Arama

Balık ve Boğa

Güncelleme: 19 Ağustos 2008 Gösterim: 3.546 Cevap: 0
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Eğer bir Boğa burcuna aşık oldunuz ise çok şanslısınız. Boğa insanı duyarlı, pratik, yatakta ise harikadır. Sizin ilgili, sıcak oluşunuza ve hayallerinize hayrandır. Yardımseverliğinizden çok etkilenir.

Sponsorlu Bağlantılar
Aranızda ki küçük sorun ise Boğa burcunun maddeci olması sizin ise hiç öyle olmamanızdır. Toprak elementi Boğa emeklerinin karşılığını almak ve tutmak ister. Balık burcu içinse en büyük zevk başkalarına yardım etmek ve yaratıcı olmaktır. Bu yüzden Boğa burcunun zengin olma, değerli şeyler biriktirme zevkini anlayamazsınız. Onun bu dürtüsü sayesinde gelecek için birikiminiz olacaktır. Balık ise bu tip konularla hiç ilgilenmez.

Balık burcu için seks bu dünyayı aşan manevi bir olaydır. Boğa burcu içinse bol bol yatakta vakit geçirmektir. Boğa çok tenseldir ve sizin gibi spiritüel bir olay yaşamaz. Sizin yaklaşımınız farklı olduğu için kafanız karışacaktır. Gene de Boğa burcunun sizi içten sevdiğine, gönül eğlendirmediğine inandığınız sürece ilişkiniz iyi gidecektir. Duygusuz seks sizin derin duygularınıza zarar verse de Boğa'nın yavaş hareketleri ve tüm duyularını kullanması sizi uyuşturacaktır. Onun sizi sahiplenmesi hoşunuza bile gidecektir. Elde etmek ve elinde tutmak Boğa'nın özelliğidir.

Boğa burcunun sadakatini, sağlam, güvenilir, sözünden dönmeyen özelliklerini her şeyin üzerinde tutabilirsiniz.


Benzer Konular

30 Mayıs 2016 / Kral_Aslan Spor
23 Ekim 2008 / Misafir Sağlıklı Yaşam
19 Ağustos 2008 / The Unique Taslak Konular
4 Mart 2009 / The Unique Taslak Konular
13 Nisan 2012 / HerHangiBiri Taslak Konular