Cep Telefonundan MSN'e Baðlanýn - Agile Messenger (Agile Mobile) Üye Ol (Üye olduðunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumlarý :: > PC/Internet/Yazýlým/Donaným > Cep Telefonlarý (Mobil Dünya)
Facebook Hesabýnýzla Baðlanýn (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 20-11-2006   #21 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarý
Cvp: Cep Telefonundan MSN'e Baðlanýn - Agile Messenger (Agile Mobile)

manyaq_boyss adlý kullanýcýdan alýntý Mesajý Görüntüle
ya bunu telefona nasýl atýcazz.ben data kablosu ile atmaya çalýþtým ama olmuyo.nasýl kurucam???cevabýnýzý bekliyorum
manyaq_boyss adlý kullanýcýdan alýntý Mesajý Görüntüle
bu arada telefonum k300i(manyaq bi telefon hee)

bu arada Telefonum k300i(manyaq bi telefondur)

nasýl kurulcanýý bilmiyorumm.telefona data cablosu ile atma þansýmýz varmý??

ÞÝMDÝDEN TEÞEKKÜRLER

evet programý data kablosu ile telefonunuza gonderýn otomatýk olarak extaralarda gozükur kuruluma gerek yok telefonda

teknikgaz adlý kullanýcýdan alýntý Mesajý Görüntüle
Arkadaþlar agile nin yeni versiyonunun þifresi varmý bunu ücretsiz nasýl kullanýrýz.
agilemessenger ýn son surumunu elde edince buraya eklýyecegiz

kaanoner9 adlý kullanýcýdan alýntý Mesajý Görüntüle
arkadaþlar 6280 telime ultraým_v132 kurdum fakat baglanamýyorum ayarlarýmda tam bunu ayarlarý varmý yazarmýsýnýz?
bir onceki sayfada kurulumu hakkýnda yeterý kadar bilgi bulunmakta

tuncayk adlý kullanýcýdan alýntý Mesajý Görüntüle
ya kardes ben yukledim tele 6230i ye ama key istiyo onu nerden bulacaz yardýmcý olursan sevýnýrým

key konusunda yardýmcý olamýyacagým ama standart olarak 12345 ý denersenýz belký sorununuzu cozebýlýr
  Bu Mesajý Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hýzlý cevap gönder
Eski 23-11-2006   #22 (mesaj-linki)
zeyda - avatarý

hayret ya..bu programi tek sorunsuz kullanan benim sanirim.hemde yurtdisinda oldugum halde.bende 6680 var..programi indirdim pcye..telin cdsini de taktim..kendi kendine kurdu.bana sadece kullanmak kaldi.bendeki Agile degil ondanmiki acep
Eski 28-11-2006   #23 (mesaj-linki)

arkadaþlar nokia 6280 cep telefonum var agile poroðram kuruyorum fakat baðlantý yapamadým bir türlü sanýrým farklý bir poroðram yükledim bana agile nokia 6280 konusunda yardým ederseniz sevinirim veyahut nereden ve nasýl bulacaðým konusunda en derin saygý ve sevgilerimle email adresim çamaþ ziraat odasý baþkanlýðý / ordu
Eski 28-11-2006   #24 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarý

sevgin571 adlý kullanýcýdan alýntý Mesajý Görüntüle
arkadaþlar nokia 6280 cep telefonum var agile poroðram kuruyorum fakat baðlantý yapamadým bir türlü sanýrým farklý bir poroðram yükledim bana agile nokia 6280 konusunda yardým ederseniz sevinirim veyahut nereden ve nasýl bulacaðým konusunda en derin saygý ve sevgilerimle email adresim çamaþ ziraat odasý baþkanlýðý / ordu
senýntelefonuna uygun deýl bu program cunku senýn telefonun java tabanlý býr telefon olup bu telefon iþletim sistemine uygun bir program deildir agile messenger o yuzden http://www.msxlabs.org/forum/diger-m...lm-mobile.html buradaký lýnkten telefonuna uygun olan programý ýndýrýp kurmaný tavsýye ederým
Eski 28-11-2006   #25 (mesaj-linki)

