MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

hellboy726 12 Temmuz 2008 23:03

Alıntı:

empaxcLuB adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1121548)
Sa Abıcım Sizden Bi İsteqim Ve Bide Sorum Var..!!!
Msn yi Kaldırdım Ve yeniden Live messenger yukleyecektım ama YukLerken

Üzqünüz windows Live programları windows server windows xp professional x64 edition
veya windows xp service pack 2 den onceki windows işletim sistemleri üzerüne yuklenemez dıor ne demek oluyo bu allah icin yardım edın bana

Service pack 2 yi indirip kurabilmeniz için:
http://ftp.anadolu.edu.tr/Service_Packs/Windows_XP_Srv_Packs/SP2/WindowsXP-KB835935-SP2-TRK.exe

NaRqoZ 12 Temmuz 2008 23:35

Alıntı:

Gabriella adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1121016)
Benim msn messengerıma virüs bulaşmış nasıl temizleyebilirim?

Yöntem 1.)
MSN Messenger Virüsü Temizleme Yöntemi

MSN kullanıcılarını hedefleyen virüs hızla
yayılıyor. Bulaştığı sistemde, tüm MSN kontaklarına kendisini yaymaya yönelik
mesajlar gönderiyor. Messenger listesindeki kişilerden gelen transfer aslında
dosya değil, bir İnternet linki. Çoğunlukla gelen link ve dosyalar “pif”
ve “scr” uzantılı oluyor.Yeni virüs tanım dosyalarında bu virüs,
Serflog.A, Kelvir.B, Fatso.A vb. isimlerle tespit ediliyor.
Virüsün bilgisayara bulaşmaması için bu
linke tıklanmaması, eğer tıklanmışsa dosyanın çalıştırılmaması
gerekiyor.
Temizleme Yöntemi
Antivirüs yazılımları
güncellenmeden virüs bulaşan PC’lerde artık otomatik güncelleme özelliği
çalışmayacağından, virüsün elle silinmesi gerekiyor. Eğer İnternet’ten bir
temizleme programı indirilip kullanılacaksa, MSN Messenger programının
çalışmadığına emin olunmalı.
Elle temizlemede izlenecek
yöntemler ise şunlar:
1. Bilgisayarınızı restart edip güvenli kipte açın (Açılış anında
tuşuna basarak güvenli kipi seçebilirsiniz.)
2. Başlat menüsünden “çalıştır” (run) sekmesini tıklayıp açılan pencereye
“regedit” yazarak enter’a basın.
3. Regedit programı içinde aşağıdaki alt anahtarları inceleyin ve bunlar
içinde virüsle ilgili eklenmiş yeni kayıtları silin:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\RunServices
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\policies\Explorer\Run
HKEY_CURRENT_USER\Microsoft\Windows\CurrentVersion \Run
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\policies\Explorer\Run
Yukarıdaki kayıtlar içinde “serpe”, “avnort”, “ltwob” gibi tanımlar var ise
sisteminiz virüsten etkilenmiş ve her açılışta kendisini tekrar çalıştırıyor
demektir. Bu tanımları silin.
4. “Bilgisayarım”ı açtıktan sonra
“araçlar”dan dizin seçenekleri menüsünü açın ve görüntü bölümündeki “gizli
dosyaları göster” seçeneğini seçin ve bilinen dosya tipleri için dosya
uzantısını gösterme seçeneğindeki işareti kaldırın. Böylelikle virüs'ün sistem
içinde gizli dosya olarak kopyalanmış türevlerini görebileceksiniz.
5. Aşağıdaki dizinlerde isimleri verilen dosyaları
bilgisayarınızdan silin.
C:\windows\system32\formatsys.exe
C:\windows\system32\serbw.exe
C:\windows\msmbw.exe
C:\Crazy frog
gets killed by train!.pif
C:\Annoying crazy frog getting killed.pif
C:\See my lesbian friends.pif
C:\LOL that ur pic!.pif
C:\My new
photo!.pif
C:\Me on holiday!.pif
C:\The Cat And The Fan piccy.pif
C:\How a Blonde Eats a Banana...pif
C:\Mona Lisa Wants Her Smile
Back.pif
C:\Topless in Mini Skirt! lol.pif
C:\Fat Elvis! lol.pif
C:\Jennifer Lopez.scr
C:\lspt.exe
C:\Documents and
Settings\\Local Settings\Application Data\Microsoft\CD
Burning\autorun.exe
C:\British National Party.jpg
C:\Crazy-Frog.Html
C:\Message to n00b LARISSA.txt
6.
C:\Windows\System32\Drivers\etc altındaki hosts dosyasını edit edin ve
64.233.167.104 veya benzeri IP adresleri için yeni tanımlanmış adres bilgilerini
silin.
Örnek içerik:
64.233.167.104 www.symantec.com
64.233.167.104
www.sophos.com
64.233.167.104 www.mcafee.com
64.233.167.104
www.viruslist.com
64.233.167.104 www.f-secure.com
64.233.167.104
www.avp.com
64.233.167.104 www.kaspersky.com
Bu vb. antivirüs
üreticilerinin adreslerini içeren satırların tümünü silin. Böylelikle antivirüs
yazılımınız yeni güncellemeleri indirebilir hale gelecektir.
Yukarıdaki
işlemlerden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp antivirüs yazılımını
İnternet’e bağlanarak güncelleyin ve gözden kaçmış kalıntılar olabileceğini
düşünerek bilgisayarınızı virüs taramasından geçirin.
Etkilenen
SistemlerWindows 95, 98, ME, NT, 2000, XP

