Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
MsXLabs.org; forum, günlük, video ve sohbet bölümlerinin yanı sıra; Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları sunmaktadır. Faydalı olmayı ilke edinmiş sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder :) Üye olmak için tıklayınız...
| | ATI Ekran Kartları için Sürücü Güncellemesi#1 (link) |
| Özel Üye-VIP | AMD tarafından yayınlanan en yeni ATI Catalyst sürücü paketleri hata gidermeler ve performans artışları barındırıyor. En yeni sürücüleri buradan indirin! ATI Radeon markalı ekran kartları için sunulan hepsi bir arada sürücü paketi Catalyst, 9.5 sürümüne güncellendi. Birçok kullanıcının bildiği üzere, buradaki sürüm numarası 2009 yılının 5'inci ayını temsil ediyor. Yeni Catalyst paketinde kullanıcılara ATI Stream paralel işleme teknolojisi konusunda çeşitli güncellemeler ve hata giderme özellikleri sunuluyor. Yani ATI Video Encoder daha sorunsuz şekilde çalışabilecek. Bunun yanında BattleForge ve Company of Heroes oyunlarında CrossFireX çoklu ekran kartı kurulumlarında %10 performans artışı söz konusu. İndirin :: Catalyst 9.4 Windows XP 32 bit :: Catalyst 9.4 Windows Vista 32 bit :: Catalyst 9.4 Windows 7 32 bit :: Catalyst 9.4 Windows XP 64 bit :: Catalyst 9.4 Windows Vista 64 bit :: Catalyst 9.4 Windows 7 64 bit Benzer Konular:
Etiketler:
|
| | sdfg#8 (link) |
| Ziyaretçi |
benim ekran kartımı yükseltmek istiyorum benim bil dizüstü ve 896 mb a kadar yükselir dityor aradım aradım bulamadım bilgisayarcıya götürdüm o da yapamadı sonunda bunun PCI express denen bişi ile mümkün olduğunu buldum fakat nerden alınır nasıl kullanılır hiç bir fikrim yok yardımcı olur musunuz teşekkür ederim
|
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
ATI Ekran Kartları için Sürücü Güncellemesi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ekran kartı sürücü güncellemesi sonrası oyunlara girmiyor, ne yapmalıyım? | arif37 | Soru-Cevap | 3 | 6 Eylül 2012 20:10 |
| Ati Radeon X550 ekran kartı problemi için yardımcı olur musunuz? | Siyah Cin | Soru-Cevap | 10 | 11 Temmuz 2011 10:08 |
| Ati ekran kartımdaki sorunun kaynağı nedir? | wolf32 | Soru-Cevap | 0 | 10 Ocak 2010 10:31 |
| PC'ye ses ve ekran kartları nasıl yüklenir? | Misafir | Soru-Cevap | 1 | 7 Ocak 2010 13:34 |
| Ati Saphirre Hd3650 ekran kartı sorunu için yardım eder misiniz? | Erdemedre | Soru-Cevap | 2 | 14 Mayıs 2009 01:40 |