Üye Ol
Ana SayfaForumlarGünlüklerToplulukVideolarSohbetBize Ulaşın
Forumda Ara
Cevap

Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch

Eski 09-03-2008 #51 (mesaj-linki)
gokhan5454
TSKLER ELINE SAGLIK COK GUZEL OLMUS

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 11-03-2008 #52 (mesaj-linki)
dedeerhan - avatarı
valla billa olmazsa olmaz bişey saygılar kardeş

Eski 13-03-2008 #53 (mesaj-linki)
İMD - avatarı
İlk olarak teşekkür ederim.sizlerden şunu öğrenmek istiyorum birden fazla kişi ile yazışırken 2-3 / fazlasını tek tahtada topluyorduk bunun için bir yama var mı bu sürüme uygun...

Eski 14-03-2008 #54 (mesaj-linki)
en başta patch messenger seçeneğini seçiyorum fakat next seçilmio check for uptade seçildiği zaman nezt diyebiliyorum sadece neden böyle?check for seçiliykende zaten next e bassamda ilerlenmiyo!

Eski 20-03-2008 #55 (mesaj-linki)

SOrun Boyle Cıkıyr. Bu msnide Mesennger uyarı TaBLOSUNDA Guncellestrdım yanı Beta Değil Full

Eski 20-03-2008 #56 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
DeCoYs adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

SOrun Boyle Cıkıyr. Bu msnide Mesennger uyarı TaBLOSUNDA Guncellestrdım yanı Beta Değil Full
Herhangi bir sorun görünmüyor?

Yamanın başarıyla uygulandığı belirtiliyor...

Eski 22-03-2008 #57 (mesaj-linki)
kızıltılkı - avatarı
Bu güzel paylaşım için çok tşk ederim (:

Eski 23-03-2008 #58 (mesaj-linki)
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Herhangi bir sorun görünmüyor?

Yamanın başarıyla uygulandığı belirtiliyor...

İyide Yama Daha Taak Yuklenmedki Hatayı Yuklemenın Ortalarında VEryr.Yukleme Tam %100 Olmadan Once Veryr.

Eski 23-03-2008 #59 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
DeCoYs adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
İyide Yama Daha Taak Yuklenmedki Hatayı Yuklemenın Ortalarında VEryr.Yukleme Tam %100 Olmadan Once Veryr.
Program Ekle veya Kaldır listesinden Windows Live Messenger'ı bulun ve "Destek bilgisi için burayı tıklatın." yazısına tıklayın. Onar seçeneğini kullanın. Yamayı yeniden uygulamayı deneyin. Başarısız olursa, Mess Patch'i kullanın: Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch

Eski 03-04-2008 #60 (mesaj-linki)
süper süper süper başka ne diyebilirimkim msn ile ilgili sorunlarda çözüm msxlabs.com başka site tanımam

Cevap
Hızlı Cevap

Etiketler
apatch, windows live messenger, İçin | a patch143b3_wlm9, a patch143b3_wlm9 exe, coklu live messenger, messenger 9 0 coklu, messenger 9 coklu, windows live messenger 9 0 coklu, windows live messenger 9 0 patch, wlm 9 0 coklu yama,
Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 359 18 Saat Önce 20:28
Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 180 4 Hafta Önce 21:19
Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 72 12-12-2009 20:20
Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 110 16-10-2009 16:35
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 13:25