Yöntem 2.)
Ersin Keçiş adlı programcının hazırladığı program.. Bu program virüsün
registry ayarlarında yapmış olduğu bozukluğu düzeltiyor ve virüsün sisteme
bıraktığı dosyaları siliyor...
Programı indirmek için http://www.ersinkecis.com/MSNclean.zip

Yöntem 3.)
1. Aşağıdaki programı diskinize çekin.
SmitfraudFix.exe
2. Sistemi güvenlik kipte
başlatın. (Windows XPde bilgisayarınız açılırken f8 tuşuna basın ve güvenli kip
modunu seçin)
3. Programı çift tıklayarak çalıştırın. Öncelikle
Sitemi 1 tuşuna basıp Enterlayarak Search ile taratın ve çıkan text log
dosyasını okuyup not edin. Sonrasında 2 tuşuna basıp sistemi Clean ile
temizletin Eğer Clean Registery diye soru sorarsa Yes diyerek cevaplayın. En son
olarak da sistemi 3 seçeneği ile zaralı DNS Zonelardan temizleyin.
4.
Antivirüs programınızı açılışta taramaya programlayın ve komple sistem taraması
gerçekleştirin. %90 ihtimalle virüsü sistemden uzaklaştırmış olacaksınız. Ancak
sorununuz devam ederse aşağıdaki programı deneyin ve size çıkardığı rapor
doğrultusunda yönergelerini izleyin.
ComboFix.exe
Evet Arkadaslar Temizlenmesi için 3 yol Sonucunda kesin temizleniyor
Not:Msn Açıkken yapmayınız Bunları Güvenlik kipte Yaparsanız Kesin Sonuca Varırsınız (Güvenlik kipte bilgisayarı açmak için Bilgisayarı Başlatırken F8 tuşuna basarak güvenlik kipte Başlatabilirsiniz)
Emeğe Saygı

(Alıntıdır)

ULubey 13 Temmuz 2008 00:14

Camtasia diye bi programla kaydedebilirsin

SuMaTo 13 Temmuz 2008 11:49

arkadaslar msn nin cercevesini kapatamıyorum kosedekı kapatma tusu yok alt tusuna basıncada kaybolmuyor iste ss (msn yi tekrar yuklememe ragmen sorun hala devam edıyor (farklı surumu yukledım(9.0)))
[img=http://img90.imageshack.us/img90/6617/zzzmn3.th.jpg]

ahmetgns 13 Temmuz 2008 18:08

Alıntı:

SuMaTo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1122923)
arkadaslar msn nin cercevesini kapatamıyorum kosedekı kapatma tusu yok alt tusuna basıncada kaybolmuyor iste ss (msn yi tekrar yuklememe ragmen sorun hala devam edıyor (farklı surumu yukledım(9.0)))
[img=http://img90.imageshack.us/img90/6617/zzzmn3.th.jpg]

Windows Live Messenger'ın 8.1 sürümünden sonraki sürümlerinde menü çubuğunu göster/gizle seçeneği aşağıdaki resimde gördüğünüz yere yerleştirildi.

http://www.msghelp.net/attachment.php?pid=858744

Dediğim yerde bu menü öğesini göremezseniz, Başlat > Programlar > Donatılar > Erişilebilirlik > Büyüteç'i seçerek Windows büyütecini çalıştırın, geri kapatın. Menüyü göstermeyi başaran birinin yaptığı adımlar şöyleymiş:

Messenger'ı Aç > Büyüteci Aç > Messenger'ı Kapat > Büyüteci Kapat > Messenger'ı Aç

SuMaTo 13 Temmuz 2008 19:43

tesekkür ederim fkt benm ordada o tus yok ss koyuyorum 1sn

buyur bak
[img=http://img141.imageshack.us/img141/9362/zzzid0.th.jpg]

ahmetgns 13 Temmuz 2008 20:22

Alıntı:

