| | #1 (mesaj-linki) |
Knight online Online oyunların en iyilerinden biri olduğu şüphesiz olan Knight online'ı bilmeyen varmı aranızda bilmiyorum ama bilen bilir; bağımlısı olmak istemiyorsanız oynamayın sanırım bu açıklama bu oyun için yeterli ![]() bilmeyenlere: http://www.knight-online.com.my/ (ücretli) bu sitede kayıdınızı yapıp ka1298.exe adlı setup'ı indirin ve görün http://www.knightonlineworld.com (ücretsiz) Download etmek için: (Ücretsiz server) http://www.download.com/Knight-Onlin...ml?tag=lst-0-1 Bu arada KO oyuncularına bişeyler söylemeden geçmiyeyim Son gelen 1304,1305 pack leri ile değişen kurallar: 1-abbys zone'a LVL 30'dan az olanlar giremeyecek 2-abbys zone'da iki ırk birbirini öldürse bile exp eskisi gibi gitmeyecek 3-Ks ve dupe olayları direk banlanacakmış ) Son Düzenleyen RuffRyders; 07-02-2008 @ 07:11. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Oyun mitolojik çağlarda yaşayan savaşçıları barındırıyor. 2 ırk arasında geçen savaşlar oyunun en heycanlı dakikaları diyebiliriz. Orc olarak belirtilen Karus ve İnsan olarak adlandırılan El Morad arasındaki serüvenler. Bu ırklar arasında 4 seçim hakkınız var. Tabiri cayizse tank diye nitelendirebileceğimiz Warrior, Büyü yetenkleri olan fakat savunması düşük Mage, Tam bir suikastçi edası taşıyan seri-attack ve güçlü Rouge, Son olarakta hemşire .)) diye adlandıracağımız bize enerji ve zırh vs. gibi özellikler veren Priest. Bu dört çeşit karakter arasında seçim yapmak zorundasınız. Her karakterin kendine has silah, zırh ve büyüleri vardır. Size şöyle bir örnek vermek gereği duydum hemşire diye nitelendirdiğim ve çevresindekileri heallemekle zaman geçiren Priest bir karakterin Troll (Devasa büyük ve güçlü) adlı koca yaratığı tek başına kestiğine şahit oldum. Oyun içinde tek başınıza level+exp kasarak bir yer edinemeyeceğinizi bilmenizi isterim. Bu yüzden party die adlandırılan ekiplere dahil olup hızlı lvl+exp kasmak en akıllı yoldur. Oyun içinde çeşitli questler yaparak heycanlarınıza heycan katabilirsiniz. Bunlar içinde en heycanlısı ırklar arası savaştır. Öldüğünüz zaman kaybettiğiniz tek şey Exp'dir Irklar arası savaşlarda hem exp hem Np (National Point) kaybedersiniz. Oyun içinde bir çok bug ve açık var aslına bakarsak fakat gün geçtikçe bunlar kapatılıyor. Bug ve sahtekarlık yapan herkes direkt banlanıyor .P bu yüzden temiz bir oyun oynamanızı tavsiye ederim. Son Düzenleyen I3uz_KaLpLi; 11-11-2005 @ 12:41. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Ben 1 aydır oynuyorum.... Xgenon1 deyim çok güzeL bi oyun... Başlarda lvl atlamak kolay ancak 35lvlden sonra epeyce zor... lvl 38 wariorum var (blade) nickim Siyah.. Gelin takılalım MsxLabs diede bi clan açabiliriz hatta... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Siyah seni görmüştüm .))) Oyun içinde descartes'in de dediği gibi sağlam bir ekip (clan) kurup savaşlara gitmek en mantıklısıdır. Eğer yanlız kowboy edası ile savaşlara gidip kahramanlık yapmayı düşünüyorsanız şimdiden exp ve Np kaybetmeye hazır olmalısınız. Unutmadan KO hakkında bilgi ve paylaşımlarınızı, sorUlarınızI bu başlık altından yapabilirsiniz. Son Düzenleyen I3uz_KaLpLi; 11-11-2005 @ 14:11. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Bende Eski KO'cılardanım Nickim CodaBurn Ares de takılıyordum Daha Sonra Her Servera Girdim Ve hepsinde Nickim CodeBurn'dur LVL 38 Ama Artık Oynamıyorum Arada Sıkıldıgımda Giriyordum ama bu Siteye Geldikten Sonra Oyunlara Zamanım Kalmıyo Son Düzenleyen GiLraeL; 11-11-2005 @ 14:34. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| knight onlin, knıght onlin, ko download, turk knight download, turk ko, türk knight download, türk knight online download, türk knıght download, türk ko, türk ko download, |
Knight Online Oyuncuları Buraya Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 170 | 2 Gün Önce 21:52 |
| MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar | aorgun | MSN İfadeleri (Emoticons) | 49 | 09-07-2008 21:46 |
| Knight Online 1.453 (Fire Drake Tam Sürüm) | PiSiK0PATR | Online Oyunlar | 3 | 02-06-2008 18:35 |
| Mu Online Rehber | İronimpacth | Online Oyunlar | 3 | 01-09-2007 08:00 |
| Web Üzerinden Online Virüs veya Spy Taraması | ozti | Internet/Bilgisayar Dünyası | 5 | 16-08-2007 11:46 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||