| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Doğum Ayınıza Göre Ruh Haliniz AĞUSTOS Şakalaşmayı sever Duyarlı ve ilgilidir Korkusuzdur Liderlik özellikleri vardır Ruhbilimle ilgilenir Kolay provoke edilir Dikkatli ve tedbirlidir Bağımsızlığına düşkündür Yol göstermeyi sever Romantiktir Bunlar beni yansıtıyor. ama bildiklerinden yazmamışlardır sadece tesadüf. nede olsa 1 yıl 12 Aydır... tutmayacak yalanlar olamaz bu süreç içersinde.. Ayrıca bir biriyle çelişen bir çok yazıda var.. bir yandan tokat atıp diğer yandan öpüyor.. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Cvp: Doğum Ayınıza Göre Ruh Haliniz Alıntı:
valla doğru bu da hemde hepsimi tutar ya valla tuttu sağol arkadaşım ya bunları ben diğer arkadaşlarımada yolayayım | ||
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: Doğum Ayınıza Göre Ruh Haliniz
yalaaaann | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: Doğum Ayınıza Göre Ruh Haliniz MART...MART..MART..07.03.1987 SU GİBİ DEĞİŞKENLİK....BU HUYUMU SEVİYORUM..YOKSA DUYGULARIM BENİ ALIP BİTİRİR..DİRHEM DİRHEM AZALIRIM... | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: Doğum Ayınıza Göre Ruh Haliniz
Bİ NİSAN DOĞUMLU OLARAK YUHH DİYORUM BU KADARDA BİLİNMEZKİ ![]() BENCE BU KADAR İYİ ANLATILABİLİRDİ RUH HALİM DAVRANIŞLARIM FALAN SAOLUN.. | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Doğum Ayınıza Göre Ruh Haliniz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yunan Mitolojisi Sözlüğü | asla_asla_deme | Mitoloji | 8 | 08-02-2008 22:40 |
| Osmanlılar'da Teknoloji | Mystic@L | Osmanlı İmparatorluğu | 43 | 21-07-2007 15:53 |
| Sanat Felsefesi | NoRanynn | Sanat | 2 | 25-03-2007 01:58 |
| Tengricilik - Göktanrı Dini | ThinkerBeLL | Satırlarla Türkiye | 12 | 30-01-2007 08:43 |
| "D" Ön Harfli Terimler | kompetankedi | Felsefi Mevzular | 0 | 08-10-2006 14:16 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||