SuMaTo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1123242)
tesekkür ederim fkt benm ordada o tus yok ss koyuyorum 1sn

buyur bak
[img=http://img141.imageshack.us/img141/9362/zzzid0.th.jpg]

Ekran görüntüsü koyacağınıza ben beklerdim ki büyüteçi açık kapatmakla ilgili bir şeyler yazasınız, :hih2:

SuMaTo 13 Temmuz 2008 20:39

alakasız bısey oldugunu ıcın o konu hakkında bısey yazmadım :D

ahmetgns 13 Temmuz 2008 21:34

Alıntı:

SuMaTo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1123269)
alakasız bısey oldugunu ıcın o konu hakkında bısey yazmadım :D

Öyle düşündüyseniz tamam o zaman.

SuMaTo 13 Temmuz 2008 21:41

:) ne kadarda mızmızsın senden bısey hakkında yardım ısteyen herkese boylemı davranırsın

emir_aldemir55 13 Temmuz 2008 21:53

SeLam ArKadaŞLar. Benim Bir Sorunum Var Resimde Gördüğünüz Gİbi.
NormaL bir ŞekiLde KOnuşma YaparKen Msn'm Donuyor. Ve 10-60 Saniye Arası Kendine GeLmiyor. Yanıt Vermiyor Dİyor. Ve SOnra OTomatik kendisine GeLiyor.

SÜrüm: Windows Live Messenger 8.1 + Siyah Tema Yama.
İşLetim Sistemi: Windows Xp + Vista Theme Yama
Virüs Programı: KasperSky

Şimdiden YardımLarınız İçin Teşekkür Ederim.

Resim:
http://img244.imageshack.us/img244/6850/32565853hc5.jpg

ahmetgns 14 Temmuz 2008 09:49

Alıntı:

SuMaTo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1123309)
:) ne kadarda mızmızsın senden bısey hakkında yardım ısteyen herkese boylemı davranırsın

Mızmızlık değil de yardım etmeye çalışıyorum, dikkate almıyorsun, ona gıcık oldum. Belki de bu sorduğun sorunun çözümünü bilen nadir insanlardanım bu forumda ama hiç denememişsin bile. Ben büyüteci açmanı, "hakeme gözlük" ya da "kör müsün, görmüyor musun" anlamında söylememiştim. Ama şimdi düşünüyorum ki konuyu bilmeyen insana o şekilde gelebilir, sen de haklısın. Ama bilgisayarda neyin neyle alakalı olduğunu ne sen ne de ben çok iyi biliyoruz. Örnek 1, bu mesele. Sen yukarıda dediğim sırayla büyüteci ve messenger'ı çalıştır, kapa. Sonra Messenger'ın menüsüne bak, öğe geldiyse tamamdır. Yoksa başka yöntemler arayacağım. Ha bu arada istersen bu yöntemi öğrendiğim forumun adresini de vereyim.

lazrail34 14 Temmuz 2008 11:58

ya acil yardım istiyorum ben bilgisayara messengerii yüklemeye çalışsamda olmuyoo sanıırımm daha öncekii bi eklenttiymişş fakatt ne olduysa açılmıyoo patronun olu silmediğini solüyoo hiçç bi şekilde msn yükleyemiyorum açamıyorum bana yardım ederseniz sevinirimm acill durumm....

dobi 14 Temmuz 2008 12:20

messenger açılır açımaz donuyor ??? yardım Lütfennn

Pc : intel p4 2600 ghz işlemci - 512 ram - on board vga gibi işletim sistemi : xp Pro

arkadaşlar düne kadar bişey yoktu.dün format attım herzamanki gbi. kurdum herşey güzel.fakat msn 8.1 vardı . açılırken dondu. 8.5 kurdum .antivirüs pc de yok. güvenlk duvarı kapalı. cpu sıcaklığı 30 -40 derece arası. msn açılıyor arkadaşlar filan hepsi gözüküyor ama ben tıklayamıyorum çünkü yanıt vermiyor.donuyor. bi türlü çözemedim lütfen yardımcı olun.bu arada adsl 1024-256 hızı da belirtim yardımcı olmak açısından. şimdiden teşekkür ederimm...

torchbearer 14 Temmuz 2008 15:06

Alıntı:

emir_aldemir55 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1123327)
SeLam ArKadaŞLar. Benim Bir Sorunum Var Resimde Gördüğünüz Gİbi.
NormaL bir ŞekiLde KOnuşma YaparKen Msn'm Donuyor. Ve 10-60 Saniye Arası Kendine GeLmiyor. Yanıt Vermiyor Dİyor. Ve SOnra OTomatik kendisine GeLiyor.

