| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cep Telefonundan MSN'e Baðlanýn - Agile Messenger (Agile Mobile)
peki arkadaþlar okeyde baðlanýnca kredi kartý ile alýn diye uyarý veriyor acaba neden bir de bunu nasýl hallederiz.
| |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |||||
yha kardeþ ben k 700i kulanýomda bu werdiðin link açýlmýo sayfa bulunamadý diyo. arkadaþlar ben k 700 için arýomda bu link açýlmýo neden acep wea baþka bi link werebilin mi?
yha bu linkte sayfa bulunamadý dio beah? Son Düzenleyen ibrahim erkan; 07-07-2007 @ 19:25. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleþtirildi | |||||
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
arkadaþlar elimde nokia m 80 ceptelefonu var ve türcell hat kullanmaktayým buna agile messenger kurmak istiyorum yüklemiþ olduðum agile messengerler desteklemiyor lütfen tam açýk adresli olarak bilginiz varsa nereden yükleme yaparým adresini yazarsanýz sevinirim en derin saygý ve sevgilerimle sezgin topuz ordu ili çamaþ ilçesi ziraat odasý baþkanlýðý muhasebe müdürü
| |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cep Telefonundan MSN'e Baðlanýn - Agile Messenger (Agile Mobile)Agile Mobile - MSN, ICQ, AOL, AIM, Google Talk & Yahoo! Messenger for your mobile phone http://mis.j2me.**-im.net:8080/BetaProgram/RegisterUser İkinci bağlantıda işleme devam edebilmeniz için önce kayıt olmanız gerekmektedir. Not: Konunun ilk mesajı güncellenmiştir. | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
uzun zamandýr agile msn kullanýyorum.bildiðiniz gibi agile msn ücretli oldu.bende parasýyla 3 aylýk üye oldum.daha yeni.ama bir sorun var agileye giriyor sanki çevrimiçi gibi ama kimseyi aktif göremiyorsun ve karþý taraftakilerde seni çevrim dýþý görüyor.kýsacasý baðlanmýþ gibi görünüyor ama aslýnda baðlanmamýþ oluyorsun.bunun sebebi nedir.ben nokia n-gage kullanýyorum ve hattým avea.normalde çok rahat kullanýyordum agileyi.ve birde cepte msn programýda çalýþmýyor artýk benim tlf nda.baðlantý saðlanamýyor yazýsý çýkýyor.bu konu hakkýnda bilgisi olan varmý
| |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cep Telefonundan MSN'e Baðlanýn - Agile Messenger (Agile Mobile)Bağlantı sağlandıktan sonra bir kez durumunuzu "Meşgul" ayarlayın ve sonra tekrar "Çevrimiçi" yapın. | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cep Telefonundan MSN'e Baðlanýn - Agile Messenger (Agile Mobile) W700i ye uygun bir program mevcut mu? | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cep Telefonundan MSN'e Baðlanýn - Agile Messenger (Agile Mobile) | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
en sonunda yükledim avea ya kontür alýp ondan giricem inþallah | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Cep Telefonundan MSN'e Baðlanýn - Agile Messenger (Agile Mobile) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Baþlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'e giremiyorum ne yapmalýyým? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 16 | 1 Hafta Önce 16:25 |
| Cep Ýçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) | NeutralizeR | Cep Telefonlarý (Mobil Dünya) | 352 | 2 Hafta Önce 19:05 |
| Windows Mobile Live Messenger - Live Messenger For Windows Mobile | Frenzy | Diðer MSN Messenger Programlarý | 8 | 24-06-2009 15:31 |
| MSN'e nasýl smiley yüklerim? | erkutay esra | Soru-Cevap | 2 | 08-11-2008 00:51 |
| MSN'e Klip Çekmişler | jöly | YouTube'dan Seçmeler | 8 | 20-09-2007 10:44 |