Arama

Boğa ve Başak

Güncelleme: 19 Ağustos 2008 Gösterim: 12.042 Cevap: 0
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Boğa ve Başak

Sponsorlu Bağlantılar

BOĞA ERKEĞİNE GÖRE BAŞAK KADINI

Bu burcun kadını sizden, birçok konuda onunla aynı yaşam görüşünü paylaşmanızı ister. Yaşamı hafife almaz, her konuda haklıdır, para biriktirir ve maddeleri gerçekçi bir gözle görür. Kendine güvenli ve haklarını iyi bilen bir insandır, koruyucu bir erkekten hoşlanmaz. Buna ihtiyacı da yoktur.

Sorumluluk almaya alışıktır ve evlendikten sonra da bu değişmez. Bazen çok sabit fikirli ve tutkusuz olur. Ancak size aşık olursa, maskesinin arkasında neler taşıdığını öğrenirsiniz.

Başaklar iyi gözlemcidirler, onlardan zayıf noktalarınızı saklamaya çalışmayın. Çok dürüsttürler ve eşlerinden de bunu beklerler. Yalan, onu hayal kırıklığına uğratan ve bağışlayamayacağı tek şeydir. Çevrelerindeki herkesten dürüstlük beklerler. Karşılaştığınız her şeyde, özel olanlarda bile, dürüst olmayı öğrenmelisiniz.

Bir Başağı hemen hemen kimse kandıramaz. Böyle manevraları hemen hisseder ve bundan çok rahatsız olur. insanların mükemmeli yakalamaları konusunda her zaman çok bilinçli olmadıklarını bilir ve kendi de farkında olmadan bunun için çabalar. Kötü sonuçların onu amacından saptırmasına izin vermez.


BAŞAK KADININA GÖRE BOĞA ERKEĞİ

Astrologlar bunun ideal bir kombinasyon olabileceğini söylerler. Ama onun, hayallerinizin erkeği olduğunu anlamanız uzun sürebilir. Çünkü siz çok dikkatli ve gerçekçisiniz ve oda hemen ayaklarınıza kapanacak cinsten bir adam değildir. Boğa ve Başak, toprak grubunda yer alır. Bu, ikisinin de mantıklı ve dikkatli olduklarını gösterir.

Boğa erkeği ağır başlı ve güvenilirdir, gerçek bir dost, iyi bir koca ve babadır. Sizin gibi o da boş zamanını kendi dört duvarı arasında geçirmekten hoşlanır. İkinizin de tutucu bir yapısı vardır. İkinizi 'kendi evinde kahraman' olarak alaya alabilirler. Ama alay edenler belki de kendileri güvenli bir evde kurallı ve barış dolu bir hayata özlem duyuyorlardır.

Boğa erkeği gerçek bir erkektir ve seksüel enerjinizi tüketecektir. Ama çok fazla bir arada kalmayın. Çünkü dış dünyayla ilişkisi olmazsa Boğanız çekilmez ve inatçı olabilir.


BAŞAK ERKEĞİNE GÖRE BOĞA KADINI

Bir Boğa kadınıyla çıkmak, sizin için çok zor olmayacaktır. İkinizde toprak grubundansınız ve bu ilişkinize sağlam bir temel sağlar. Hayattaki en önemli şeyler, ikiniz içinde güvenli bir varoluş, rahat bir ev ve sorunsuz bir aile yaşamıdır.

Boğa kadınınız için uzun zaman çabalamış ve kazanmışsanız, size rüyalarınızı gerçekleştirmede yardımcı olacaktır. Ama sakın şaşırmayın: o sizin tam tersinize, evinden dışarı çıkmayan bir külkedisi değildir. Gezileri ve macerayı sever, özgürlük ve bağımsızlığa değer verir, ama güvenli bir yere dönebilme güvenine ihtiyacı vardır.

Boğa kadınınızın bu enteresan karakteri, ilişkinizin sıradan olmasını engeller. Akşamlan isteyecek bir şeyiniz kalmayacaktır. Boğa burcundan bir kadından başka kim sizi cinsel engellerinizden kurtarabilir... Bazen çılgına döner ve tabaklar etrafta uçuşur. Buna da ilişkinizin devamı için katlanmalısınız.


BOĞA KADININA GÖRE BAŞAK ERKEĞİ

Başak erkeği, kendini keskin bir zeka, mantıklı ve realist bir yaşam anlayışıyla gösterir. O, sakin ve genelde dürüst bir insandır. Ama sizin karşı cinste aradığınız tutku ve ateş onda eksiktir. Yaralanma ve yanlış yapma korkusundan dolayı ilk adımı nadiren o atar.

Eğer ona aşık olduysanız, inisiyatifi ele almaktan korkmayın, çünkü ona kalırsa bu uzun, belki de çok uzun bir zaman alabilir. Romantik ve kaşif bir aşık değildir, ama ona biraz yardım ederseniz, fırtına gibi olabilir. Başağı mutlaka biraz 'itmelisiniz'. Eğer kendisiyle ilgili bir şey anlatıyorsa heyecanlı ve coşkulu olur.

Diğer insanların yanlışlarını ve zayıf yönlerini anlama konusunda yeteneklidir. Bunu size de uygular, ama bir hata yaptığınızda bunları görmezden gelir ve kızmaz. Başak erkeği bakımlı olmaya önem verir ve çevresinde, öncelikle de eşinde bunu arar. Dağınıklığı da asla anlayışla karşılamaz. Yine de sevgi ve anlayış dolu bir baba ve koca olacak, size güven verecektir.
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:

Benzer Konular

30 Mayıs 2016 / Kral_Aslan Spor
19 Ağustos 2008 / The Unique Taslak Konular
4 Mart 2009 / The Unique Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / Misafir Burçlar
19 Ağustos 2008 / The Unique Taslak Konular