SÜrüm: Windows Live Messenger 8.1 + Siyah Tema Yama.
İşLetim Sistemi: Windows Xp + Vista Theme Yama
Virüs Programı: KasperSky

Şimdiden YardımLarınız İçin Teşekkür Ederim.

Messenger üzerinde kullandığın eklenti / eklentiler veya yamalardan kaynaklanıyor olabilir (yanlış anlaşılma olmasın XP'de kullandığınız Vista entegre programından kaynaklanmıyor). Eğer Kaspersky nin son sürümünü kullanıyorda Windows Live Messenger'a izin vermediyseniz arada bir Messenger'ı derin taramalardan geçiriyor (özellikle dosya aktarımlarında daha da zorluyor).

Messenger Discovery Live eklentisi kullanıyorsanız konuşma olduktan kısa bir zaman sonra da böyle yapabilir. Yani konuşma anında uyarılar çoğaldıkça (örneğin; oturum açan kişi, çevrimdışı olan kişi ve X kişi size konuşma penceresi açtı gibi birden geldiğinde) donma olabiliyor. CTRL + Alt + Delete tuşlarına basarak (veya görev çubuğu üstünde sağ tıklayıp) görev yöneticisini açtığınızda Windows Live Messenger'ın bir tane çalıştığını ve Discovery'nin ise iki tane olduğunu görebilirsiniz.

Alıntı:

lazrail34 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1123654)
ya acil yardım istiyorum ben bilgisayara messengerii yüklemeye çalışsamda olmuyoo sanıırımm daha öncekii bi eklenttiymişş fakatt ne olduysa açılmıyoo patronun olu silmediğini solüyoo hiçç bi şekilde msn yükleyemiyorum açamıyorum bana yardım ederseniz sevinirimm acill durumm....

Messenger'ı kaldırmak yerine kurulum klasörünü sildiyse kalıntıları durduğu için kurulmada sorun yapacaktır. Aşağıda vereceğim linkteki küçük programı indirip kurun ve listeden Windows Live Messenger'ı bulup Remove tuşuna basarak kaldırın. Messenger için tekrar kurulum yapabilirsiniz bu adımlardan sonra.

Windows Installer CleanUp Utility

malik35 15 Temmuz 2008 11:20

msn için windows installer hata kodu 1601 KESİN VE %100 ÇÖZÜM

şimdi arkadaşlar forumlarda araştırdım aynı sorunu bende yaşadım ve böyle neredeyse herkes çözüm bulmuş diğer türlü zor oluyor açıklama : başlat/denetim masası/yönetimsel araçlar/hizmetler/sağ tarafta nerdeyse bütün programlar var ordan ( windows installer ) buluyoruz ve sağ tıkla yapıp başlat diyoruz sonra yine sağ tıklayıp özelliklere giriyoruz orda başlangıç türü otomatik seçip uygula yapıyoruzki açılışta otomatik açılsın sonra yine sorun yaşamayın ve msn programı kuruyoruz yada diğer hata veren programları kuruyoruz eğer hala sorun yaşayan olursa konuya cvp yazabilir yardımcı olurum kolay gelsin sorunu çözmeniz dileğiyle saygılar

emir_aldemir55 15 Temmuz 2008 21:17

Alıntı:

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1123775)

Messenger üzerinde kullandığın eklenti / eklentiler veya yamalardan kaynaklanıyor olabilir (yanlış anlaşılma olmasın XP'de kullandığınız Vista entegre programından kaynaklanmıyor). Eğer Kaspersky nin son sürümünü kullanıyorda Windows Live Messenger'a izin vermediyseniz arada bir Messenger'ı derin taramalardan geçiriyor (özellikle dosya aktarımlarında daha da zorluyor).

Messenger Discovery Live eklentisi kullanıyorsanız konuşma olduktan kısa bir zaman sonra da böyle yapabilir. Yani konuşma anında uyarılar çoğaldıkça (örneğin; oturum açan kişi, çevrimdışı olan kişi ve X kişi size konuşma penceresi açtı gibi birden geldiğinde) donma olabiliyor. CTRL + Alt + Delete tuşlarına basarak (veya görev çubuğu üstünde sağ tıklayıp) görev yöneticisini açtığınızda Windows Live Messenger'ın bir tane çalıştığını ve Discovery'nin ise iki tane olduğunu görebilirsiniz.

Messenger'ı kaldırmak yerine kurulum klasörünü sildiyse kalıntıları durduğu için kurulmada sorun yapacaktır. Aşağıda vereceğim linkteki küçük programı indirip kurun ve listeden Windows Live Messenger'ı bulup Remove tuşuna basarak kaldırın. Messenger için tekrar kurulum yapabilirsiniz bu adımlardan sonra.

