Sigara Kullanıyor musunuz? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Genel Mesajlar > Anketler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Anket Sonuçları: Sigara Kullanıyormusunuz?
Hayır 131 64.22%
Arada 19 9.31%
Evet 54 26.47%
Oy Kullananlar: 204. Bu ankette oy kullanamazsınız
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 30-08-2008   #31 (mesaj-linki)
Requiem - avatarı
Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz?

Hayır.. Hayatım boyunca içtiğim toplam sigara sayısı ya 8 ya da 9 yarım paket bile etmiyo yani..
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 30-08-2008   #32 (mesaj-linki)

ArkdaşLar anlıyorum siz bana iyi niyetinizle sigarayı bırak diyorsunuz.. Ama sizin de babanız 2 yıl işsiz kalıp siz daha 5 yaşındayken annenizi dövseydi , bu yaşınıza gelmenize rağmen hala sadece ona 1 yumruk atıp 10 yumruk yeseydiniz , açlıktan nefesiniz kokupta kirada otursaydınız sigara içerdiniz emin olun.. Bu yaşımda dedemin aldığı evde oturmak , Anadolu Lisesi ' ni kazanmak kolay değil. Hiç değilse aklı başımda it kopuk değilim.. Okuyumayı kafdama koydum ; mühendis olacağım.. Hiç değilse yaşıyorum ve ayaklarımın üzerinde durabiliyorum.. Sigara nedir ki .!
Eski 30-08-2008   #33 (mesaj-linki)
RuffRyders - avatarı

SeRCaX adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ArkdaşLar anlıyorum siz bana iyi niyetinizle sigarayı bırak diyorsunuz.. Ama sizin de babanız 2 yıl işsiz kalıp siz daha 5 yaşındayken annenizi dövseydi , bu yaşınıza gelmenize rağmen hala sadece ona 1 yumruk atıp 10 yumruk yeseydiniz , açlıktan nefesiniz kokupta kirada otursaydınız sigara içerdiniz emin olun.. Bu yaşımda dedemin aldığı evde oturmak , Anadolu Lisesi ' ni kazanmak kolay değil. Hiç değilse aklı başımda it kopuk değilim.. Okuyumayı kafdama koydum ; mühendis olacağım.. Hiç değilse yaşıyorum ve ayaklarımın üzerinde durabiliyorum.. Sigara nedir ki .!
Sigaranın rolünü öğrenebilirmiyim bu konuda?
+ Bir tane yararı olmayan bişeyden bahsediyoruz... Gerisi boş laf...
Eski 30-08-2008   #34 (mesaj-linki)
eLmA_$eKeR!

nargileyi tercih ediorum :]
Eski 30-08-2008   #35 (mesaj-linki)

Yararı olmadığını biliyorum ; zaten ayda en fazla 2 tane... Sıkıntımı aldığını düşünüyorum kendimce .. kendimi avutuyorum kısaca..
Eski 30-08-2008   #36 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

hayır aslaa katiyn hiç bir zmnn
Eski 31-08-2008   #37 (mesaj-linki)

ilk önce özel hayata saygı .!!!
Eski 31-08-2008   #38 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Yeşilaycıyım yeterli bir cevap benceEtrafımda sigara kullanan kimse yok olmasını da hiç istemem
Eski 31-08-2008   #39 (mesaj-linki)
king nothing - avatarı

herkezın bence bırbırınden farkı yok sen su sekılde hayattan yara aldın ben baska bır sekılde belkı senden benden daha cok acı ceken ınsanlar olabılır ama benım sıgara ıcme sebebım degıl bunlar cunku dunya ustume gelse bılsem deprem olacak ben sıgarayı sadece keyıf ıcın ıcerım bahanelere sıgınmam bırakmak ısrtesem bırakırım bırakmak ıstemesesem bırakmam yanlıs anlamada sucu hep yasadıgın hayata atar ınsan cunku kolayına kacmak olur bu en ıyısı durust olmak bence.
Eski 01-09-2008   #40 (mesaj-linki)
abrakadabra_xy - avatarı

içiyorum ve şimdilik mutluyum
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
kullanıyor, musunuz, sigara
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Sigara Kullanıyor musunuz? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 400 2 Saat Önce 06:44
Absürd Ansiklopedi / Bunları biliyor musunuz? virtuecat Bunları biliyor musunuz? 133 11-10-2009 17:20
Counter Strike Hakkında Bunları Biliyor musunuz? SeRCaX.TR Bunları biliyor musunuz? 7 03-02-2009 16:48
Ülkeler hangi saat dilimlerini kullanıyor? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 13-11-2008 19:11
Sigara - Sigara Nedir - Sigara Hakkında Kral_Aslan X-Sözlük 0 10-03-2008 14:29