Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
MsXLabs.org; forum, günlük, video ve sohbet bölümlerinin yanı sıra; Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları sunmaktadır. Faydalı olmayı ilke edinmiş sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder :) Üye olmak için tıklayınız...
| | Azerbaycan Resimleri#1 (link) |
| MsXLabs Üyesi | Azerbaycan Resimleri - Manzarası ![]() Bakü Azerbaycan ![]() Son Düzenleyen kompetankedi; 25 Mayıs 2008 @ 18:31. Benzer Konular:
Etiketler:
|
| | Azerbaycan Resimleri#2 (link) |
| Ziyaretçi |
Selam. Bi Azeri Turku olarak bu formda Azerbaycanla ilgili bolumun acilmasindan dolyai Sizleri tebrik ediyorum. Oz soyumuzu ve kokumuzu tum dunyaya duyurabilmemis icin birlik ve beraberlik icinde her kez kendi uzerine dusen vazifeni yapmalidir. Saygi ve sevgilerimi Sunarim. Her hangi bi konuda yardim gerekirse yardim etmege her zaman hazirim. |
| | Azerbaycan Resimleri#10 (link) |
| Part of Fire | Azerbaijan - Baku: minaret of the Royal Mosque at the Shirvan Shah's palace ![]() Azerbaijan - Baku: Turkish baths in the Icheri-Shekher - Hadji Haib baths ![]() Azerbaijan - Baku: Martyrs mosque - interior - men praying - Martyrdoom Mosque - religion ![]() Baku, Azerbaijan: funicular railway - arriving at Martyrs Lane ![]() Azerbaijan - Baku: reception hall - Shirvan Shah's palace-Divankhane ![]() |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
Azerbaycan Resimleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Azerbaycan'da Ulaşım | Gabriella | Azerbaycan | 1 | 1 Nisan 2013 19:18 |
| Azerbaycan Tarihi | tuOneLa | Azerbaycan | 8 | 31 Ağustos 2012 17:46 |
| Azerbaycan'da İthalat | GEZEGEN | Azerbaycan | 3 | 31 Ağustos 2012 17:42 |
| Azerbaycan'da İhracat | GEZEGEN | Azerbaycan | 2 | 31 Ağustos 2012 17:12 |
| Azerbaycan Üniversiteleri | GEZEGEN | Azerbaycan | 9 | 31 Ağustos 2012 17:00 |