| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şu Sıralar Hangi Oyunları Oynuyorsunuz?
ben bu sıralar 1.SIMS 2 2.FREEDING FRENZY 2 diye bir oyun oynuyorum | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
fifa 07 knight online counter strıke 1.6 war rock | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
Şu an makinamda; -titan (ilki bitti epic kasıyorum) -Quake 4 (bitti.Sakın diğer quakelerle karıştırmayın Q4 half life tarzı yapmışlar bayada sardı) -Tabiki PES6 -Call of duty2 (Bitti Online oynuyom) -Sniper elit (bitti) -Wietkong2 (devam) -Rogue troper (devam) -nfs carbon (uyuz etti öle duruyo) -Commandos Strike force (devam) -Devil My Cry 3 (Mr. Dante ayrı zevk) -DibloII Lod (Ne kadar modu bulabilirsem) ve tabiki Counter Strike ource Asrın oyunu....Yanlarına şu anki durumlarınıda yazdımki bunlardan birinin bi yerine takılan olursa sölesin emrindeyim..... | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şu Sıralar Hangi Oyunları Oynuyorsunuz? far cray comdenment fear raın sıx box vegas (yanlış yazmadım inşallah :-)) kardeşlerr takımı dehşet oyunlarr ozellıkle raın sıx *** vegas ekran kartı canavarıı gforcenın 7900 lerınee denk gelıyoo benım ekran kartıı buna denk gelıyoo .-)) bıde 1gb ram ıstıyoo yuksa bu sııstem acmaz zoyunu:-)) | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şu Sıralar Hangi Oyunları Oynuyorsunuz? KARDEŞ O OYUNUN DEMOSU BENDE OYNAMIŞTIMNFS CARBON (DONA DONA) ONLİNE NORMAL DEVIL MY CRY 2 BLOOD RAYNE 2 GTA SAN ANDREAS PSP DEN Liberty City stories FİFA 2007 ONLİNE NORMAL ONLİNE LAR SİLK ROAD ONLİNE ÇOK ZOR YAF KNİGHT ONLİNE WORL OF WORLDCRAFT | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şu Sıralar Hangi Oyunları Oynuyorsunuz? raınbow six vegas vee farcry bıttı çok guzel oyunlardı vede zordu şimdi feara el attım onu bıtıreceğım | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
Şu sıralar CoD2'yi oynuyorum ama Cs ource'ye başlamayı düşünüyorum.Ben şu sıralar Cod2 oynuyorum ama Cs ource2ye başlamayı düşünüyorum.
Son Düzenleyen Silent; 12-03-2007 @ 21:55. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
age of empires 3 sims 2 that's life | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
knight online takılıyordum ama saolsunlar hile yapan yapama.hileli ortamda oyun tadı kalmıyor.oynatmıyolar ki insana ağız tadıyla
| |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
FlatOut 2 NFS Carbon Fifa 2007 Street Racing Syndicate Ghost Recon Advanced Warfighter son zamanlarda oynadığım oyunlar bunlar | |
|
![]() |
| Etiketler |
| hangi, oynuyorsunuz, oyunları, sıralar |
Şu Sıralar Hangi Oyunları Oynuyorsunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hangi Hastalığa Hangi Yiyecek? | *TeoDora* | Sağlıklı Yaşam | 10 | 4 Gün Önce 13:49 |
| Oyunları Hangi Konsolda Oynamayı Seviyorsunuz? | B.L.A.C.K | Anketler | 8 | 4 Hafta Önce 16:50 |
| Çocuk Oyunları | HayLaZ61 | Anne ve Çocuk | 3 | 16-10-2009 11:00 |
| N-Gage Oyunları | BlueNighT | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 8 | 30-06-2009 19:48 |
| Karadeniz Oyunları | HayLaZ61 | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 15-06-2007 11:37 |