arkadaþým ben buldum ve yükledim çalýþýyor fakat baðlantý kurduramýyorum sürekli olarak connection diyor veya bana bu konuda tavsiye edebileciðin hangisi ise agile poroðram onu söyleyebilirmisin ama ne olur inan bu telefon beni delirtti
Eski 28-11-2006   #26 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarý

sevgin571 adlý kullanýcýdan alýntý Mesajý Görüntüle
arkadaþým ben buldum ve yükledim çalýþýyor fakat baðlantý kurduramýyorum sürekli olarak connection diyor veya bana bu konuda tavsiye edebileciðin hangisi ise agile poroðram onu söyleyebilirmisin ama ne olur inan bu telefon beni delirtti

baglý bulundugun þebeke servýsýnden telefonun wap internet gprs ayarlarýný otamatýk olarak yuklet daha sonra telefondan yukledýgýn msn programý ayarlarýndan uygun ayarlarý secýn senýn telefon java oldugu ýcýn ayarlarý býraz karýsýk olabýlýr zaten java msn programlarý pek iç açýcý deýl hem fatura konusundan hemde kullaným konusundan
Eski 29-11-2006   #27 (mesaj-linki)

virtuecat adlý kullanýcýdan alýntý Mesajý Görüntüle
baglý bulundugun þebeke servýsýnden telefonun wap internet gprs ayarlarýný otamatýk olarak yuklet daha sonra telefondan yukledýgýn msn programý ayarlarýndan uygun ayarlarý secýn senýn telefon java oldugu ýcýn ayarlarý býraz karýsýk olabýlýr zaten java msn programlarý pek iç açýcý deýl hem fatura konusundan hemde kullaným konusundan
arkadaþlar bu siteyi 2 aydýr takip ediyorum gerçekten yapýmcýsý kim ise ellerinden öpmek isterdim her ne konuda poroðram ararsanýz burada bulunmakta gerçekten takdir edilecek bir sayfa ilgililere yine teþekkürlerimi bir borç bilir saygýlarýmý sunarým
Eski 14-12-2006   #28 (mesaj-linki)
fastturk

motorola v3i icin bir msn programý varmý?bu konuda yardým bekliyorum tþkler..
Eski 18-12-2006   #29 (mesaj-linki)

arkadaþlar cep lýve msn yükledim calýþýyor ama kendiliginden kiþi listemdeki bazý adresleri siliyor geri yüklemiyor ne yapmam gerekiyor yardým lütfen
Eski 21-12-2006   #30 (mesaj-linki)

slm arkadaþlar ben N80 kullanýyorum AgileMessengerSeries60_V3-3.78 telefona yükledim bu msn programý demo mu , demo ise crack i varmý
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
agile, baðlanýn, cep, messenger, mobile, msne, telefonundan
cep telefonunda msn acma, cep telefonundan msn acma, telefondan msn acma,
Hýzlý Cevap
Resim Doðrulama
Cep Telefonundan MSN'e Baðlanýn - Agile Messenger (Agile Mobile) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Baþlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN'e giremiyorum ne yapmalýyým? Ziyaretçi Soru-Cevap 16 1 Hafta Önce 16:25
Cep Ýçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonlarý (Mobil Dünya) 352 3 Hafta Önce 19:05
Windows Mobile Live Messenger - Live Messenger For Windows Mobile Frenzy Diðer MSN Messenger Programlarý 8 24-06-2009 15:31
MSN'e nasýl smiley yüklerim? erkutay esra Soru-Cevap 2 08-11-2008 00:51
MSN'e Klip Çekmişler jöly YouTube'dan Seçmeler 8 20-09-2007 10:44