Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Yaşam :: > Astroloji/Fallar
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 12-02-2008   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Burçlara Göre Aşk

rica ederim
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 12-02-2008   #12 (mesaj-linki)

Kimi zaman kaprislerinizle, sevgililerinizi bezdirseniz de
aslında bu yönünüz beraberliklerinizin tuzu biberi.

TAMM BENİ ANLATMIŞŞ YAAAAA))
Eski 12-02-2008   #13 (mesaj-linki)

BOGA AŞIK OLUNCA NELER OLUR ?

Süslü ve duyarlı yapınızla ideal bir sembol gibisiniz. Dişi güzel, içi kof olanların aksine, sadelikten fazlasıyla hoşlanıyorsunuz ve daima gerçek aşkların içinde yer alıyorsunuz. Aşkınızı gerçekçi yaşıyorsunuz Venüs'ün sevgili üyesi, siz incelik ve zerafetinizle kesinlikle
sıradanlığın dışında kalıyorsunuz. Ayrıca hataları bağışlamanın yüceliğine sahipsiniz.
İçsel dünyaların insanı, mükemmel eş sembolü, koruyucu melek ve herşeyden önemlisi sadakate olan saygınız dikkat çekici boyutlarda. Hep böyle kalmalısınız.

tek kelimeyle mükemmel...
harfi harfine beni anlatıyor.
ellerinize sağlık çok güzel olmuş
Eski 12-02-2008   #14 (mesaj-linki)

güzel paylaşım olmuş ellerine sağlık
Eski 13-02-2008   #15 (mesaj-linki)

Alıntı:
B3TUL16 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Kimi zaman kaprislerinizle, sevgililerinizi bezdirseniz de
aslında bu yönünüz beraberliklerinizin tuzu biberi.

TAMM BENİ ANLATMIŞŞ YAAAAA))
Alıntı:
ener adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
BOGA AŞIK OLUNCA NELER OLUR ?

Süslü ve duyarlı yapınızla ideal bir sembol gibisiniz. Dişi güzel, içi kof olanların aksine, sadelikten fazlasıyla hoşlanıyorsunuz ve daima gerçek aşkların içinde yer alıyorsunuz. Aşkınızı gerçekçi yaşıyorsunuz Venüs'ün sevgili üyesi, siz incelik ve zerafetinizle kesinlikle
sıradanlığın dışında kalıyorsunuz. Ayrıca hataları bağışlamanın yüceliğine sahipsiniz.
İçsel dünyaların insanı, mükemmel eş sembolü, koruyucu melek ve herşeyden önemlisi sadakate olan saygınız dikkat çekici boyutlarda. Hep böyle kalmalısınız.

tek kelimeyle mükemmel...
harfi harfine beni anlatıyor.
ellerinize sağlık çok güzel olmuş
Alıntı:
DarkNeSS DraGoN adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
güzel paylaşım olmuş ellerine sağlık

rica ederim arkadaşlar valla bi cok kişiyi anlatmı ama beni anlatmamış
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
burclara göre ask, burçlara göre sağlık sembolleri, burçlara göre venüs, burçlarına göre aşık et, sağlık sembolleri, sağlık sembolü,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:41Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.71132898 saniyede (10.95% PHP - 89.05% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR