Arama

Favori Oyunlarınızı Yasal Olarak İndirin

Güncelleme: 11 Eylül 2008 Gösterim: 2.323 Cevap: 0
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
11 Eylül 2008       Mesaj #1
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Yakın geçmişin hit oyunlarına yasal olarak ve çok ucuza sahip olabilirsiniz. İşte yapmanız gereken.

Sponsorlu Bağlantılar
20080910183551ip3


Eğer PC oyunlarıyla yakından ilgiliyseniz bu haber hoşunuza gidecek; zira Good Old Games (GOG) isimli yeni bir servis, PC oyuncularına klasik PC oyunlarını, hem de yasal olarak bilgisayarlarına indirebilme olanağı veriyor.

Bildiğiniz gibi Fallout 3 henüz satışa sunulmadı; ancak Fallout 3'ü beklerken önceki sürümleri olan Fallout ve Fallout 2 oyunlarını da oynayabilirsiniz. Elbette bu oyunlara yine GOG sayesinde, üstelik oldukça cüzi bir fiyata erişebilmeniz mümkün.

Soldiers: Heores of World War 2, Operation Flashpoint ve ColinMcRae Rally 2005'in de GOG'un veritabanına yakında ekleneceğini hatırlatalım. Oyunları indirmenin bedeli olarak da, oyunların güncelliğine göre fiyatlar 5,99 Dolardan 9,99 Dolara kadar çeşitlilik gösterebilecek. Örneğin Fallout 2'nin fiyatı 5,99 Dolar olacak.

Bunun yanında, indirilen oyunlarda DRM (digital rights management) koruması da bulunmuyor; istediğiniz bilgisayar üzerinden GOG'daki hesabınıza erişebiliyor ve dilediğiniz oyunu oynayabiliyorsunuz.

GOG, eski ve yeni, her PC'de oynanabilen oyunlar konusunda oldukça seçici davranıyor, Bu bugünlerde çalışmalarına hız veren site, Eylül ayı içerisinde açık beta olarak açılacak.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için GOG'un web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Chip Online

Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...

Benzer Konular

27 Kasım 2007 / nünü X-Sözlük