| | #11 (mesaj-linki) |
Cvp: Burçlara Göre Aşk
rica ederim
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
Cvp: Burçlara Göre Aşk Kimi zaman kaprislerinizle, sevgililerinizi bezdirseniz de aslında bu yönünüz beraberliklerinizin tuzu biberi. TAMM BENİ ANLATMIŞŞ YAAAAA )) | |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
Cvp: Burçlara Göre Aşk BOGA AŞIK OLUNCA NELER OLUR ? Süslü ve duyarlı yapınızla ideal bir sembol gibisiniz. Dişi güzel, içi kof olanların aksine, sadelikten fazlasıyla hoşlanıyorsunuz ve daima gerçek aşkların içinde yer alıyorsunuz. Aşkınızı gerçekçi yaşıyorsunuz Venüs'ün sevgili üyesi, siz incelik ve zerafetinizle kesinlikle sıradanlığın dışında kalıyorsunuz. Ayrıca hataları bağışlamanın yüceliğine sahipsiniz. İçsel dünyaların insanı, mükemmel eş sembolü, koruyucu melek ve herşeyden önemlisi sadakate olan saygınız dikkat çekici boyutlarda. Hep böyle kalmalısınız. tek kelimeyle mükemmel... harfi harfine beni anlatıyor. ellerinize sağlık çok güzel olmuş | |
|
| | #14 (mesaj-linki) |
Cvp: Burçlara Göre Aşk
güzel paylaşım olmuş ellerine sağlık
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | ||
Cvp: Burçlara Göre Aşk Alıntı:
Alıntı:
rica ederim arkadaşlar valla bi cok kişiyi anlatmı ama beni anlatmamış ![]() | |||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| burclara göre ask, burçlara göre sağlık sembolleri, burçlara göre venüs, burçlarına göre aşık et, sağlık sembolleri, sağlık sembolü, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||