Arama

Boğa ve Kova

Güncelleme: 19 Ağustos 2008 Gösterim: 6.992 Cevap: 0
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
BOĞA ERKEĞİNE GÖRE KOVA KADINI

Sponsorlu Bağlantılar
Kova kadını, sizin gibi makul ve pratik zekalı bir erkeğe, yumuşak başlı ve esrarengiz gelecektir. Karmaşık yapısı sizi başlangıçta sihirli bir şekilde cezbeder ama siz onda neyi sevdiğinizi hiç bilemeyeceksiniz. Onun hayallerinin "mimar"ı olamazsınız ve olmakta istemezsiniz. Bu yüzden onu yere indirmeye çalışacaksınız ve kesinlikle başaracaksınız.

Bu kadına ayak uydurmak, bir Boğa erkeği için kolay değildir. Güveninizi sarsmamasına dikkat edin. Sakın bazı hareketlerinin sizi utandırdığını fark ettirmeyin, yoksa bu yolla sizi kızdırmak, onu çok eğlendirecektir. En belirgin özelliklerinden biri de sınırsız yardımseverliğidir. Beklenen yardımı yapabilmek için bütün gücünü seferber edecektir.

Kova kadınıyla ciddi bir ilişkiye girmeden önce uzun bir tanışma zamanı gereklidir. Bütün insanlar gibi sevilebilir yanları vardır, ama siz ve o birbirinize pek uymuyorsunuz.


KOVA KADININA GÖRE BOĞA ERKEĞİ

Kova ve Boğanın ortak yönleri azdır. Eğer evlenmeyi düşünüyorsanız, kendinizden çok şey vermeniz gerekecektir. Kova kadını olarak Boğanın yanında kendinizi altın kafesteki kuş gibi hissedeceksiniz. Fikirleri çok eski, zevki çok gelenekseldir. Siz bir gizem bulutuyla çevrili olduğunuzdan, eşinizin de böyle olmasını istersiniz. Ama Boğa, duygularını önünüze kitap gibi açacaktır.

Siz onu fazla atılgan bulurken, o sizi çıldırtıcı bir bulmaca gibi görecektir. Bu erkek sizi güvenlik içinde yaşatacak, şımartacak, her şeyi ayağınıza getirecektir. Aslında sizi eşyası gibi görür. Özgürlüğe duyduğunuz ihtiyaç yüzünden, aşk isteğiniz sönebilir.

Boğa erkeği paranın değerini bilir ve parayla bütün kapıların açıldığına inanır. Bu fikir çok hoş gibi geliyor, ama değil. Kendisini, ailesi ve arkadaşlarını parayla korumasının dışında, kendini bilinmeyen maceralara da atar. Boğa erkeğinin sizin gibi çok yönlü ilgi alanları ve eğilimleri yoktur, çünkü onun tek istediği akşam eve geldiğinde sizin kollarınızda olmaktır.


KOVA ERKEĞİNE GÖRE BOĞA KADINI

Boğa kadını ve Kova erkeği ayrı dünyalarda yaşarlar. 'Zıt kutuplar birbirini çeker' sözü, sizin için de geçerlidir ama iyi anlaşacağınızı garantilemeyiz. Siz birçok alanda öyle farklısınız ki, aşkın gücünün, zıt kutupları birleştirecek kadar büyük olup olmadığını sormak ihtiyacı doğar. Boğa kadını olaylara mantıklı bakar.

Güvenli, düzenli, rahat ve barış dolu bir hayat ister. Buna karşın Kovanın çok güçlü bir özgürlük ihtiyacı vardır. Boğa kadınıysa, davetlere ve devamlı eve gelen yeni insanlarla tanışmaya meraklı değildir.

Boğa kadını iki ayağıyla birden yere basar ve sizin daha iyi bir dünya hayallerinize anlayış göstermez. Deneyim alanının dışında bir konuyla ilgisini çekemeyebilirsiniz. Ama hiç bir şeyden geri kalmayı da istemez. Onu daha yakından tanıdığınızda, Boğa kadınının başarısızlıkları kabul edemediğinizi göreceksiniz, bu yüzden ilişkinizin mutlu ve uzun ömürlü olması için elinden geleni yapacaktır.

Boğa ve Kova


BOĞA KADININA GÖRE KOVA ERKEĞİ

Bu iki burçta doğanların bakış açıları yaşamın her alanında karşı karşıyadır, öyle ki aralarında bir ilişki olması ve bunun yürümesi olanaksız gibi görünür. Örneğin Boğa kadınının daima gerçekçi bir kişiliği vardır, Kovanın ise tam tersi. Ama Eros'un oku isabet ederse...

Boğanın ayakları yere sağlam basar. Kova romantik ve hayalcidir, rüyalara dalar ve dünyadaki haksızlıklardan şikayet eder. Dünyanın nasıl olması gerektiği konusunda düşünür. Bununla ilgili düşünceleri vardır, ama bunları sadece düşünür. Kendisinin gerçek vadilerine çekilmesine kolay kolay izin vermez. Eğer kendinizi hayalci, aklı havada, hesapsız bir adama kaptırmak istiyorsanız, bir kovayı ne zaman yakalayabileceğinizi hesaplayın.

Kovaya bir tek insanla yaşamak zor gelir. Bu davranışını sizin için değiştirmeyecektir. Bunun için kendinizi dikkatli olmaya hazırlayın ve kıskançlığınızı saklayın, yoksa bir Kovanın yanında hayatınız boyunca mutlu olamazsınız. Bu, azimli boğa kadınına göre bile zor iştir. Yine de maceraları yüzünden ona sitem etmezseniz, anlayış gösterip küçük şeyleri fazla büyütmezseniz, her zaman size gen dönecektir.
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:

Benzer Konular

30 Mayıs 2016 / Kral_Aslan Spor
4 Aralık 2008 / Misafir Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / Misafir Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / Misafir Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / Misafir Taslak Konular