Arama

Boğa ve İkizler

Güncelleme: 19 Ağustos 2008 Gösterim: 9.488 Cevap: 0
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Boğa ve İkizler

Sponsorlu Bağlantılar
BOĞA ERKEĞİNE GÖRE İKİZLER KADINI

Eğer sürprizleri seven bir Boğa erkeğiyseniz, aradığınız eşi İkizlerde bulursunuz, sürprizlere hazırlıklı değilseniz, bu huyu sinirlerinizi bozabilir, bugün böyle yarın öyle olabilir. Bunun nedeni bu burçta doğan kadınların, çoğu hüsranla biten ve hayatlarının bundan sonrasına da etki eden ilişkileri çok erken yaşamış olmalarıdır.

Onun, cinsel tutkuyla çalıştığı duygu ihtiyacını gidermek için, çok sabır ve anlayışa ihtiyacınız olacak. İkizler kadını sizi devamlı tetikte tutacaktır, çünkü ona 'namuslu ev kadını' kadar uzak olan bir şey yoktur. Ayrıca ev işlerinizde payınızı mutlaka ayıracaktır. Bütçenizi kendiniz tutsanız iyi olur. Çünkü parayla arası iyi değildir, yani onu rahatça harcar.


İKİZLER KADININA GÖRE BOĞA ERKEĞİ

Boğa erkeği dayanıklı, güvenilir ve dürüsttür -birazcık dürüstlüğün size zararı olmaz-. Eğer başına kahya kesilmezseniz, onunla çok kolay anlaşabilirsiniz. İkiniz de flört etmekten zevk aldığınız için, evlilikten önce bunları denemiş olsanız iyi olur. Ortak ilgi alanınızı oluşturan gezmek ve dostlarla birlikte olmak, evlenince Boğa insanı için sona erecektir.

Kendi dört duvarı, akşamları onun için vazgeçilmezdir. Sizi ev sahipliği yapmak, bakımlı bir eve sahip çıkmak ve güzel görünmek konusunda tekeline alacaktır. Geleneksel değerler onun için çok önemlidir. Kendinize ayıracak az zamanınız kalacaktır.

Onu yeterince sevip sevmediğinizi kendinize sormalısınız, yoksa bu ilişki yürümez. İkiniz de esprilisiniz, gerilimli bir ev ortamı ikiniz içinde terstir. Boğa cinsel açıdan çok aktiftir, neredeyse doyumsuzdur ve kaçamaklardan zevk almaya başlamamak için, sizinde aktif olmanızı ister.

Sizi seçtiyse ve ona karşı dürüstseniz, o da sizi mutlu etmek için elinden geleni yapacaktır. İyi bir işadamı olarak, onu biraz aşan durumlarda bile, ortak geleceğinizle ilgilenecektir. Onda olmayan insanları ve olayları anlama yeteneğine sahip olduğunuz için dürüst bir eleştiri konusunda size ihtiyacı vardır.


İKİZLER ERKEĞİNE GÖRE BOĞA KADINI

Gerçekçi, objektif, makul, ayağı yere sağlam basan bir kadın, sizin için bir beden büyük olabilir. Yine de zıt kutuplar birbirini çeker ve iki tarafta taviz verirse, ilişki tamamıyla iyi gidebilir. Birbirinizden çok şey öğrenebilirsiniz. Boğa kadınları hiçbir şeyi aceleye getirmezler.

Bir arkadaşlığın aşk ilişkisine dönüşmesine, sadece kime güvendiğini iyi bilirse izin verecektir. Eğer bir Boğa kadınım fethedebildiyseniz, sizi sadece tebrik edebiliriz. Burcunuzun yıldızı Venüs, size bir ipucu verebilir. Siz sadece dur durak bilmeyen tutkulu bir kadınla yapabilirsiniz. Hakimiyeti ele almak ister, kurallı bir aile yaşamına ihtiyacı vardır ve aranızda kavgalar baş gösterebilir, çünkü gezme isteğinizi kısıtlanmış hissedeceksiniz.

Eşinizi zorlamayın, eğer gözü dönerse porselenler burnunuzun dibinde uçabilir. Eğer onun tarafından gerçekten sevilirseniz, size rahat bir yuva ortamı verecek ve sizi şımartacaktır, mükemmel bir aşçıdır ve parayı tutumlu harcar. Sakın eşinizin, dürüstlüğünüzden şüphe etmesine izin vermeyin.

Boğa en kıskanç burçtur sadakatsizliği asla affetmez. Ortak ilgi alanlarınız, hayvanlar, doğa ve her güzel şeye olan sevginizdir. Boğa kadını, asla içyüzünü size tam olarak göstermeyecektir. Doğuştan gelen çekingenliğini yanlış anlamayın. Her şeyi onun istediği şekilde yaparsanız, iyi ve kötü günde yanınızda olacaktır. İkiniz, iyi birer ebeveyn olacaksınız.


BOĞA KADININA GÖRE İKİZLER ERKEĞİ

İkizler erkeği, etrafındakilerin -özellikle de kadınların- gözlerini cazibesiyle öyle bir kamaştırır ki, Boğa kadını olarak, ona çok zor karşı durabilirsiniz. Kaygısızlığı ve ilgisizliği, sizin gibi gerçekçi bir insanı çok sinirlendirebilir. Örneğin siz başladığınız bir şeyi sona erdirmek isterken, o eline geçen imkanları hiçbir zaman değerlendirmez. Çünkü her şeyden sıkılır.

Genellikle İkizlerin yanında ne ile karşı karşıya olduğunuzu kestirmek çok zordur. Bir yandan onunla yaşamak şüphesiz çok heyecanlı olabilir, ama eğer uzun süreli bir beraberlik istiyorsanız, çok fedakarlık yapmanız gerekir. Bunun için İkizler erkeğiyle birlikte olmak isteyip istemediğinizi önceden iyice tartın.

Duygularınızı sakin bir şekilde tartın. O, bir eşe kesin bir şekilde bağlanamaz ve gerçekte asla olgunlaşmaz. Ayrıca sadakatten pek anlamaz, bunun çevresindekiler için de paraya bağlı olduğunu düşünür.
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:

Benzer Konular

30 Mayıs 2016 / Kral_Aslan Spor
3 Ocak 2010 / Lavie Burçlar
28 Ekim 2008 / Misafir Burçlar
19 Ağustos 2008 / Lavie Burçlar
19 Ağustos 2008 / Misafir Burçlar