| | ||||||
| Anket Sonuçları: Terk Etmek mi Zor? Terk Edilmek mi Zor? | |||
| Terk etmek | | 4 | 15.38% |
| Terk edilmek | | 10 | 38.46% |
| İkisi de aynı zorlukta | | 10 | 38.46% |
| Kararsızım | | 1 | 3.85% |
| Diğer | | 1 | 3.85% |
| Oy Kullananlar: 26. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
| | #1 (mesaj-linki) | |
| Terk Etmek mi Terk Edilmek mi Zor?
Zor bir soru, değil mi? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Terk Etmek Mi Terk Edilmek Mi Zor?
Terkedilmek zor tabi ki.. Terkedene bir şey olmuyor, ne oluyorsa terk edilene oluyor.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Terk Etmek Mi Terk Edilmek Mi Zor? Aslında ikisi de aynı zorlukta ama terk etmek biraz daha zor =) | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Ben daha farklı bir durum yaşadığım için, terk edilsem ya da etsemden öteye bir sorunum var, o nedenle objektif olamam ama herhalde ikisi de zor.
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
terk edilmek
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Terk Etmek mi Terk Edilmek mi Zor? Terk edilmek !!!!!!!!!!!! | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Terk Etmek mi Terk Edilmek mi Zor? Ikisi'de ayni zorlukta....BENCE>>>> | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Terk Etmek mi Terk Edilmek mi Zor?Eğer giden kişi yeni birini bulup da gidiyorsa onun için hiç sorun olmuyor sonuçta ona canım,cicim diyecek biri oluyor...Ama terk edilen sonuna kadar o kişiye bağlı ve başkasını düşünemiyecek şekilde terk edildiyse,terk edilen çok büyük boşluğa düşüyor...Terk edilen hala seviyor ve yüzüstü bırakılıp gittiyse helede baskası için bu çok ağır oluor...Onun için bence terk edilen için yaşamak daha zor... | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Terk Etmek mi Terk Edilmek mi Zor? İkisi de aynı zorlukta ![]() Ama terkedilmeyi tercih ederim. En azından ilerde bi pişmanlığım olmaz,keşke bırakmasaydım gibi | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Terk Etmek mi Terk Edilmek mi Zor?
etmek bana daha zor gelir
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| edilmek, etmek, terk, zor |
| terkedilmek, |
Terk Etmek mi Terk Edilmek mi Zor? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kur’an-ı Kerim'i Terk Etmek | Muhabbetci | Kur'an-ı Kerim | 0 | 18-12-2008 13:33 |
| Uğur Karakuş - Terk Etmek | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 11-08-2008 09:47 |
| Dj Quaresma(Ben)-Terk et EP | osmankadir24 | Underground Albümler | 0 | 29-09-2007 01:37 |
| Terk Edişin | Blue Blood | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 08-07-2007 23:01 |
| Terk-i Diyar | Blue Blood | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 12-02-2007 10:45 |