Windows Installer CleanUp Utility

yardımın İçin TeşekkürLer. kaspersky'a İzin Verdim Sadece Plus Kullanıyorum discevery yok.

msn'yi sildim tekrar yükledim düzeldi. teşekkürler.

hakan2424 15 Temmuz 2008 23:42

Bilgisayarımda sag alt kısımda bil. açılır açılmaz bilgilendirme kutusu diye bişey çıkyor ve ctrl+alt+del yaptıgımda görev yöneticisini hemen kapatıyor. Herkeze ileti atıyor ve saçma sapan yazılar yazıyor bunu silmenin bi yolu yok mu ?? anti-virüsler bunu silemiyor çünkü virüs olarak görünmüyor ve dosyasıda yok yada ben bulamadım aciilll yardımmmmm...

ahmetgns 16 Temmuz 2008 00:21

Alıntı:

hakan2424 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1124818)
Bilgisayarımda sag alt kısımda bil. açılır açılmaz bilgilendirme kutusu diye bişey çıkyor ve ctrl+alt+del yaptıgımda görev yöneticisini hemen kapatıyor. Herkeze ileti atıyor ve saçma sapan yazılar yazıyor bunu silmenin bi yolu yok mu ?? anti-virüsler bunu silemiyor çünkü virüs olarak görünmüyor ve dosyasıda yok yada ben bulamadım aciilll yardımmmmm...

Şu işinize yarayabilir: MSN Messenger Virüsü Temizleme Yöntemi

SeNSoR 16 Temmuz 2008 09:08

Hotmail hesabımı açınca otomatik bir program devreye giriyo

Hotmail hesabı açınca eger ki yeni mail gelmişse bu program devreye giriyo ve yaklaşık 5 dk kadar mail hesabımı yönetemiyorum.otomatik olarak devreye giren programın adı MessMatic by COMBOMIX.yardımcı olursanız sevinirim :) simdiden tesekkürler

murat208 16 Temmuz 2008 14:10

Beyler yrdım edersenız sevınırım...
Windows live msn 8.5 kullanıorum.. ''msn plus'' ı yuklemeye calısdıgımda su hatayı verıor..
msn kaldırıp tekrar kurdum neredeyse herseyı yapdım.. olmadı yınede yrdımlarınızı beklıorum..

http://img139.imageshack.us/img139/7508/hatakb4.jpg

ahmetgns 16 Temmuz 2008 16:14

Alıntı:

murat208 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1125181)
Beyler yrdım edersenız sevınırım...
Windows live msn 8.5 kullanıorum.. ''msn plus'' ı yuklemeye calısdıgımda su hatayı verıor..
msn kaldırıp tekrar kurdum neredeyse herseyı yapdım.. olmadı yınede yrdımlarınızı beklıorum..

http://img139.imageshack.us/img139/7508/hatakb4.jpg

Messenger Plus!'ı, Messenger kapalıyken kurmayı deneyin.

macellan780 16 Temmuz 2008 18:17

kayıt büyüklüğü

kayıtlar formatından dolayı 2 dklık görüntü bile 500 600 mb tutuyor.hangi programı ve nasıl kullanarak bunu daha küçük bir boyuta çevirebiliriz.

NeutralizeR 16 Temmuz 2008 20:27

Alıntı:

macellan780 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1125353)
kayıtlar formatından dolayı 2 dklık görüntü bile 500 600 mb tutuyor.hangi programı ve nasıl kullanarak bunu daha küçük bir boyuta çevirebiliriz.

Aslında sıkıştırma formatını Cinepak yaptığınızda bu kadar fazla olmaması lazım.
Bu programı kullanabilirsiniz:
https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/8431-total-video-converter.html

scherlook 17 Temmuz 2008 00:50

arkadaşlar dün gece iki msn açıktı bir tane daha açacaktım açılmadı bende o akdar önemsemedim...sabah kalktığımda bu defa hiç açılmıyor... önce onardım programı olmadı.. sonra programı komple kaldırdım baştan yükledim yine açılmadı.... aşağıdaki resimdeki hata veriyor..hata kodu falan da yok nasıl düzeltebilirim????

http://img381.imageshack.us/img381/9642/ggffgxp3.jpg

önce 8.1 kullanıyordum belki sürümde sorun vardır diye bu defa 8.5 i yükledim sorun yine aynı açılmıyor bi türlü.. windowsda belki sorun vardır dedim windowsu onardım yine açılmadı bi yardım edin arkadaşlar 2 gündür hiçbişkeilde msn kullanamıyorum olacak iş değil...

