bilmiyorum....ilk sayfadaki ekli dosyadaki tüm ekleri açtım çalıştırdım....wlsetup-web dosyasını da kurdum...pcde görünen tüm özellikleri kullanabiliyorum ( aile koruma gibi) ama msni açtığım zaman 8.5 çıkıyor...sorun ben de mi pc de mi :)

wlsetup dosyasını çalıştırdığınızda "şu programlar yüklenecek" - "şu programlar güncellenecek" şeklinde bilgiler yer almıyor mu? Güncellenecek programlar arasında Messenger olmalı. Onu işaretli bıraktığınızdan emin olunuz.

ilkgul345 23 Şubat 2009 00:47

evet o soru çıktı ama zaten messenger yüklü yazısı vardı orada ben de tamam dedim...ama şimdi tekrar yüklemek için bastım....sizde hepsi var diyor...baştan silmem mi lazım???????

NeutralizeR 23 Şubat 2009 01:07

Alıntı:

ilkgul345 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1321678)
evet o soru çıktı ama zaten messenger yüklü yazısı vardı orada ben de tamam dedim...ama şimdi tekrar yüklemek için bastım....sizde hepsi var diyor...baştan silmem mi lazım???????

Kaldırıp yeniden kurmayı deneyin. Program Ekle veya Kaldır listesinde Windows Live Temel Parçacıklar adı altında yer alıyor.

jaks 23 Şubat 2009 12:57

wlm 9 u bir turlu pc den kaldıramıyorum lutfen yardım:(
wlm 9 u ne kaldırabılıyorum nede baska bır live mesenger kurabılıyorum ayrıca windowsun hic bir yardım secenegıne ulasdamıyorum mesengerle alakalı ne indirmeye calıstıysam sayfa kaldırılmıs yazısı ile karsilasıyorum:(:(:(

ahmed 23 Şubat 2009 13:00

Alıntı:

jaks adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1321971)
wlm 9 u bir turlu pc den kaldıramıyorum lutfen yardım:(
wlm 9 u ne kaldırabılıyorum nede baska bır live mesenger kurabılıyorum ayrıca windowsun hic bir yardım secenegıne ulasdamıyorum mesengerle alakalı ne indirmeye calıstıysam sayfa kaldırılmıs yazısı ile karsilasıyorum:(:(:(

kaldırma işlemleri için bakınız:

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım

ZapMessenger

yüklemede sorun yaşıyorsanız:

Windows Installer CleanUp Utility

Ayberq 23 Şubat 2009 15:52

Alıntı:

ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1320845)

Kullandığınız ve yüklemeye çalıştığınız sürümler hakkında bilgiler verirseniz daha açıklayıcı cevaplar alabilirsiniz.

80040111 Hata Kodu Çözüm Önerisi için TIKLAYIN

80040154 Hata Kodu Çözüm Önerisi için TIKLAYIN

Messenger' i bilgisayardan tamamen kaldırmak için TIKLAYIN - 1

Messenger 'ı bilgisayardan tamamen kaldırmak için TIKLAYIN -2 ( Windows Installer CleanUp Utility )

Messenger 8,5 Final sürümünü yuklemek için TIKLAYIN

Not: Live Messenger 2009 Final sürümü yayınlanana kadar Live Messenger 8.5 'i kullanmanızı tavsiye ederim. Windows Live Messenger 8,5 kurulumunda hata alıyorsanız, önce Messenger 9,0 ı kurun. Kurulumun ardından herhangi bir dosyayı silmeden 8,5 'i tekrardan kurun. Sorun ortadan kalkacaktır.

Live Messenger 9,0 için TIKLAYIN

Dosyayı indirdikten sonra sadece İnstall yapın, Messenger 9.0 olarak oturum açamayacaktır. 9.0 'ı kurmamızdaki amaç 8.5i sorunsuz yüklemek için.. Ben bu sekilde hallettim (: 9.0 BETA sürümünü kullanmak istiyorsanız TIKLAYIN.

yoq kardesim bunuda yaptım 9 u yüllerken hataveriyo 8,5 yüklüyorum oda sürüm güncellemesi yapmamı istiyo....ben anladımki bu sitede çözüm olmicak sorunuma

dizifilm 23 Şubat 2009 18:25

msn 9 ilk yükledigimde denetim masasındaki program ekle kaldırdaki msn 9 onar secenegi bastıgımda herşey olumluydu msn 9 güncelleme yaptktan sonra msn 9 onar secenegine bastıgımda tüm olumlu olan şeyler x ile hata veriyor neden acama

bakteri_16 23 Şubat 2009 23:07

kurdum ve vistada dk bası hata alıorum dafjl.exe engelendi ujkııe.exe engeneldi jhhdj.exe engellendi rast gele ismlerle virüs oluşturdu 2 bilgisayarımada aynısını yaptı

yahudi 24 Şubat 2009 15:12

keşke yüklemeseydim live messenger 2009'u... oturum açmıyor hata kodları veriyor, açmadığı gibi silinmiyor, silinmediği gibi yeniden de yüklenmiyor, eski sürümü de olmaZz hemşerim sende üst model var diyor ve yüklemiyor. kayıt defterlerinden sildim daha beter ettim. msn'siz kaldım. windows live nasıl böyle bir amatörlük yapar anlamıyorum. milyon kişi mağdur durumda:@

ahmed 24 Şubat 2009 15:20

Alıntı:

yahudi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1323215)
keşke yüklemeseydim live messenger 2009'u... oturum açmıyor hata kodları veriyor, açmadığı gibi silinmiyor, silinmediği gibi yeniden de yüklenmiyor, eski sürümü de olmaZz hemşerim sende üst model var diyor ve yüklemiyor. kayıt defterlerinden sildim daha beter ettim. msn'siz kaldım. windows live nasıl böyle bir amatörlük yapar anlamıyorum. milyon kişi mağdur durumda:@

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1320809)

Windows Installer'ı güncelleştirip tekrar deneyiniz

Saat: 12:37

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık