Cep Telefonundan MSN'e Baðlanýn - Agile Messenger (Agile Mobile) Üye Ol (Üye olduðunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumlarý :: > PC/Internet/Yazýlým/Donaným > Cep Telefonlarý (Mobil Dünya)
Facebook Hesabýnýzla Baðlanýn (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 15-05-2007   #41 (mesaj-linki)
ysmclk
Cvp: Cep Telefonundan MSN'e Baðlanýn - Agile Messenger (Agile Mobile)

peki arkadaþlar okeyde baðlanýnca kredi kartý ile alýn diye uyarý veriyor acaba neden bir de bunu nasýl hallederiz.
  Bu Mesajý Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hýzlý cevap gönder
Eski 07-07-2007   #42 (mesaj-linki)
ibrahim erkan

yha kardeþ ben k 700i kulanýomda bu werdiðin link açýlmýo sayfa bulunamadý diyo.

arkadaþlar ben k 700 için arýomda bu link açýlmýo neden acep wea baþka bi link werebilin mi?

Demir_iletisim adlý kullanýcýdan alýntý Mesajý Görüntüle
ustam bi bakýver

yha bu linkte sayfa bulunamadý dio beah?

Son Düzenleyen ibrahim erkan; 07-07-2007 @ 19:25. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleþtirildi
Eski 09-07-2007   #43 (mesaj-linki)

arkadaþlar elimde nokia m 80 ceptelefonu var ve türcell hat kullanmaktayým buna agile messenger kurmak istiyorum yüklemiþ olduðum agile messengerler desteklemiyor lütfen tam açýk adresli olarak bilginiz varsa nereden yükleme yaparým adresini yazarsanýz sevinirim en derin saygý ve sevgilerimle sezgin topuz ordu ili çamaþ ilçesi ziraat odasý baþkanlýðý muhasebe müdürü
Eski 06-08-2007   #44 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarý

sevgin571 adlý kullanýcýdan alýntý Mesajý Görüntüle
arkadaşlar elimde nokia m 80 ceptelefonu var ve türcell hat kullanmaktayım buna agile messenger kurmak istiyorum yüklemiş olduğum agile messengerler desteklemiyor lütfen tam açık adresli olarak bilginiz varsa nereden yükleme yaparım adresini yazarsanız sevinirim en derin saygı ve sevgilerimle sezgin topuz ordu ili çamaş ilçesi ziraat odası başkanlığı muhasebe müdürü
Bu iki bağlantıya bakınız:
Agile Mobile - MSN, ICQ, AOL, AIM, Google Talk & Yahoo! Messenger for your mobile phone

http://mis.j2me.**-im.net:8080/BetaProgram/RegisterUser

İkinci bağlantıda işleme devam edebilmeniz için önce kayıt olmanız gerekmektedir.

Not: Konunun ilk mesajı güncellenmiştir.
Eski 08-08-2007   #45 (mesaj-linki)
mece

uzun zamandýr agile msn kullanýyorum.bildiðiniz gibi agile msn ücretli oldu.bende parasýyla 3 aylýk üye oldum.daha yeni.ama bir sorun var agileye giriyor sanki çevrimiçi gibi ama kimseyi aktif göremiyorsun ve karþý taraftakilerde seni çevrim dýþý görüyor.kýsacasý baðlanmýþ gibi görünüyor ama aslýnda baðlanmamýþ oluyorsun.bunun sebebi nedir.ben nokia n-gage kullanýyorum ve hattým avea.normalde çok rahat kullanýyordum agileyi.ve birde cepte msn programýda çalýþmýyor artýk benim tlf nda.baðlantý saðlanamýyor yazýsý çýkýyor.bu konu hakkýnda bilgisi olan varmý
Eski 08-08-2007   #46 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarý

mece adlý kullanýcýdan alýntý Mesajý Görüntüle
uzun zamandýr agile msn kullanýyorum.bildiðiniz gibi agile msn ücretli oldu.bende parasýyla 3 aylýk üye oldum.daha yeni.ama bir sorun var agileye giriyor sanki çevrimiçi gibi ama kimseyi aktif göremiyorsun ve karþý taraftakilerde seni çevrim dýþý görüyor.kýsacasý baðlanmýþ gibi görünüyor ama aslýnda baðlanmamýþ oluyorsun.bunun sebebi nedir.ben nokia n-gage kullanýyorum ve hattým avea.normalde çok rahat kullanýyordum agileyi.ve birde cepte msn programýda çalýþmýyor artýk benim tlf nda.baðlantý saðlanamýyor yazýsý çýkýyor.bu konu hakkýnda bilgisi olan varmý
Agile Messenger'ı kaldırıp yeniden kurmayı deneyin.

Bağlantı sağlandıktan sonra bir kez durumunuzu "Meşgul" ayarlayın ve sonra tekrar "Çevrimiçi" yapın.
Eski 09-08-2007   #47 (mesaj-linki)
cyable - avatarý

W700i ye uygun bir program mevcut mu?
Eski 09-08-2007   #48 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarý

cyable adlý kullanýcýdan alýntý Mesajý Görüntüle
W700i ye uygun bir program mevcut mu?
mig33 / free download
Eski 09-08-2007   #49 (mesaj-linki)
cyable - avatarý

NeutralizeR adlý kullanýcýdan alýntý Mesajý Görüntüle
mig33 / free download
tþkler
Eski 15-08-2007   #50 (mesaj-linki)
dty61

en sonunda yükledim avea ya kontür alýp ondan giricem inþallah
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hýzlý Cevap
Resim Doðrulama
Cep Telefonundan MSN'e Baðlanýn - Agile Messenger (Agile Mobile) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Baþlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN'e giremiyorum ne yapmalýyým? Ziyaretçi Soru-Cevap 16 1 Hafta Önce 16:25
Cep Ýçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonlarý (Mobil Dünya) 352 2 Hafta Önce 19:05
Windows Mobile Live Messenger - Live Messenger For Windows Mobile Frenzy Diðer MSN Messenger Programlarý 8 24-06-2009 15:31
MSN'e nasýl smiley yüklerim? erkutay esra Soru-Cevap 2 08-11-2008 00:51
MSN'e Klip Çekmişler jöly YouTube'dan Seçmeler 8 20-09-2007 10:44