yahyacan 18 Temmuz 2008 20:15

Spider Player Kullanıorum Ne dinliyorum Desteklemiyor

Spider Player Kullanıyorum Wnamp Aynısı fkat Msnde NE dinliyorum Yeerinde cıkmıyor Ne yapmam lazım araştırdım fakatr bulamadım şimdiden sağolun

ferid_unutmaz 19 Temmuz 2008 09:40

s.a

arkadaşlar bu anlık ileti okunduktan sonra konuşma penceresi kapandıktan sonra onu tekrar nasıl okuya bilirim bilen cevap atsın hoşçakalın

torchbearer 19 Temmuz 2008 13:09

Alıntı:

yahyacan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1126954)
Spider Player Kullanıyorum Wnamp Aynısı fkat Msnde NE dinliyorum Yeerinde cıkmıyor Ne yapmam lazım araştırdım fakatr bulamadım şimdiden sağolun

"Ne Dinliyorum" özelliğini kullanabilmek için gerekli olan bir .dll dosyasıdır. Spider Player bu .dll e hem uyumsuzdur hem de o .dll i kurulum klasörüne koysanız dahi görmeyecektir yani entegre olmayacaktır.

Ne Dinliyorum özelliğini kullanabileceğiniz müzik çalar programları;

Windows Media Player Classic
Winamp
Media Player Classic
Ares
Real Player (Messenger Plus ile)

Alıntı:

ferid_unutmaz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1127198)
arkadaşlar bu anlık ileti okunduktan sonra konuşma penceresi kapandıktan sonra onu tekrar nasıl okuya bilirim bilen cevap atsın hoşçakalın

İletileri daha sonra okumak için; onları bilgisayara depolamanız yeterli olur. Windows Live Messenger > Araçlar > Seçenekler > yandaki sekmelerden iletilere gelin, burada "Görüşmelerimin geçmişini otomatik olarak sakla" ve dilerseniz altındaki seçenek olan "Son konuşmamı yeni konuşma penceresinde göster" onay kutusunu doldurup tamam veya uygula diyin. Hemen altındaki yerdeki adresten size bilgisayarda hangi bölüme kaydettiğini göstermektedir.

crazy025 19 Temmuz 2008 15:48

windows live messenger acılmıoyr!!

ArkaDaslar buqun discovery yükledim pc kappatıp tekrar actım. her zmnaki qibi msn qelio şifremi yazıyorum ama hata raporu yolluyor ltfen yardım edın :(:(

zekidayi 19 Temmuz 2008 22:58

Merhabalar. Ben Windows Live Messengerin 9 beta sürümünü kullanıyorum. Sizlerden isteğim kamera ile görüntülü konuşurken oradaki görüntüye efeklerin nasıl eklendiğ. Karşı taraf sizi bir akvaryumun içinde yada ekranda kelebekler uçuşurken görüyor. Acaba bunu nasıl yapıyorlar bununla ilgili hangi program lazım iyi çalışmalar

38emre1905 20 Temmuz 2008 14:28

Merhabalar Oncelikle baya sitedede aradim benim sorunuma benzeyen bir sorun bulamadigim icin size sormak istedim
Messengerda listemedekilerle yazisamiyorum herhangi birinin nickine tikladigimda aciliyor lakin bir sey yazip enter yapinca sayfa yok oluyor baska msn adresiylede denedim gene ayni sanirim pcden kaynaklaniyor anti virus programim kaspersky yardimci olursaniz sevinirim su an ki kullandigim msn 9.0

tayko 20 Temmuz 2008 17:33

msne plus eklentisini yükleyince sorun veriyor hata raporu göndermek istiyor bunu nasıl düzeltebilirim

Marty89 20 Temmuz 2008 22:22

Arkadaşlar benim sorunum biraz daha garip
Msn Plus Live i yükleyince Messenger Live otomatik olarak kapanıyor ve alttaki hatayı veriyor.
Plus'ı sildiğimde hiçbir problem olmuyor, normal açılıyor. nasıl iştir anlamadım. Plus'suz yapamam, yardımınıza ihtiyacım var.

http://img363.imageshack.us/img363/4600/plushatajv7.png

LLOYD33 21 Temmuz 2008 10:46

Alıntı:

Marty89 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1128169)
Msn Plus Live i yükleyince Messenger Live otomatik olarak kapanıyor ve alttaki hatayı veriyor.
Plus'ı sildiğimde hiçbir problem olmuyor, normal açılıyor. nasıl iştir anlamadım. Plus'suz yapamam, yardımınıza ihtiyacım var.

aynı sorun bendede var ya nasıl düzeltcez anlamadım msn plus silince düzeliyo silmeyince bozuluo msne girmiyo msn plussızda olmuyo puff :(

38emre1905 21 Temmuz 2008 19:32

arkadaslar sorunlarimiza yardimci olabilecek arkadaslar yokmu biraz acil sahsen benimki

asiman3232 22 Temmuz 2008 13:24

arkadaslar msn live 7.5 indirmek için kolay bi link eklerseniz sevinirim ya ben yanlıs yazıorum yada gözüm görmüor veya link yok:bow::haha::haha:8-)(H);):D

ahmetgns 22 Temmuz 2008 15:51

Alıntı:

38emre1905 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1128644)
arkadaslar sorunlarimiza yardimci olabilecek arkadaslar yokmu biraz acil sahsen benimki

8.5 sürümünü kullanın bence.

