| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz?![]() ![]() ![]() | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz? | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz? | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz?
kullanmıyorum bu konu da ben de angel gibi katı kurallıyım. annrm ve babam kullanıyorlar ama benim yanımda içmemeleri için onları balkona yolluyorum ,kışın bile | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz? Kullanıyorum bırakmayı çok istesemde | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz? Daha gencim kullanmıorum kullananlara kıl oluyorum kullanmayıda düşünmüorum ![]() Umarım yeterince acıklayıcı olmustur ![]() | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz? Uzun bir süredir kullanıorum bırakmayı çok denedim ama irademe sahip olamıyorum | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz?
Kullaniyorum , birakmaya calismiyorum | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz? Hayir kullanmiyorum | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz?allah korusun! o kadar düşmedim henüz ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| kullanıyor, musunuz, sigara |
Sigara Kullanıyor musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 401 | 1 Saat Önce 06:44 |
| Absürd Ansiklopedi / Bunları biliyor musunuz? | virtuecat | Bunları biliyor musunuz? | 133 | 11-10-2009 17:20 |
| Counter Strike Hakkında Bunları Biliyor musunuz? | SeRCaX.TR | Bunları biliyor musunuz? | 7 | 03-02-2009 16:48 |
| Ülkeler hangi saat dilimlerini kullanıyor? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 13-11-2008 19:11 |
| Sigara - Sigara Nedir - Sigara Hakkında | Kral_Aslan | X-Sözlük | 0 | 10-03-2008 14:29 |