| | #1 (mesaj-linki) | |
| AVEA Gizli Numaraya Kapalı ServisAVEA gizli numara engelleme avea hattı olan arkadaşlar eğer gizli numaradan aranmak istemiyorsanızonline işlemler menüsünden "hattınızla ilgili işlemler" menüsüne gelerek "gizli numara engelle " seçeneğini tıklayarak aktif hale getirebilirsiniz__________________ | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AVEA gizli numara engelleme
arkadas N95 kullanıyorum ama menü den bahsettigin konumu bulamadım N95 menüsü farklımı acaba teşekkurler
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AVEA gizli numara engelleme
arkadaşım sen bei yanlış anlamışsın avea'ın sitesine gir oradan online işlemlerden yapabilirsin cep tel.den yapamazsın
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AVEA Gizli Numaraya Kapalı Servis
*253kare dedinmi iş bitmiştir..ne menusu ne interneti yaw..
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AVEA Gizli Numaraya Kapalı Servis | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
evet turkcell ıcın o | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AVEA Gizli Numaraya Kapalı Servis | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Avea hatta gizli numaralar nasıl engellenir?
TAM BİR HİLEKAR OLAN AVEA GİZLİ NUMARALARA TELEFONUNUZ KAPALI DİYOR YİNE AÇIK YİNE AÇIK MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARIYORUM İNANIN 30 DAKIKA YALANIM VARSA ALLAH BELAMI VERSINKI TAM 30 DAKIKA BEKLEDIN CEVAP VEREN YOK AVEA HATTI OLAN ARKADAŞLAR BEN İPTAL EDİYORUM SİZDE EN KISA SÜREDE İPTAL EDİN Bİ TÜRLÜ AVEA DAN GİZLİ NUMARAYİ ENGELLİYEMEDİM *253# FALAN LA OLMUYOR BUNUN DIŞINDA YARDIM EDECEK VARSA BEKLIYORUM
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| avea, gizli, kapalı, numaraya, servis |
| avea gizli numara acma, avea ozel numara acma, |
AVEA Gizli Numaraya Kapalı Servis Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Gizli Soru Değiştirme - MSN Gizli Sorunuzu Değiştirin | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 50 | 7 Dakika Önce 14:30 |
| Vodafone Gizli Numaraya Kapalı Servis | crazy_gokhan | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 6 | 02-10-2009 12:15 |
| Turkcell ve Avea için Gizli Numarayı Engelleme | the encrypted | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 16 | 20-09-2009 16:04 |
| Acil Servis (Acil Servis Kimdir? - Acil Servis Hakkında) | GusinapsE | Türkçe Rock | 1 | 15-09-2009 19:54 |
| Müslüm Gürses - Akşam Olur Gizli Gizli Ağlarım | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-05-2008 21:41 |