Alıntı:

asiman3232 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1129013)
arkadaslar msn live 7.5 indirmek için kolay bi link eklerseniz sevinirim ya ben yanlıs yazıorum yada gözüm görmüor veya link yok:bow::haha::haha:8-)(H);):D

Aşağıdaki bağlantıdan bulabilirsiniz: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

kajmerkolera 23 Temmuz 2008 00:34

msn hata veriyo

0xc0000005 msn de hata kodu veriyor ..lütfen yardımcı olur musunuz:?

Magnifique 23 Temmuz 2008 00:50

Alıntı:

kajmerkolera adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1129496)
0xc0000005 msn de hata kodu veriyor ..lütfen yardımcı olur musunuz:?

Msn Messenger 0xc0000005 Hata Kodları ve Çözümü;

Windows Live Messenger uygulamasını ilk kez başlatırken bu hatayla karşılaşabilirsiniz. Bu hata, SonicStage Mastering Studio Audio yüklü olan Sony VAIO bilgisayarlarda oluşur.
Bu hatayı gidermek için aşağıdakileri deneyin:
Görev çubuğunda Başlat'ı tıklatın ve ardından Sony VAIO güncelleştirme sitesini açan seçeneği belirtin.
SonicStage Mastering Studio Audio uygulamasının geçerli sürümünü yüklemeyi ve kurmayı seçin.
Yükleme ve kurma işlemlerini tamamlamak için Sony web sitesindeki yönergeleri izleyin.
Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Messenger uygulamasını başlatın.

Not:
Sony VAIO güncelleştirmelerini yüklerken yardıma gerek duyarsanız, lütfen Sony VAIO Desteğine başvurun.

GypsyKing78 23 Temmuz 2008 02:22

merhaba. bugünarkadaşım bana dosya gönderirken pc resetlendi. ve sonrasında msn benim hesabımda dahil olmak üzere hiçbir şekilde açmıyor 1 saniye içinde kapatıması gerekiyor dior.. İşiniz Yarım Kaldıysa, Üzerinde Çalıştığınız Bilgiler Kaybolmuş Olabilir. hatası veriyor.messanger ı silip tekrar kurmama rağmen düzelmedi lütfen yardım edin. XP işletim sistemi kullanıyorum live messanger 8.5 kullanıyorum. nod32 antivürüs

Magnifique 23 Temmuz 2008 12:10

Alıntı:

GypsyKing78 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1129525)
merhaba. bugünarkadaşım bana dosya gönderirken pc resetlendi. ve sonrasında msn benim hesabımda dahil olmak üzere hiçbir şekilde açmıyor 1 saniye içinde kapatıması gerekiyor dior.. İşiniz Yarım Kaldıysa, Üzerinde Çalıştığınız Bilgiler Kaybolmuş Olabilir. hatası veriyor.messanger ı silip tekrar kurmama rağmen düzelmedi lütfen yardım edin. XP işletim sistemi kullanıyorum live messanger 8.5 kullanıyorum. nod32 antivürüs

Merhaba.
Sisteminizi virüs bulaşmasından dolayı böyle bir uyarıyla karşılaşıyorsunuz, NOD32 nin gözden kaçırdığı bir virüs bunu yapıyor (Tehlikeli nitelikte ancak veritabanında bulunmadığı için tanıyamıyor bu virüsü.)

Sisteminize Kaspersky kurup tarattırın ve bulunan zararlı içerikleri sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın.

Silinme işleminden sonra bilgisayarda gözle görülür bi ağırlık ve işlemleri yapma da sorun çıkarsa format atmanız gerekecek.

Marty89 23 Temmuz 2008 15:28

Alıntı:

Marty89 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1128169)

Anlaşılan bu sorunun çözümü yok.

Magnifique 23 Temmuz 2008 16:51

Alıntı:

Marty89 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1129966)
Anlaşılan bu sorunun çözümü yok.

C:\Program Files\Windows Live\Messenger\ içinden şu dosyayı kopyalayın "msimg32.dll" C:\Program Files\MSN Messenger\ içine atın.

Windows Live Messenger sürümünüzü yazmamışsınız. Sanırım 8,5 değil eğer hala devam ederse bu sorun; Windows Live Messenger sürümünüzü yükseltmeniz gerekecek.
Önerilen;

sarPP_17 24 Temmuz 2008 01:33

Merhabalar Ben Messenger ( Hotmail ) Hesabıma Kişi Ekleyemiyorum.

