Arama

Balık ve İkizler

Güncelleme: 26 Haziran 2009 Gösterim: 4.865 Cevap: 2
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Siz su elementisiniz, İkizler ise hava. Bu ikisinin karışımı canlı bir ilişki yaracaktır ama önce aşkınızı bitirmeyecek bazı konuları halletmeniz gerekiyor. Bu çift Astrolojik olarak klasik anlamda uyumlu sayılmaz.

Sponsorlu Bağlantılar
İkizler burcunun canlı sohbetlere, harekete ve değişikliğe ihtiyacı vardır. Evde oturmayı sevmediğinden arkadaşları ile sinemaya, tiyatroya, yeni sergilere ya da internet kafelere gitmeye bayılır. Evde olduğu zamanlarda ise binlerce dergi ve kitaplarından birini okuyordur. Balık burcu olarak onun bu hareketliliği ve kalabalık arkadaşları sizi yorar. İkizler, hafta sonu evde oturma sebebinizi anlıyorsa (mesela yeni senaryonuz, seramikleriniz, resimleriniz üzerinde çalışmak istiyorsunuz) sizin onu yalnız bırakmanıza bozulmayacak ve her şey yolunda gidecektir.

Bir sorun olduğu zaman, İkizler onu analiz ederek, Balık ise sezgilerini kullanarak çözmeye çalışır. Her şey göründüğü kadar basit değildir, ona görüntünün altında yatan gerçekleri ispatlamaya kalkışmayın zamanla kendisi şahit olacaktır.

Bu, sizi canlandıracak bir ilişki olacaktır. İkizler size hiçbir zaman görmediğiniz bir dünya getirecektir. İkinizde değişken burç olduğunuz için değişiklere kolay adapte olabilirsiniz.

Yatakta ise İkizler konuşkan olmanızı isteyecektir. Siz ise onun derin duygularını ortaya çıkarmasına yardımcı olursunuz. Ona her şeyin sadece yüzeyde görünenden ibaret olmadığını öğretebilirsiniz.

Bu beraberlik heyecan, yaratıcılık, yeni fikirler, yeni arkadaşlar ve gezilecek yerlerle dolu olacaktır. Denemeye değer!

Berksan_Ayça - avatarı
Berksan_Ayça
Ziyaretçi
23 Mayıs 2009       Mesaj #2
Berksan_Ayça - avatarı
Ziyaretçi
Tşk...Bnde balık burcuyum... Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
1990 - avatarı
1990
Ziyaretçi
26 Haziran 2009       Mesaj #3
1990 - avatarı
Ziyaretçi
fazla yürümez Msn GrinMsn Grin

Benzer Konular

23 Ekim 2008 / Misafir Sağlıklı Yaşam
2 Kasım 2009 / KisukE UraharA Burçlar
19 Ağustos 2008 / Lavie Burçlar
19 Ağustos 2008 / Misafir Taslak Konular
13 Nisan 2012 / HerHangiBiri Taslak Konular