| | #1 (mesaj-linki) |
Arka Planlar - Dinamik Arka PlanlarAşağıda yer alan "Dinamik Arka Planları" MSN Messenger'ınızda kullanabilmeniz için "MSXLabsWinksInstaller"ı kurmanız gerekmektedir. Kullanımıyla ilgili bilgi programla birlikte gelen "BeniOku" dosyasında bulunmaktadır. "WinksInstaller"ı indirmek için aşağıdaki resme tıklayınız. Zip Şifresi : msxlabs.com ![]() Etiketler: arka planlar, dinamik arka planlar, hareketli arka planlar, dinamik, hareketli, arka plan İlgili Konular Arka Planlar - Korean Dinamik Arka Planları Arka Planlar - Mee Dinamik Arka Planları | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Arka Planlar, Dinamik Arka Planlar, Hareketli Arka Planlar MsXLabs WinksInstaller, MSN Messenger'ınıza 'Extra Wink' ler eklemenize olanak tanır. Internet'te bulunan birçok wink'i destekler. Hiçbir zararlı kod içermez ve tamamen güvenlidir. ------------------------------------------------------------------------------ Kurulum | Winks Ekleme - WinksInstaller'ı normal bir Şekilde kurunuz, extra ayar yok ![]() - MSN Messenger'da oturum açınız - http://www.msxlabs.org/html/msn-windows-live-messenger-winks-goz-kirpmalari.php adresine gidiniz - İstediğiniz Wink'in küçük resmi üstüne tıklayınız - "Bu dosyayı açmak veya kaydetmek istiyor musunuz?" sorusuna "Kaydet" diye cevap veriyorsunuz.( Bilgisayarınızda WinZip ya da WinRAR yüklü olmalıdır.) - Kaydettiğiniz ZIP dosyasına iki kez tıklıyorsunuz. Açılan ZIP penceresi içinde .MCO uzantılı bir dosya göreceksiniz. O dosyaya da iki kez tıklıyorsunuz ve Wink yükleniyor, istediğiniz kadar yükleyebilirsiniz. - Hepsi bu kadar... Yukarıdaki işlemler bu mesajdaki dinamik arka plan resimleri için de geçerli... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Arka Planlar, Dinamik Arka Planlar, Hareketli Arka Planlar | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Arka Planlar, Dinamik Arka Planlar, Hareketli Arka PlanlarAlıntı:
| ||
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Arka Planlar, Dinamik Arka Planlar, Hareketli Arka Planlar
windows live messenger kullanıyorum, arka planlar güzel yükleniyo onda sorun yok fakat yama programıyla bir msn adresi daha açıyorum, o adresiime de yüklemek istiyorum yükledğim adresimi kapatıp diğerine yükledikten sonra önce den yüklemiş olduğum adresim de ki dinamik arka planlar yok oluyor!!!! yardım ederseniz sevinirim..... şimndiden teşekkürler... | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Arka Planlar - Dinamik Arka Planlar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 92 | 3 Gün Önce 09:45 |
| Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 52 | 3 Hafta Önce 22:07 |
| Arka Planlar - MSN Messenger Arka Planları | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 16 | 23-02-2008 09:03 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 19:40 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||