| | #71 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN - WebCam'de Farklı Görüntü İzletme
wep cam paralımı nerden indirecem ucretsin dediniz ama nerden indirecem yardımcı olsanız sevınırım kolay gelsin
| |
|
| | #72 (mesaj-linki) | |
yardımcı olsanız web cam hakkında
| |
|
| | #73 (mesaj-linki) | |
filmleri nerden indirebiliyoz sağlam link temin edebilirmisiniz
| |
|
| | #74 (mesaj-linki) | |
arkadaslar splitcam kullanıyorum kullanmadıgım zamanlar msn webcam normal fakat yahoo messenger cam surekli karanlık, açılmıyo .splitcamı çalıstırdıgım zaman yahoo messenger camda oynattıgım filmd gosteriliyo tıpkı msnde oldugu gibi.yahoo messengerı nasıl ayarlayabilirim yardımcı olursanız sevinrim.
| |
|
| | #75 (mesaj-linki) | |
Bende ses sorunu var o bahsettiği driverları görmüyor kamera açıyor ama ses yok.
| |
|
| | #76 (mesaj-linki) | |
arkadaşım sağol paylaşımın için ama hala sitenin aktif üyesiysen bi sorum var, programı yükledim, ayarladım karşı tarafa kendi masaüstümü gösterebiliyorum ama ama videolar ne bana ne de karşı tarafa bi türlü görünmüyor,nedir bunun sebebi..
| |
|
| | #77 (mesaj-linki) | |||||||||
![]() ![]() ![]()
Son Düzenleyen basricolak67; 29-09-2009 @ 01:45. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||||||
|
| | #78 (mesaj-linki) | |
ya bu program sesi iletmiyorsa çokta iyi sayılmaz seside iletebilen bir program öneriresin daha iyi olur bbildiğm yok ama bir programda sanki seside iletebiliyorduk gibi anımsıyorum iyi bir araştırılsın bakalım
| |
|
| | #79 (mesaj-linki) | |
slm arkadaşlar çok guzel bi progıram ben kulanıyordum ama vista olunca kuramıyom bunu bilen varmi yadımci olursanız sevınırım
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| farklı, görüntü, msn, webcamde, İzletme |
MSN - WebCam'de Farklı Görüntü İzletme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Görüntü Resimleri Arşivimiz (Görüntü Resimleri) | Blue Blood | Dinamik Görüntü Resimleri | 76 | 27-09-2009 23:37 |
| Farklı Düşünme Süreci | sedat sencan | Felsefe | 0 | 16-06-2008 23:17 |
| Kargo - Farklı Rüyalar | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 00:39 |
| FarkLı ßir ßakış açısı | miravolki | Haberler - Tanıtım | 0 | 29-06-2007 04:25 |
| Bilime Farklı Yaklaşımlar | GusinapsE | Bilim | 0 | 02-10-2006 05:46 |