Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 11-09-2007   #1 (mesaj-linki)
USB Bağlantı Sorunu USB Bağlantı Sorunu

USB Girişlerim HP marka yazıcıyı çalıştırıyor.Ancak N72 Bağlantı kablosunu
taktığımda Bilinmeyen Aygıt balonu çıkıyor.PC Suite yüklü ve program çalışıyor , güncellemesini de yaptım.Ama bağlantıyı görmüyor.

PC Suite yüklü olan başka bir PC 'de N72 Bağlantı kablosuyla tüm USB leri denedim yine bilinmeyen aygıt diyor.Sorun kabloda olabilir mi?
Service Pack 2 ile USB yi mi yükseltmeliyim acaba?Yoksa yeni USB mi taktırayım?
Ne yapmam gerekiyor , yardım lütfen.
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 14-02-2008   #2 (mesaj-linki)
Cvp: USB Bağlantı Sorunu Cvp: USB Bağlantı Sorunu

aygıt yönetisinden Bilinmeyen Aygıtı kaldır Weya Güncelleştir Olmassa xxx@xxx.xxx ekle yardım edelim

Son Düzenleyen Hi-LaL; 14-02-2008 @ 18:01. Sebep: Forum kurallarımız gereği bu şekilde açıktan MSN-Mail adresi paylaşımı uygun değildir.
Eski 3 Hafta Önce   #3 (mesaj-linki)

aynı s0run bendede war bndede aynısı 0lu0r bnimqide n0qia N72 .
Eski 3 Hafta Önce   #4 (mesaj-linki)

Önce yazılımı yükleyip sonra kabloyu başka bir USB girişine takmayı deneyin. Kablo PC'ye bağlıyken telefondaki girişini çıkarıp yeniden bağlamayı deneyin.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
n72 bağlantı sorunları, n72 usb bağlantı, n72 usb bağlantısı, n72 usb download, n72 usb sorunu, usb, usb baglanma, usb baglantısı, usb bağlanma sorunu, usb bağlantı, usb bağlantı sorunları, usb bağlantı sorunu, usb bağlantısı, usb bağlantısı görünmüyor, usb bağlantısı sorunu,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:46Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.08439302 saniyede (54.84% PHP - 45.16% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR