| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Mail (Masaüstü Hotmail)
arkadaslar selamlar..ben gmailim var ve bu windows live maile uyarlamak istiyorum .. ama ayarlarını bir türlü yapamadım bana bunun için yardımcı olabilirmisiniz..yani gmailin popo3 ayarları gerekiyor ama giriyorum onları olmuyor yinede baska bir sekilde yapmak mümkünmü acaba
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
Birde program hata vermese Yinede sağol dostum | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
tamam çok guzelde mail yollıyamıorum,hata veriyo devamlı ))
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
windows live mail en son msn microsoftun sitesinden kuruldu ama e posta kutum açılmıyor msn deki eposta simgesi ve live mail ikisde aynı hatayı veriyor live mal yapılandırılıyor diyor açılmıyor çok kez kurma işlemini tekrar tekrar denedim olmuyor | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Mail (Masaüstü Hotmail)net üzerinden açın meil adresinizi sonra masa üstünden deneyin sorunu çözebilir... | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Mail (Masaüstü Hotmail) | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |||||
burada indir kur gerçi o linktekide çalışıyorda ben tekrar denedim yani srun yok sen bu linkten indir kur okey... | |||||
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
XP nin lisansli olmasi mi gerekio acaba_? bende kurulum bitmek uzereyken geriye sarıo ve tamamnlanamadı dio... | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ha bire hatalardan bahsediyorsunuzda exe dosyasında sorun yok pc niz de herhangi bir program eksik olabilir kurmayı engelleyen yada başka programla çakışan ki windows'un posta hesabı genelde pcde kurulu olur onu kaldırın kurmadan önce kolay gelsin
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Mail (Masaüstü Hotmail)ben bendeki hatanın neden olduğunu sordum zaten | |
|
![]() |
| Etiketler |
| hotmail, live, mail, masaüstü, windows |
| windows live mail acilmiyor, |
Windows Live Mail (Masaüstü Hotmail) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Hotmail neden açılmıyor? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 10 | 2 Hafta Önce 03:24 |
| Windows Live Hotmail Artık 5 GB | musti26 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 9 | 17-09-2009 22:44 |
| Hotmail Mail Sayfasını Açamama Sorunu | By BUĞRA | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 24-06-2008 23:51 |
| Windows Live Hotmail Tanıtım Filmleri | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 12-09-2007 00:26 |
| Windows Live Mail Beta | virtuecat | Arşive Kaldırılan Konular | 14 | 23-04-2007 00:57 |