| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sigara Kullanıyor musunuz? Sağlık yaşam konusunda sigaranın büyük payı var. Ne kadar sağlıklı yaşadığımızı görelim ... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz?hayır kullanmıyorum bu konudada çok katı kurallayım lakin annem kullanıyor kullanma desemde o kadar bağlanmışki sigaraya bırakamıyor buda beni çok daha üzüyor ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz?Kullanmıyorum, kullanmamda ..! | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz? Diğer kullanıcılar Seçimlerimizi görebildiği için oy kullanmamayı seçiyorum... Sigara içenLeri de şiddetlle kınıyorum .. Ramazan geLdi inşallah bırakırsınız... Sigarayı bırakmak kolay değiL belki ama İMKANSIZ ' da değiL.... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz?şimdi içmiorum ilerisini bilmiyorum.. (: | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz?Bende kullanmiyorum diyebilirim...sadece bazen Arkadas ortamlarinda yada moralim bozuk oldugunda kullaniyorum tabi dozunu kacirmamak üzere ![]() | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz?Hayatta agzıma surmem ![]() | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz?Asla ![]() | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz? Kullanmıorum | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz?
Artık verdiğimiz oyları diğer kullanıcılar göremiyor ve ben de oyumu kullandım..
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| sigara anket soruları, sigara anketleri, sigara ile ilgili anket soruları, sigara ile ilgili anketler, sigarayla ilgili anket soruları, |
Sigara Kullanıyor musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 388 | 2 Gün Önce 18:15 |
| Absürd Ansiklopedi / Bunları biliyor musunuz? | virtuecat | Bunları biliyor musunuz? | 133 | 4 Hafta Önce 17:20 |
| Counter Strike Hakkında Bunları Biliyor musunuz? | SeRCaX.TR | Bunları biliyor musunuz? | 7 | 03-02-2009 16:48 |
| Ülkeler hangi saat dilimlerini kullanıyor? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 13-11-2008 19:11 |
| Sigara - Sigara Nedir - Sigara Hakkında | Kral_Aslan | X-Sözlük | 0 | 10-03-2008 14:29 |