Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Dinamik Arka Planlar
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 28-02-2008   #16 (mesaj-linki)
Cvp: Arka Planlar - Dinamik Arka Planlar Cvp: Arka Planlar - Dinamik Arka Planlar

ya ben bi türlü beceremedim ne iş anlamadım arkadaşlar windows live mesengere oluyormu bunlar ?
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 06-03-2008   #17 (mesaj-linki)
Cvp: Arka Planlar - Dinamik Arka Planlar Cvp: Arka Planlar - Dinamik Arka Planlar

SLM KARDESIM HEPSI COK GÜZEL YUKLEDIM AMA BENİM BIR SORUNUM VAR ARADAN 2-3 GÜN GECTIKDEN SONRA İÇERİKLERİ KARARIYOR BIRSEY GÖZUKMUYO BILGI VERIRSEN İYİ OLUR TŞKR
Eski 07-05-2008   #18 (mesaj-linki)
Msn Arka Plandaki resmi nasıl bilgisayarıma kayıt ederim Msn Arka Plandaki resmi nasıl bilgisayarıma kayıt ederim

Arkadaşlar bilgisayarımdan uzun zaman önce yanlışlıkla sildiğim bir resmin msn arka planlarımda olduğunu farkettim acaba o resmi orda normal bir resim dosyası olarak bilgisayarıma kayıt edebilirmiyim şimdiden teşekkürler.
Eski 10-05-2008   #19 (mesaj-linki)
Cvp: Msn Arka Plandaki resmi nasıl bilgisayarıma kayıt ederim Cvp: Msn Arka Plandaki resmi nasıl bilgisayarıma kayıt ederim

Alıntı:
GeFORC3 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar bilgisayarımdan uzun zaman önce yanlışlıkla sildiğim bir resmin msn arka planlarımda olduğunu farkettim acaba o resmi orda normal bir resim dosyası olarak bilgisayarıma kayıt edebilirmiyim şimdiden teşekkürler.
Edebilirsin, ConCon Retriever adlı programla hem de çok kolay. Buradan MsXlabs tarafından Türkçeleştirilmiş son sürümünü indir ve çalıştır (kurulum gerektirmez): ConCon Retriever - Windows Live Messenger İçerik Yedekleme
Eski 1 Hafta Önce   #20 (mesaj-linki)

çok hoşlar ya yükledim baya eğlenceli...Teşekkürler
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
dinamik arka plan indir, dinamik görüntü resmi nasıl oluşturulur, hareketli arka plan indir, hareketli msn arka planları indir, live dinamik resim indir, messenger arka planları indir, msn arka plan indir, msn arka planlar indir, msn arka planları indir, msn arka planı indir, msn arka planı nasıl oluşturulur, msn de dinamik arka plan indir, msn dinamik resmi nasıl oluşur, msn sayfa görüntüsü, msne arka plan indir,
Konu Araçları

Arka Planlar - Dinamik Arka Planlar Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar Morrigan Dinamik Arka Planlar 100 2 Gün Önce 09:29
Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar Morrigan Dinamik Arka Planlar 55 1 Hafta Önce 21:30
Arka Planlar - MSN Messenger Arka Planları Morrigan Dinamik Arka Planlar 16 23-02-2008 09:03
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:50Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11515188 saniyede (53.38% PHP - 46.62% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR