| | #1 (mesaj-linki) |
Windows Live Mail (Masaüstü Hotmail)ARKADAŞLAR BUYRUN SİZE GÜZEL BİR PROGRAM Windows Live Mail 8.0 ARTIK MEİLLERİNİZ MASAÜSTÜNÜZDE OLACAK.... ![]() ![]() ARKADAŞLAR RESİMDEDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ MASA ÜZERİNDEN HOTMAİLLERİNİZİ TAKİP EDEBİLECEKSİNİZ VE DAHASIDA VAR .... BU PROGRAMDA BAZI EKLENTİLERDE VAR eklenti (1) windows live fotograf galarisi beta ile fotolarınızı görüntüleyip ya da foto renk ayarları kırmızı göz düzeltme gibi ayarlarda yapabilirsiniz ![]() eklenti (2) windows live write ile wep günlüklerinize ulaşabilirsiniz ![]() http://download.microsoft.com/downlo...all_WLMail.exe LİNK KOLAY GELSİN | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Mail (Masaüstü Hotmail)
ARKADAŞLAR YORUM YAZIN PLEASE
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Bunu coktandir kullaniyorum,cok güzel birsey.Hotmaillerimiz direk masaüstünde ayrica baska mailler icinde kullanabilirsiniz. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Mail (Masaüstü Hotmail)Saol Iyi Bir Program.Ama Benim Ihtiyacım Yok Diye Düşünüyorum | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
bir sorun var yüklemede anlayamadım. kurarken yarısına gelince hata veriyor sonra tekrar deneyin diyor. neden acaba
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||