Nedendir bilemiyorum ama ben mesela a@a.com adresini eklemek istiyorum

Bu Kişiyi Ekliyorum Ancak Ç.Dışı Gözüküyor Ç.içi Olsa bile.

Ayrıca MSN Den Çıkıp Girince ( Reloq Atınca ) a@a.com adresini eklememiş gözüküyorum.

Birşeyden Şüpheleniyorum MSN Discovery yüklüydü. Onu Güncelleyince Bu Problem ortaya çıktı ama zamanlamadan tam emin değilim erken veya geç te olabilir. ama sonçta msn discoveryi sildim bilgisayarımdan

Mağdur Durumdayım AciL yardım Lazım.

Lütfen yardım edin.

//sarPP_17

ahmetgns 24 Temmuz 2008 11:42

Alıntı:

sarPP_17 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1130574)
Merhabalar Ben Messenger ( Hotmail ) Hesabıma Kişi Ekleyemiyorum.

Nedendir bilemiyorum ama ben mesela a@a.com adresini eklemek istiyorum

Bu Kişiyi Ekliyorum Ancak Ç.Dışı Gözüküyor Ç.içi Olsa bile.

Ayrıca MSN Den Çıkıp Girince ( Reloq Atınca ) a@a.com adresini eklememiş gözüküyorum.

Birşeyden Şüpheleniyorum MSN Discovery yüklüydü. Onu Güncelleyince Bu Problem ortaya çıktı ama zamanlamadan tam emin değilim erken veya geç te olabilir. ama sonçta msn discoveryi sildim bilgisayarımdan

Mağdur Durumdayım AciL yardım Lazım.

Lütfen yardım edin.

//sarPP_17

Kişi listenizin kapasitesi dolmuş olabilir. 900'den fazla anlık ileti kişiniz varsa sınırdasınız diye biliyorum. Gerçi kişi listeleri bu sayıyı katlamış insanları da duydum ama bilmiyorum.

Windows Messenger ya da WebMessenger gibi başka bir uygulamada oturum açtığınızda sorun devam ediyor mu?

sarPP_17 24 Temmuz 2008 12:27

1054 Kişi Var MSN Kişi Listemde

Tam olarak bilqisi olan yokmu

The Unique 24 Temmuz 2008 12:50

Alıntı:

sarPP_17 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1130898)
1054 Kişi Var MSN Kişi Listemde

Tam olarak bilqisi olan yokmu

Anlağı kadarıyla listeniz baya kabarık gereksiz kişileri silin düzenlemek için MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi kolay gelsin

38emre1905 24 Temmuz 2008 20:46

Benim Sorunum Hala Gecmedi 8.5i Yukledim Gene Ayni Birisinin nickine Tiklayip Bisi Yazdigimda Sayfa Kayboluyor Hatta Gecenler Benim Agzimdan Karsi Tarafa Msj Yazdi Msnde YeniFoto Cektirdim Su Adrese Gir Bak Die Sonra Sayfa Kayboldu Anladigim Kadariyla Msnime Virus Girdi Bazen Seni Engelleyenleri Bulmak icin Su Siteye Gir Diye Arkadaslardan Msj Gelior Ama Sanirim Bu Virusun Etkisi Olabilir

ahmetgns 24 Temmuz 2008 21:08

Alıntı:

38emre1905 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1131171)
Benim Sorunum Hala Gecmedi 8.5i Yukledim Gene Ayni Birisinin nickine Tiklayip Bisi Yazdigimda Sayfa Kayboluyor Hatta Gecenler Benim Agzimdan Karsi Tarafa Msj Yazdi Msnde YeniFoto Cektirdim Su Adrese Gir Bak Die Sonra Sayfa Kayboldu Anladigim Kadariyla Msnime Virus Girdi Bazen Seni Engelleyenleri Bulmak icin Su Siteye Gir Diye Arkadaslardan Msj Gelior Ama Sanirim Bu Virusun Etkisi Olabilir

MSN Messenger Virüsü Temizleme Yöntemi <<< bu konudaki yönergelerle virüsü silmeyi deneyin.

38emre1905 24 Temmuz 2008 21:49

Error 81000314: Your contact list is not available

When you try to sign in to Windows Live Messenger, you receive error message 81000314 that states that your contact list isn't available. This issue can occur if the Windows Live Messenger service may be experiencing technical difficulties.
If you receive this error, sign out, and then try to sign again later.
To check the Messenger network status, visit the Windows Live Messenger Network Status website.
Msndeki notlar sonucu ulasdigim msn sitesinde bu cvpla karsilasdim tam olarak nedir anlayamadim problemi ?

Saat: 04:43

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık