UberSoldier 2006 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: GLOBAL :: > Bilgisayar (PC) Oyunları
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-09-2007   #1 (mesaj-linki)
lutador
Avatarı Yok (No Avatar)
UberSoldier 2006





UBERSOLDIER

Oyun Hakkında

İnceleme : TrGamer - www.trgamer.com ( Alttaki inceleme yazısının tamamı / devamı... Alıntı : TrGamer - Bahadır Yaramış )

Minimum Sistem :
Intel P4 2.4 GHz
AMD Athlon XP 2000+
RAM 512 Mb
Video (T&L accelerated cards only)
ATI Radeon 9600 128 Mb
nVidia FX5700 128 Mb
DirectX Uyumlu Ses Kartı
Windows XP vea Windows 2000 with DirectX 9.0c
Platform : PC - DVD
Yapımcı : Burut
Yayıncı : CDV Software
Türü : Action - FPS
Çıkış Tarihi : 2006 Mart

II. Dünya savaşı olmasaydı en çok hangi savaşın oyunu yapılırdı acaba? Ya da Naziler olmasaydı? Ben olsam Çanakkale destanının oyununu yapardım. Hep hayallerimde kalacak bu ütopya... Hal böyle olunca bir yerde tıkanıyor II.Dünya Savaşı konulu FPS oyunları. Adını sanını duymadığımız onlarca II.Dünya savaşını konu alan oyun çıkıyor. Çoğunu duymuyoruz, almıyoruz bile. Bu türden hiç şüphesiz oynadığımız en zevkli seriler Medal of Honor ve Call of Duty oluyor. Ama şöyle eskiye gidince Wolfenstein diye bir dev karşımıza çıkar ki ondan aldığım zevki yeni birçok oyundan alamamışımdır. Yapımda gerek silahların çeşitliliği gerekse atmosferi harikaydı. Bunda hiç şüphesiz ID gibi dev bir firmanın arkasında olması da yatmıyor değil. Uber Soldier ile ne alakası var demeyin bütün bunların. İşte Uber Soldier ile yapımcı II. Dünya savaşına farklı bir bakış açısı getirmeye ya da değişik bir Wolfenstein klonu ortaya çıkarmaya çalışmış da diyebilirim rahatlıkla.

Oyun Burut Software'in daha önceden Doom 3'e alternatif sunduğu (Gülmeyin Smiley Kreed'in grafik motorunu kullanıyor. Her ne kadar bir dolu yaygara koparıp, asılsız vaatlerde bulunmuş olsalar da olmayan yapay zekası ve 64kb teknoloji demolarından öteye de gidememişti Kreed. Merak etmeyin Uber Soldier o kadar felaket bir oyun değil. Yapımcı yine daha önceki oyunlarında olduğu gibi bir yığın vaat ile geri döndü vee bu sefer o kadar boş gelmediler. Dediğim gibi her ne kadar Kreed grafik motoru kullanıyor desem de eldeki motor baştan aşağı değişmiş durumda. Kreed'in motoru Uber Soldier ile X-TEND Engine adıyla geri dönüyor. Uber Soldier da en çok hoşuma giden ise karakterlerin 120 kemikli ve 5000 poligondan oluşması,Bu oyun esnasında askerlerin çok gerçekçi hareket etmesini sağlıyor. Animasyonları gerçekten çok güzel. Bunun yanında grafik motoru gerçekten çok güzel gözüküyor. Shader Model 2.0 kullanmasına rağmen SM 3 oyunlarında kullanılan kaplamalardan farklı değil. Ancak su efektini saymazsak. Sanki su değil civa! Bunun dışında yapımcılar güzel iş çıkarmışlar. Ayrıca yapımın çok hızlı bir tempoda ve akıcı biçimde ilerlediğini de belirtmem gerekiyor. Bu grafikteki bir oyunun takılmadan oynanması gerçekten çok güzel. Ama şöyle bir denge sorunu var ki akıllara zarar: Grafik ayarlarından her şey max da olmasına rağmen hiç zorlanmayan sistemler sadece Shadow opsiyonunu High'dan Very High'a çıkardığınız zaman resmen sistemi süründürüyor ki Soft Shadows gibi özellikler bile güncel yapımlarda bu kadar süründürmez. Bunu grafikteki eksi hanesine yazıyorum. Onun dışında patlama efektleri, fizik motoru gayet güzel.

Oyun İçi Görüntüler




















Oyun İçi Video

YouTube - UberSoldier

Son Düzenleyen Blue Blood; 17-09-2007 @ 21:00.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 18-09-2007   #2 (mesaj-linki)
alizarin33
Avatarı Yok (No Avatar)
Cvp: UberSoldier 2006

tşklerr emegıne saglık
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 25-09-2007   #3 (mesaj-linki)
lutador
Avatarı Yok (No Avatar)
Cvp: UberSoldier 2006

Rica ederim..
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 27-09-2007   #4 (mesaj-linki)
memoli328i
Avatarı Yok (No Avatar)
Cvp: UberSoldier 2006

elerin dert görmesin tsk.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Mesaj:
Seçenekler
UberSoldier 2006 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
ArcaVir 2006 AriThmetiCs Ücretsiz-Beta Yazılımlar 2 08-02-2009 17:39
Almanak 2006 Blue Blood Tarih 1 08-01-2007 20:39
NBA Finals 2006 Kral_Aslan NBA 3 24-12-2006 18:37
Solfej - Rütbeni Sil (2006) - Full (30.09.2006) GenerallX Arşive Kaldırılan Konular 1 24-11-2006 19:16
Amiglobe 2006 virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 09-11-2006 23:26