Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger Programları
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 13-04-2006   #6 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Video İzletme Cvp: MSN Video İzletme

Alıntı:
dennis61 adlı kullanıcıdan alıntı
ya arkadaslar programi indirdik ama karsidakine msnden nasil izletecez bunu bunu aciklarmisiniz lutfen?
Araçlar / Ses ve Görüntü Kurulumu... / Kurduğunuz Programı Seçin Ve Kişiye Web Cam Açın..
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 29-05-2006   #7 (mesaj-linki)
omerbaba
Cvp: MSN - WebCam'de Farklı Görüntü İzletme Cvp: MSN - WebCam'de Farklı Görüntü İzletme

öncelikle s.a. beyler bayanlar ya ben yükledim ama bir türlü göstermedim karşımdakine msn de araçlar ses/görüntü kurulumuna giriyorum ama splitcam fln yazmıyor bir yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin!!..

ewet ya bide resimler görünmüyor herhalde o yüzden yapamıyoruz..!! o resimler yerine anlatım lı yaparsan sevinirim!..

Son Düzenleyen omerbaba; 29-05-2006 @ 00:09. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 23-06-2006   #8 (mesaj-linki)
Cvp: MSN - WebCam'de Farklı Görüntü İzletme Cvp: MSN - WebCam'de Farklı Görüntü İzletme

gerekli bilgi zaten konu içerisinde mevcuttur anlamadım demek yerine yapamadığınız yeri gösterirseniz yardımcı olabilirz.

Ayrıca Sizin yerinize Orda duracak bir bayan vidyosuda sitemizde Mevcut değildir..
Eski 26-06-2006   #9 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Video İzletme Cvp: MSN Video İzletme

kardeş bu çok hoş bir şeye benziyor indirdim ama filmi açtığımda karşıtaraf görmüyor programdan açıyorum open file den

ama olmuyor
Eski 27-06-2006   #10 (mesaj-linki)
fukkuku

arkadaşlar ben bu prog. kurdum ama çalıştıramıyorum yardım için sitedeki resimleride göremiyorum bana yardım ederseniz sevinirim çünkü bu prog. kesin kurmam lazım çok işime yarayacak.....
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
bayan video, msn de film izlettirme, msn den film izletme, msn film izletme, msn video izlet, msn video izletme, msn videoları, msnde video izletme, msnden film izletme, video izletme msn, webcam bayan videosu, webcamde, webcamde film izlet, webcamde film izletme, webcamden video izletme,
Konu Araçları

MSN - WebCam'de Farklı Görüntü İzletme Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 163 1 Gün Önce 02:13
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 145 5 Gün Önce 12:33
Dinin Tarihsel Fenomenolojisi virtuecat Din/İlahiyat 0 05-12-2006 16:26
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 13:30Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11794710 saniyede (62.61% PHP - 37.39% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR