| | #71 (mesaj-linki) |
|
peki 6300 a kurabileceðimiz bi msn programý var mý?
| |
|
| | #72 (mesaj-linki) | |||||
| 6300 MSN
Arkadaþlar 6300 Telefonum var fakat msn im yok diyenler: o zaman buradan buyrun ![]() #1: Dosyayý indirin Uygulamayý kurmanýn 2 yolu var A. Wap Sitesinden: B. Aþaðýdaki dosyayý pc ye çekin daha sonra telefona aktarýn Aþaðýdaki dosyayý çektikten sonra, usb, bluetooth yada benzeri bir yolla pc ye bagladýnýz telefonunuza dosyayý gönderebilirsiniz.
Uygulamayý ilk açtýgýnýzda sizden internet eriþimi saglayacaginiz ayarlarý yapmanýzý isteyebilir. Bunun ardýndan da kayýt olmanýz gerekmekte. #3: Kayýt mig33 ün internet baglantýsýný da saglayýp calistirdiktan sonra ‘Register’ butonuna basarak sisteme kayýt olmanýz gerekmektedir. Gerekli bilgileri doldurun ve daha sonra ‘Submit’ linkine basýn. #4: Hesabý aktiflestirme Kaydý gönderdiginizde telefonunuza SMS olarak bir onay kodu gelecek, bu onay kodunu, kaydý tamamlamak için programa giriyorsunuz. Ve bundan sonra yapacaginiz tek sey artýk msn e baglanmak için gerekli msn messenger kullanýcý bilgilerini girmek. Bunun için yeni MSN hesap bilgisi ekleyeceksiniz ( Menu den Account kýsýmlarýndan) #5: Sýk Sorulan Sorular Arkadaþlar bu uygulama genelde tüm Java uyumlu telefonlarda çalýþmaktadýr. Örnegin;
Not: Alýntýdýr | |||||
|
| | #73 (mesaj-linki) |
|
kaç kontör | |
|
| | #74 (mesaj-linki) |
|
telefonda nereye atýcaz ya bu samsung d900 i ye atýlmýyo napýcam Son Düzenleyen mehmetmavi; 12-11-2008 @ 18:14. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleþtirildi | |
|
| | #75 (mesaj-linki) |
|
slm arkadaslar bana yardým edermýsýnýz rýca etsem bu sayfada agilemesenger dýye býr msn programý kurdum acaba bu msn ucretlýmý býlgýsý olan varsa lutfen bana býldýrsýn | |
|
| | #76 (mesaj-linki) | |
|
Dostum kurdum calýsýyor yalnýz sonradan msn servisine baglanma basarýsýz lütfen kullanýcý adý veya sifrenizi kontrol ediniz diyor þifrem ve kullanýcý adýmý dogru girdiðim halde acaba wlandan baglanýyorum ondan olabilirmi?
| |
|
| | #77 (mesaj-linki) | |
| Agile Messenger Agile Messenger cep telefonunuz için hazýrlanmýþ basit ve sade arayüzlü, geliþmiþ özelliklere sahip bir anlýk mesajlaþma programý. MSN, AIM, Yahoo!, ICQ ve GoogleTalk gibi en popüler mesajlaþma programlarýný cep telefonunuzda kullanmanýza olanak saðlayan bu küçük yazýlým ile yoldayken bile arkadaþlarýnýzla sohbet etmeye devam edebileceksiniz. Nokia marka cep telefonlarýna saðladýðý MSN Messenger desteði ile popülerleþen Agile Messenger ayrýca yeni Sony Ericsson modellerinde ve Windows Mobile iþletim sistemi kullanan cep bilgisayarlarýnda çalýþabiliyor. Önemli! Program cep telefonunuzun veya cep bilgisayarýnýzýn kullandýðý iþletim sisteminin çeþidine göre farklý platformlarda geliþtirildiði için "Programý Yükle" butonuna bastýðýnýzda yönlendirileceðiniz sayfada mobil aygýnýtýnýzýn modeline göre indirme iþlemini gerçekleþtirin. Program Özellikleri:
![]() | |
|
| | #78 (mesaj-linki) |
|
Paylaþým için teþekkürler. Ben indirip N73'e kurdum. Çokta hoþuma gitti. Ama süre kýsýtlamalý yani 7 gün sonra çalýmayacak. bunun full olanýda çok pahalý. 44 euro. Zannedersem full sürümüde bulma imkanýmýz yok. | |
|
| | #79 (mesaj-linki) |
|
arkadaþým kurmuþ olduðun program süre kýsýtlamalý. Ve bu süre dolduktan sonra satýn almazsan çalýþmaz. fiatý 44 euro. | |
|
| | #80 (mesaj-linki) | |
|
sa arkadaslar ben genaral mobýle DTS BUSINESS modelýný aldým acaba bu telefona göre msn programý warmý acaba ?
| |
|
![]() |
Cep Telefonundan MSN'e Baðlanýn - Agile Messenger (Agile Mobile) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Baþlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cep Ýçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) | NeutralizeR | Cep Telefonlarý (Mobil Dünya) | 361 | 1 Gün Önce 18:04 |
| MSN'e giremiyorum ne yapmalýyým? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 40 | 2 Gün Önce 22:04 |
| MSN'e nasýl smiley yüklerim? | erkutay esra | Soru-Cevap | 4 | 2 Hafta Önce 00:10 |
| Windows Mobile Live Messenger - Live Messenger For Windows Mobile | Frenzy | Diðer MSN Messenger Programlarý | 9 | 4 Hafta Önce 21:06 |
| MSN'e Klip Çekmişler | jöly | YouTube'dan Seçmeler | 8 | 20-09-2007 09:44 |