| | #61 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz?
Kullandım ve üç ay önce bıraktım.Beni rahatsız eden birçok şey birden bitti,tavsiye ederim.Artık içmiyorum demekte güzel bir duygu | |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz? Hayır kullanmıyorum. Kullananlarada acıyorum. Sigara kullanmak acizlikten vbaşka bir şey değildir benim için. Üzülünce yak bir sigara, sevinince yak bir sigara... Yazık yazık kullananların vücuduna yazık. Kullanacağımı da sanmıyorum. Büyük konuşmak istemiyorum ama babam kullanıyor ve onu içerken gördükçe bin kat daha nefret ediyorum o isim veremediğim şeyden. Sigara kullanmak acizlikten başka bir şey değil... | |
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz?
Tabiki hyr
| |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz? Kullanmiyorum. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Sigara Kullanıyor musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 399 | 5 Saat Önce 13:10 |
| Absürd Ansiklopedi / Bunları biliyor musunuz? | virtuecat | Bunları biliyor musunuz? | 133 | 11-10-2009 17:20 |
| Counter Strike Hakkında Bunları Biliyor musunuz? | SeRCaX.TR | Bunları biliyor musunuz? | 7 | 03-02-2009 16:48 |
| Ülkeler hangi saat dilimlerini kullanıyor? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 13-11-2008 19:11 |
| Sigara - Sigara Nedir - Sigara Hakkında | Kral_Aslan | X-Sözlük | 0 | 10-03-2008 14:29 |