| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz? içen içene | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz?
Vip üyeliğin nimetleri...
| |||||||||
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz?sercax bu yaşta balkona çıkıp sigara içmen beni hayli üzdü ve endişeli bıraktı benimde bir kardeşim var böyle birşey duysam cidden çok üzülürüm ailen görmeden bırakman ümidiyle... ![]() | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |||||
NOT: Sakın sizde benim gibi arkadaş kurbanı olmayın.. Sigaraya başlamanızı asla ve asla tavsiye etmem .. Ben şahsen sigaradan nefret etsemde kendim kullanıyorum , fakat kimseye içirtmemeye çalışıyorum.. | |||||
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz?nasıl arkadaş bunlar daha 14 yaşındasınız.. içmemeye çalış, arada arada desende zamanla artar o bir bakmışsın elinden düşürmezsin.. | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
sık sık ara sıra tamam yakaldınız her zaman
| |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz?ben kullanmıyorum.kullananlarada bişey dedmiyorum çünkü onun kararını verecek yaşta insanlar ve ne içtiklerini biliyorlar.ama yanımda içirmiyorum çünkü pasif içicilikte tiryakiliğe doğru yol almak üzereyim.bide ben kola tiryakisiyim onu napcam ya. )))))). (((((((( | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz?bence sigara kullanmayın[ ![]() | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
İç-mi-yo-rum İçenleri de sevmem!!!! | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
icmıyorum dıyenlerın %60 ıcenlermıs. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| kullanıyor, musunuz, sigara |
Sigara Kullanıyor musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 401 | 46 Dakika Önce 06:44 |
| Absürd Ansiklopedi / Bunları biliyor musunuz? | virtuecat | Bunları biliyor musunuz? | 133 | 11-10-2009 17:20 |
| Counter Strike Hakkında Bunları Biliyor musunuz? | SeRCaX.TR | Bunları biliyor musunuz? | 7 | 03-02-2009 16:48 |
| Ülkeler hangi saat dilimlerini kullanıyor? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 13-11-2008 19:11 |
| Sigara - Sigara Nedir - Sigara Hakkında | Kral_Aslan | X-Sözlük | 0 | 10-03-2008 14:29 |