| |||||||
![]() |
| | Konu Araçları |
| | #11 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Letter / Nicklerinizi Farklı Yazın Arkadaşlar ben bu programı msn messenger 7.5 da denemiştim ve program yazılan nicki hafızaya aldıktan sonra msn ye yapıştırabiliyordum fakat WLM ile sanırım olmuyor.. Çünkü hafızaya alınan nicki yapıştıramadım... Bilgisi olan cevap versin lütfen WLM ile bu prog. kullanılmıyor mu ?? | |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Letter / Nicklerinizi Farklı Yazın
ben sectigim yaziyi kopyalayamiyorum sectiginiz yazi kopyalan di diye ileti aliyorum ama msn ime kopyalayamiyorum yardim ederseniz sevinirim
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
arkadaşlar ben live mesengerı kullanıyorum nick yerine kopyal a yapıştır yapamıyorum
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |||
Cvp: MSN Letter / Nicklerinizi Farklı YazınAlıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() | ||||
|
| | #15 (mesaj-linki) |
saol çok güzel bişeymiş eline saglık
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Msn Letters - Msn Letter - Msn Letters Oluşturucuları - Msn Letter Kullanımı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3636 | 1 Saat Önce 02:13 |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 105 | 13 Saat Önce 14:14 |
| MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 491 | 1 Hafta Önce 22:16 |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 148 | 2 Hafta Önce 22:36 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||