Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger İçerikleri
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 25-02-2006   #6 (mesaj-linki)
Msn Letters, MSN Letter, Nicklerinizi Farklı Yazın Msn Letters, MSN Letter, Nicklerinizi Farklı Yazın
Programın web sayfası: sah-mat.com/msnletter/ (Internet Explorer uyumlu)
Güncelleme: Doğrudan bu adrese gitmeniz önerilir: Messletters! De beste weirdmaker ter wereld!

Yaşanan sorunlardan sonra az önce indirdim ve test ettim. Programın sunucusunda bir problem var, sayfasına giderseniz siz de fonksiyonel olmadığını görürsünüz. Ayrıca bu minik programı çalıştırabilmeniz için, programa internet çıkışı vermeniz gerekiyor. Paranoyak bir yaklaşımda bulunmak için değil, fakat kullanımından doğabilecek risklerden kendinizin sorumlu olduğunu belirtmek açısından not düştüm...

Bu programa alternatif ve güvenlik açısından herhangi bir risk teşkil etmeyen iki farklı program:
Snap1.gif

Snap2.gif

ZIP dosyasını indirip açtıktan sonra MSN-Nick-Olusturucular klasörü altında her iki programı da bulabilirsiniz. Kullanımları oldukça basit...
Eklenmiş Dosyalar | Download, indir, yükle
Dosya Türü: zip MSN-Nick-Olusturucular.zip (121.7 KB, 590 gösterim)
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 02-06-2006   #7 (mesaj-linki)
Msn Letters, MSN Letter, Nicklerinizi Farklı Yazın Msn Letters, MSN Letter, Nicklerinizi Farklı Yazın
internet explore da açarsanız oluor arkadaşlar mozilla kullananlar için söylüyorum
Eski 08-06-2006   #8 (mesaj-linki)
BykeNji
Cvp: MSN Letter / Nicklerinizi Farklı Yazın Cvp: MSN Letter / Nicklerinizi Farklı Yazın
Bunun Yerine Kısaca Welkom op msnletters.nl! De beste weirdmaker! 'dende yapabiliriz. ..
Eski 05-07-2006   #9 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Letter / Nicklerinizi Farklı Yazın Cvp: MSN Letter / Nicklerinizi Farklı Yazın
Alıntı:
zetion adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar ben programlarıda denedim siteyide denedim ikisindede problemim aynı begendigim niki mesaj altıda buraya kopyalayın denilen yere kopyalayamıyorum ve bende plus yuklu ne yapmam lazım şimdiden saolun
[Resim]
Eski 13-09-2006   #10 (mesaj-linki)
becantor77
arkdaşlar size ilk mesajım bu , program indirmedende (eğer xp kullanıyorsanız ki öledir) kendi nickinizi yapabilirsiniz... Şöle oluyo.. Başlat snra Programlar snra Sistem Araçları ordanda Karakter Eşlem ... yapın kopyala ya basın yapıştırın oldukça basit ve gzl oluyo

Not: Msn her yazı tipini kabul etmiyor!! Bazıları oluyor, yukardan seçtiğiniz yazı tipine bağlı .. Mesela trebuchet yazı tipi gzl ve msn kabul ediyor
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
letters.nl messletters messletters.de msn letter 2 msn letter indir msn letter nl msn letter.nl msn letters nl msn letters.nl msn nick nl msn nick yazı tipi msn nick yazı tipleri msn.letters.nl msnletters nl msnletters.nl
Konu Araçları

Msn Letters - Msn Letter - Msn Letters Oluşturucuları - Msn Letter Kullanımı Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 3640 3 Saat Önce 01:52
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 492 16 Saat Önce 13:11
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 105 1 Gün Önce 14:14
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 148 3 Hafta Önce 22:36
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 05:34
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12718201 saniyede (64.78% PHP - 35.22% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR