Arama

Akrep ve Boğa

Güncelleme: 19 Ağustos 2008 Gösterim: 3.890 Cevap: 0
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Boğa insanı ile tencere kapak kadar birbirinize uygunsunuz. Zıtlıklarınızla birbirinizi tamamlarsınız. Boğa burcu toprak elementidir, siz ise su. Beraberliğiniz çok verimli olacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar
İkinizde Koç ya da Terazi burcu gibi aşırı sosyal değilsiniz. Evde oturup, müzik dinlemekten, birlikte film seyrederken şarabınızı yudumlamaktan büyük keyif duyarsınız. Ondan sonra yatak odanıza çekilirsiniz.

İkinizin de sekse sağlıklı bir yaklaşımınız vardır. Sizler için haftasonu demek sabahtan akşama kadar yatakta iyi vakit geçirmek demek olabilir. Birbirinizin cinsel ihtiyaçlarına o kadar iyi cevap verirsiniz ki, ikinizde fiziksel ve duygusal olarak tam tatmin olursunuz. Boğa burcu sabırlıdır ve tam sizin hoşunuza gidecek şekilde yavaş hareket eder.

Boğa insanının sekse yaklaşımı aynı iyi bir yemeğe yaklaşımı gibidir.Acele etmeden, tadını çıkararak yavaş ve kusursuz bir biçimde hareket eder. Siz Akrep karşınızdakinin ruhunun derinliklerini keşfetmek istersiniz. Onun böyle bir ihtiyacı yoktur ve açık bir insandır, bilmek istediklerinizi anlatacaktır. Bu da sizin işinize gelir siz zaten onu merak eder (özellikle ilk başta ) ve kendinizden bahsetmek istemezsiniz.

İkinizde sahiplenici ve kıskanç olduğunuz için birbirinizi anlarsınız. Sizin öfke nöbetleriniz sırasında, sabırlı Boğa alttan alarak sizin de kızgınlığınızı geçirecektir. Boğa'da, siz de değişikliklerin zaman kaybı olduğuna inanırsınız ve düzenli bir hayat istersiniz.

Sadakat bu ilişkide çok önemlidir. İkinizde sürekli yeni insanlarla tanışmaktan, onlara hayat hikayenizi anlatmaktan hoşlanmazsınız. Uyumlu seks hayatınız yıllarca yakınlığınızı koruyacak, özenli tutumunuz sayesinde birbirinizi cezbetmeye devam edeceksiniz. Bu beraberlik harika olacaktır.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

30 Mayıs 2016 / Kral_Aslan Spor
19 Ağustos 2008 / The Unique Burçlar
19 Ağustos 2008 / The Unique Burçlar
4 Aralık 2008 / Misafir Taslak Konular
4 Mart 2009 / The Unique Taslak Konular