Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger İçerikleri
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 19-09-2007   #1 (mesaj-linki)
Windows Live Mail (Masaüstü Hotmail) Windows Live Mail (Masaüstü Hotmail)
ARKADAŞLAR BUYRUN SİZE GÜZEL BİR PROGRAM

Windows Live Mail 8.0

ARTIK MEİLLERİNİZ MASAÜSTÜNÜZDE OLACAK....

[Resim]

[Resim]

ARKADAŞLAR RESİMDEDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ MASA ÜZERİNDEN HOTMAİLLERİNİZİ TAKİP EDEBİLECEKSİNİZ

VE DAHASIDA VAR
....

BU PROGRAMDA BAZI EKLENTİLERDE VAR
eklenti (1)
windows live fotograf galarisi beta ile fotolarınızı görüntüleyip ya da foto renk ayarları kırmızı göz düzeltme gibi ayarlarda yapabilirsiniz
[Resim]
eklenti (2)
windows live write ile wep günlüklerinize ulaşabilirsiniz
[Resim]

http://download.microsoft.com/downlo...all_WLMail.exe

LİNK KOLAY GELSİN

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 20-09-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Mail (Masaüstü Hotmail) Cvp: Windows Live Mail (Masaüstü Hotmail)
ARKADAŞLAR YORUM YAZIN PLEASE
Eski 30-09-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Mail (Masaüstü Hotmail) Cvp: Windows Live Mail (Masaüstü Hotmail)
Bunu coktandir kullaniyorum,cok güzel birsey.Hotmaillerimiz direk masaüstünde ayrica baska mailler icinde kullanabilirsiniz.
Eski 30-09-2007   #4 (mesaj-linki)
Saol Iyi Bir Program.Ama Benim Ihtiyacım Yok Diye Düşünüyorum
Eski 05-10-2007   #5 (mesaj-linki)
bir sorun var yüklemede anlayamadım. kurarken yarısına gelince hata veriyor sonra tekrar deneyin diyor. neden acaba
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
download windows live mail hotmail live download live mail download mail.exe mailler masaüstünde masaüstü hotmail masaüstü mail masaüstü windows live msn mail download windows live hotmail download windows live mail download windows live mail exe download windows live maile download windows live writer download link windows mail download
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:08
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11149001 saniyede (51.67% PHP - 48.33% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR