|
#61 (mesaj-linki)
| ||||
| | ||||
|
Kullandım ve üç ay önce bıraktım.Beni rahatsız eden birçok şey birden bitti,tavsiye ederim.Artık içmiyorum demekte güzel bir duygu |
|
#62 (mesaj-linki)
| |||
| | |||
| Hayır kullanmıyorum. Kullananlarada acıyorum. Sigara kullanmak acizlikten vbaşka bir şey değildir benim için. Üzülünce yak bir sigara, sevinince yak bir sigara... Yazık yazık kullananların vücuduna yazık. Kullanacağımı da sanmıyorum. Büyük konuşmak istemiyorum ama babam kullanıyor ve onu içerken gördükçe bin kat daha nefret ediyorum o isim veremediğim şeyden. Sigara kullanmak acizlikten başka bir şey değil... |
|
#63 (mesaj-linki)
| ||||
| | ||||
|
Tabiki hyr
|
|
#64 (mesaj-linki)
| ||||
| | ||||
| Kullanmiyorum. |
|
#65 (mesaj-linki)
| ||||
| | ||||
| Hayırr... |
![]() |
| Etiketler |
| kullanıyor, sigara | |
Sigara Kullanıyor musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ülkeler hangi saat dilimlerini kullanıyor? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 2 Hafta Önce 17:12 |
| MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 412 | 23-01-2010 17:27 |
| Absürd Ansiklopedi / Bunları biliyor musunuz? | virtuecat | Bunları biliyor musunuz? | 136 | 06-01-2010 18:32 |
| Counter Strike Hakkında Bunları Biliyor musunuz? | SeRCaX.TR | Bunları biliyor musunuz? | 7 | 03-02-2009 15:48 |
| Sigara - Sigara Nedir - Sigara Hakkında | Kral_Aslan | X-Sözlük | 0 | 10-03-2008 13:29 |