Arama

Türk Telekom Arena Stadyumu'na nasıl gidilir?

Güncelleme: 23 Ağustos 2015 Gösterim: 2.151 Cevap: 2
galatasaraylı - avatarı
galatasaraylı
Ziyaretçi
22 Mayıs 2015       Mesaj #1
galatasaraylı - avatarı
Ziyaretçi
Konya'dan İstanbul'a yht ile geleceğim. Ordan hangi otobüs, metro, metrobüs vapur vs. binip Türk Telekom Arena'ya ulaşabilirim?
Son düzenleyen Mira; 25 Mayıs 2015 09:54
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
22 Mayıs 2015       Mesaj #2
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Türk Telekom Arena'ya nasıl gidilir?

Sponsorlu Bağlantılar
27 06tt arena 1

Avrupa Yakası

* Arnavutköy
* Avcılar
* Bağcılar
* Bahçelievler
* Bakırköy
* Başakşehir
* Bayrampaşa
* Beşiktaş
* Beylikdüzü
* Beyoğlu

Çevre semtlerden (Halıcıoğlu, Kasımpaşa, Şişhane vs..) Taksim Meydan' ına ulaşılır.Taksim Meydan dan, TaksimMetro'sunabinerek 4.Levent durağına gidilir. Daha sonra inilerek Seyrantepe yönüne aktarma yapılır.

* Büyükçekmece
* Çatalca
* Eyüp
* Esenler
* Esenyurt
* Fatih
* Gaziosmanpaşa
* Güngören
* Kâğıthane
* Küçükçekmece
* Sarıyer
* Silivri
* Sultangazi
* Şişli

* Zeytinburnu

1. E-5 üzerinden 500T otobüsleri kalkıyor o otobüsleri kullanarak stada ulaşabiliriz. İlk önce Cevizlibağ minibüsüne binerek Cevizlibağ ya gideriz. Cevizlibağ da Vatan Computer in orda otobüs durağı var ordan binip gidebiliriz stada.
2.Topkapı minibüslerine binip Topkapıya gideriz, oradan da Seyrantepe minibüsleri kalkıyor onlara binip gidebiliriz stada.
3. Merter minibüslerine binerek Merter, oradan üst geçidi kullanıp metrobüse. Metrobüsle Mecidiyeköy e. Mecidiyiköy de indikten sonra Taksim - Levent Metrosuna binerek Stada ulaşabilirz.Mecidiyeköy metro durağı metrobüs durağına zaten çok yakın 150 metre mesafede. Kime sorsanız gösterirler.

Anadolu Yakası
Kabataş vapuruna binilerek, Kabataş iskelesine gelinir. Kabataş iskelesinde indikten sonra dümdüz devam edilerek Füniküler istasyonuna varılır. Füniküler ile Taksim' e ulaşılarak, buradan Taksim Metro'suna binilerek 4.Levent istasyonunda yapılan
aktarmayla Seyrantepe'den Turk Telekom Arena'ya ulaşılır.

* Adalar
* Ataşehir
* Beykoz
* Çekmeköy
* Kartal

İstanbul Anadolu Yakası Kartal merkezden Aslantepe'ye geliş:

Banliyö treniyle Kartal-Söğütlüçeşme.Oradan metrobüsle Mecidiyeköy.Sonra metroya binip Sanayi Mahallesi durağında iniyoruz.
Oradan aktarma ile 1 durak sonra ki Seyrantepe metro durağında inip stada ulaşıyoruz.İstersek Sanayi Mahallesi durağından yürüyerekte 15 dk'da stada ulaşabiliriz.

İstanbul Anadolu Yakası ( Kartal ) E-5'ten Aslantepe'ye geliş:

E-5 üzerinde ki Tuzla Şifa Mahallesi-İçmeler -Güzelyalı-Kaynarca-Pendik-Kartal-Cevizli-Gülsuyu-Maltepe-Küçükyalı-Bostancı-İç Erenköy duraklarından geçen 500 T (Şifa Mahallesi-Cevizlibağ) hatlı Özel Halk Otobüsüne binip Fatih Sultan Mehmet Köprüsünü geçtikten sonra ki 4. durak olan Sanayi Mahallesi durağında inip istersek stada yürüyerek 15 dk'da ulaşırız istersek metro aktarmalı Seyrantepe istikametinden Aslantepe'ye ulaşabiliyoruz.

* Kadıköy
* Maltepe
* Pendik

Pendik'teki arkadaşlar, İdo İskelesi' nin yanında bulunan otobüs durağından çift katlı Mecidiyeköy Şişli Otobüslerine binerek Ali Sami Yen Stadı' nın önünde indikten sonra yaklaşık 150 m yürüyerek metro istasyonuna geçebilir daha sonra metroyu
kullanarak öncelikle 4. Levent hattına daha sonra yeni açılan Seyrantepe hattını kullanarak direk Turk Telekom Arena' yavarabilirler.

* Sancaktepe
* Sultanbeyli
* Şile
* Tuzla
* Ümraniye
* Üsküdar

Üsküdar Merkez'den Gidiş :

Üsküdar merkez yani Üsküdar sahil. Üsküdar sahile inilir. Beşiktaş & Kabataş motor iskelesine gelinir. Buradan Kabataş motoruna binilip Kabataş'a geçilir. İndikten sonra Füniküler istasyonuna gidilir. ( Fünikiler, metro vari bir ulaşım aracı. Durak yok tek seferde )
Fünikiler istasyonunu bilmeyen varsa kimse sorsanız gösterirler. Fünikiler'e binip, Taksim Metro' suna ulaşılır. Taksim Metro' suna binerek, 4.Levent istasyonun da inip Seyrantepe yönüne aktarma yapılır ve stadyuma ulaşılır.

Üsküdar Altunizade'den Gidiş

Altunizade' de Capitol' ün önüne gelinir. Burada inerek bir durak mesafedeki Metrobüs üst geçidine yoluna gidilir. (İsteyen Capitolden bir durak sonra inerek, oradan Metrobüs üst geçidinden Metrobüs'e varabilir.) Altinuzade durağından, Metrobüs' e bindikden sonra 4 durak sonra Mecidiyeköy'de inilerek, Taksim metrosu Mecidiyeköy durağına gidilip metroya binilir. 4. Levent durağında
inilerek Seyrantepe yönüne aktarma yapılır ve Turk Telekom Arena' ya ulaşılır.

Kaynak


🌘 🚀
ysfarslnJ - avatarı
ysfarslnJ
Ziyaretçi
23 Ağustos 2015       Mesaj #3
ysfarslnJ - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar maç olmadığı bir zamanda arenayı gezebilirmiyiz ?

Benzer Konular

25 Ocak 2011 / Kral_Aslan Spor
14 Aralık 2009 / daMLa- Soru-Cevap
23 Eylül 2009 / Misafir Soru-Cevap
8 Şubat 2011 / Misafir Taslak Konular