Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-02-2008   #41 (mesaj-linki)
NhN
NhN - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch

resimli anlatımı nerdne bulcm bn biri sölesn
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 23-02-2008   #42 (mesaj-linki)
blueworldf

bir türlü exe dosyasını calıstırdıktan sonra A-patc penceresındekı location kısmına dosyayı ekleyemıyorum dolayısıyla ıslem yarım kalıyor
Eski 24-02-2008   #43 (mesaj-linki)
QuiKaST

Eyw saol
Eski 24-02-2008   #44 (mesaj-linki)
merlin

Paylaşımın İçin Teşekkür dostum
Eski 26-02-2008   #45 (mesaj-linki)
İSLAMPORTALI - avatarı

benim bir sorunum var ben yama dosyasını yükledim ama yamayı açtığım zaman next tuşu kapalı duruma geçiyor sizin resimde anlattığın biçimde olunca ...ama diğer seçeneklerde ise açılmıyor ve yamayı aktif hale getiremiyorum bana bu konuda yardımce olursanız memnun olurum...
şimdiden teşekkürler...

Eski 26-02-2008   #46 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

İSLAMPORTALI adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
benim bir sorunum var ben yama dosyasını yükledim ama yamayı açtığım zaman next tuşu kapalı duruma geçiyor sizin resimde anlattığın biçimde olunca ...ama diğer seçeneklerde ise açılmıyor ve yamayı aktif hale getiremiyorum bana bu konuda yardımce olursanız memnun olurum...
şimdiden teşekkürler...

Yamanın bu sürümü Windows Live Messenger 9.0 Beta uyumludur. Program Ekle veya Kaldır listesinde Windows Live Messenger'ın hangi sürümü kurulmuş görünüyor? Eğer WLM 9.0 Beta'yı doğru bir şekilde kurduysanız yama sorunsuz uygulanabilir olmalı.
Eski 26-02-2008   #47 (mesaj-linki)
sfa15

ne yannı???
Eski 27-02-2008   #48 (mesaj-linki)
İSLAMPORTALI - avatarı

program ekle kaldırdan mesengeri kaldırıp sitenizden indirdiğim mesengeri yükledim ve yamayı sitede anlatıldığı gibi kurdum şimdi çalışıyor...ilgi ve alaknız için teşekürler...
Eski 27-02-2008   #49 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

İSLAMPORTALI adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
program ekle kaldırdan mesengeri kaldırıp sitenizden indirdiğim mesengeri yükledim ve yamayı sitede anlatıldığı gibi kurdum şimdi çalışıyor...ilgi ve alaknız için teşekürler...
Windows Live Messenger'ınızın ve uygulamaya çalıştığınız yamanın sürümlerini yazar mısınız?

WLM > Yardım > Messenger Hakkında

A-Patch141rc1b1_WLM.exe ?
Eski 27-02-2008   #50 (mesaj-linki)
İSLAMPORTALI - avatarı

daha önce ki sürüm olan 8,5 kullanıyor idim...msxlabs.com dan aldığım a-patch var idi bu sürüm için indirdiğim onu yamamaya çalıştım olmadı ama şimdi hem mesengerim hemde yama çalışıyor...
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
apatch, live, messenger, windows, İçin
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 352 3 Hafta Önce 19:05
Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 110 16-10-2009 17:35
Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 175 27-09-2009 13:32
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 71 12-02-2009 17:03