Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger İçerikleri
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 06-10-2007   #6 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Mail (Masaüstü Hotmail)

Alıntı:
yaralıyüz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bir sorun var yüklemede anlayamadım. kurarken yarısına gelince hata veriyor sonra tekrar deneyin diyor. neden acaba
ya ben kuruyorum çalısıyor yanii sorun yok program da ok .. tekrar dene belkı başka programınla çakısıyordur benzer programın varsa ...
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 06-10-2007   #7 (mesaj-linki)

Alıntı:
wetup adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya ben kuruyorum çalısıyor yanii sorun yok program da ok .. tekrar dene belkı başka programınla çakısıyordur benzer programın varsa ...
sağol kardeş yazdığın için ama tekrar denedim yine aynısı 8.0 kullanıyom. neyse microsoftun siteden indireyim birde sağol yazdığın için.
Eski 08-11-2007   #8 (mesaj-linki)

selamlar bana daha once gelmis maillerdeki slaytlar acilmiyor denetim masasinda klasor seceneklerinden duzeltin yaziyor baktim birsey anlamadim neyi degistirmem gerekiyor veya kayit olmadan onceki eski haline nasil donecegim
Eski 08-11-2007   #9 (mesaj-linki)

tekrar selam daha ilk soruma cevap almadan ikincisi geldi hareketli resimlerde normal resim gibi cikiyor yani hareketsiz live maili nasil iptal edecegim
Eski 26-11-2007   #10 (mesaj-linki)

Alıntı:
dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selamlar bana daha once gelmis maillerdeki slaytlar acilmiyor denetim masasinda klasor seceneklerinden duzeltin yaziyor baktim birsey anlamadim neyi degistirmem gerekiyor veya kayit olmadan onceki eski haline nasil donecegim

Windows Live Mail i açınız ... hesabınızın yazdığı yeri sağ tıklayıp hesabı kaldır seceneğini tıklayın ... hesabınız kalktıktan sonra bu hesabı yenıden açmak için menü göster/araçlar/hesap seceneğine kadar irerleyin ve hotmail ya da diğer uzantılı olan adresinizi eklemek için EKLE yi tıklayın ve e posta hesabınızı ekleyin İNŞALLAH SORUNUNUZ DÜZELİR .....

Alıntı:
dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
tekrar selam daha ilk soruma cevap almadan ikincisi geldi hareketli resimlerde normal resim gibi cikiyor yani hareketsiz live maili nasil iptal edecegim

BU SORUNLAR BENİM PC DE YAŞANMIYOR ... PROGRAM AYARLARINDA SORUN OLACAĞINI ZANNETMİYORUM DA PC AYARLARINIZ MÜSADE ETMİYOR OLABILIR İNTERNET SECENEKLERİNDEN GELŞMİŞ AYARLARA BAKIN RESİM SES VE VİDEO GÖSTERME SECENEKLERİ SEÇİLMİŞ Mİ... BAŞKA DA BİR SORUN AKLIMA GELMİYOR
KOLAY GELSİN ::::

Son Düzenleyen wetup; 26-11-2007 @ 01:35. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
mail iptali, slayt mailler, slaytlar açılmıyor, slaytlı mailler, windows live iptal, windows live iptal etme, windows live iptali, windows live mail aç, windowslive iptal, windowslive iptali,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 16:06Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 1.10949111 saniyede (18.48% PHP - 81.52% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR