| |||||||
![]() |
| | #31 (mesaj-linki) |
| | Cvp: Cep Telefonunda MSN Programları (Cepte Msn)
mig 33 kullana arkadas varmi varsa msn ifadeleri varmi bu programda ben bulamadim..
|
|
| | #32 (mesaj-linki) |
Cvp: Cep Telefonunda MSN Programları (Cepte Msn)
mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim hiç bişi bilmiorum gerizekalıdeğilim kolay anlaya bilirim övünmek gibi olmasın bana biri yardım edebilirmi ......benm ve arkadaşımın telefonu (sony ericson z610i ve samsung e 250) reklam oldu ama neyse msn nasıl yüklerim bana açık ve anlaşılır bir cümlelerle anlatacak insancıklar arıyorummm heeelllppp
| |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
Cvp: Cep Telefonunda MSN Programları (Cepte Msn) Alıntı:
Sony Ericson z610i ve Samsung e 250 Telefonlarınıza uyumlu kurulum dosyasını yalnızca wap.ceptemsn.com adresinden indirebilirsiniz... Çünkü download esnasında sizi cepten yönlendirecekler başka türlü olmaz, Ben internete bi ara upload edip sonra cep telefonuma yüklemeye çalıştım olmadı. Siz sadece 5 Dakikanızı ayırıp cep telefonunuzdan verdiğim adrese girip indirin lütfen... Sonuç çok iyi olacak emin olabilirsiniz... | ||
|
| | #34 (mesaj-linki) |
thank you dost ellerine sağlık
| |
|
| | #35 (mesaj-linki) |
çok saol yanlız yükledim tabi sony ericsson z610i ye açıldı ayarları hallettim oturum aç dedim version kontrol dedi bekledim sonra bağlantı hatası dedi (ama genede gerizekalı değilim )sorun bende değil yardım istesem edermisiniz | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| cep telefonuna msn nasıl yüklerim, cepte msn nasıl, e250 cepte msn download, e250 uyumlu msn, msn uyumlu teller, samsung cep msn, samsung cepte msn, samsung e250 uyumlu msn, samsung msn uyumlu telefonlar, tel msn, |
Cep Telefonunda MSN Programları (Cepte Msn) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) | NeutralizeR | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 308 | 1 Gün Önce 21:21 |
| Mobil MSN - Cepte Türkçe Java MSN | slhkz | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 24 | 6 Gün Önce 21:53 |
| Sefeer - Cepte Araç Seferleri | sefeer | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 0 | 13-08-2008 00:59 |
| Cep Telefonunda Live Messenger ile ilgili Sorun | ahardal | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 4 | 27-04-2007 22:21 |
| CD / DVD Programları | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 6 | 19-02-2006 09:07 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||