| | #1 (mesaj-linki) |
28 Mayıs 1964’te İstanbul’da doğdu. Kabataş Erkek Lisesi’ni bitirdi. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde beş yıl okuduktan sonra ayrıldı. Bir süre de İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde öğrenim gördü. 1985 yılından itibaren çeşitli edebiyat dergilerinde şiir ve yazıları yayımlanmaya başladı. İlk ve uzun şiirleri Adam Sanat Dergisi'nin hemen her sayısında yer aldı. Temalarında alışılagelmişin kimi kez tam karşısında yer alan, polemikçi, başkaldırıcı şiiriyle sadece 1980'li yılların değil tüm Türk şiirinin en gözüpek şairi. Fazlaca karışık ve yer yer fazlaca uzun ve çoğaltımcı şiiri özgün çarpıcı başarı düzeylerine de ulaşabiliyor. Geleneksel yöntemler kullanarak yazdığı divan tarzı şiirleri, gazelleriyle de dikkat çekiyor. ESERLERİ ŞİİR: Gözlerim Sığmıyor Yüzüme (1988) Erotika (1991) Yirmi5April (1994) Periler Ölürken Özür Diler (1994) Suzidilara (1996) Güzel Annemin Hayal Gücü (1996) Ciddiye Alındığım Kara Parçaları (1997) Papağana Silah Çekme! (1998) Gözyaşlarım Nal Sesleri (1999) Alp Krizi (1999) ROMAN: Flu’es (1998) Cehenneme Gitme Yöntemleri (1999) DENEME: Şiirlideğnek (1995) GÜNCE: Cangüncem (1996) DÜZYAZI: Dedem Beni Korkuttu Hikâyeleri (1992) İkizler Burcu Hikâyeleri (1993) 666 (1994) Belden Aşağı Aşk Hikâyeleri (1996) The Kırmızı Başlıklı İstasyon Şefi (1996) Pop H’art (1997) . Son Düzenleyen Kral_Aslan; 30-01-2008 @ 18:54. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Küçük İskender GÜLTEN ensenden öptüm seni. Çok fena! rüzgar gibi geçti beykoz vapuru kulakmemenden süt sağdı dudaklarım sağanak halinde seviyorum bütün ******ları preveze'den dönüyor prezervatifli donanmam domalıp duruyor İstanbul, osmanlı paşası terbiyeme hem, kime ne? Olası ki elim bacaklarınla aynı burçtan aaa! tüyler. Zıp zıp zıplıyor apışaram A-Rh pozitif gülten temizlikçi kız. Temiz kız. Nazsız! hiç temyiz edilebilir mi kızlık zarı caaart! diye girdim içeri bir bahar sabahı adım fatih sultan penis, tevellüt tereddütsüz on yedi! evlenemeyiz gülten. Güldürme beni şimdi tam ******** falan üzereyken. korkudan altına kaçırıyor bak galata köprüsü köprüaltı çocukları sidikten yağmurla usanmış tam bütün hırsımla abazanlığımın basur memelerini emerken boşuna okutmuyorlar adama okulda fiziği, coğrafyayı dayılanma bana gülten. Tenin dayısı olmaz kayısı gibi bir aşk kaçırılmaz mı, ara beni.. ensenden becerdim seni gülten. Çok fena! denize parça koydu makinist beykoz vapuru! | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Küçük İskender ( Küçük İskender Kimdir? - Küçük İskender Hakkında ) p e s i m i s t -"Yüzünün yarısını bana vereceksin!" Yüzümün bir yarısı intihar eden sevgilimin peşinden gitti. Öte yarısı film artisti olmak için evden kaçtı. -"Ellerinden biri benim olsun!" Ellerimden biri en büyük aşkımın saçları arasında kayboldu. Ötekisi hapse girdi. -"Çocukluğunun en güzel günlerini bana armağan et!" Çocukluğumun en güzel günlerinden bazılarını kurtlar yedi. Geri kalan kısmını ise çocuk esirgeme kurumuna bağışladım. -"Umutlarının aynısından bana da ısmarla!" Umutlarımın bir kısmından hüznüme şahane bir sos hazırladım. Arta kalan kısmını evlatlıktan reddettim. -"Hiç kimsenin bilmediği yerlere gidelim!" Hiç kimsenin bilmediği yerlerin bir bölümü düşler altında kaldı. Diğer bölümlerin inşası sürmekte. -"Herşeyini bana anlat!" Herşeyimin bir parçasından trajedi imal ettiler. Boşta kalanlarını da sucuk yaptılar. -"Kalbinin temizliği için gündelikçi olabilirim!" Kalbimin temizliğinin bir katıyla uzayın sonsuzluğu ilgileniyor. Öte katlarında zaten belalı yalnızlıklar yaşamakta. -"Hiç ayrılmayalım!" Ayrılıkların çoğunluğu ruhun iklim şartlarından: Sen karasalsın, ben ılıman. Ayrılıkların azınlığı bitki örtüsünden: Sende kaktüsler var, bende plastik vazo çiçekleri. -"Saçmalıyorsun artık!" Saçmalıklarımdan kimisini hayattan aldım. Kimisini alkol sanıp içtim. Sen iyisi mi üstüne basacağın bir mayın bul ve beni unut! m o n o l o g m a k e t i Suçu benim üstüme at: Zamanlama hatası derim. Suçu benim üstüme at: Batık gemilerin de bir rotası olduğunu saklarım. Suçu benim üstüme at: Taşa inanan bir tanrı parçasıydı derim. Suçu benim üstüme at: Aşk değildi o; yalnızca bir isim benzerliğiydi diye söylenirim. Suçu benim üstüme at: Örgütlü kalp ağrılarıydı derim. Geceleyin arkadaş evine sığınan ağır yaralı bir militan kadar güzeldi derim. Suçu benim üstüme at: Yaz sıcağında kasıklarından yükselen ter kokusunu parfüm niyetine kullanacaktım, demem. yatağını çıyanlarla süslerdi. akşamları yatmadan bir ikisini atıştırırdı. tehlikeli kesikti. tehlikeli kesikler gibi sevişirdi. eve bir giyotin almak isterdi hep. fazla arkadaşlar için. fazla gözyaşları için. fazla laubalilikler için. islamiyet'ten önce Kabe'de duran üç puttan biri oydu, biri ben. öbürkünden arada bir şifreli mektuplar alırdık. mektuplara gülerdik biz. mektuplara gülmekle geçerdi vaktimiz. mutluyduk. cahildik ve bununla mutluyduk. Suçu benim üstüme at: Biz, biraraya geldiğimizde anlamlı bir kelime oluşturan iki heceydik -- bunu itiraf etmem. Suçu benim üstüme at: Evet, aramızda kronolojik bir sıralama vardı duygular açısından. Şiddetin yolaçtığı her türlü maceraya düşkündü o. Yara kabukları biriktirirdi. Açıksözlülük biriktirirdi -- ağzımdan alamazlar. Suçu benim üstüme at. Suç beni bağlamaz. Suç bana çarpmaz. jilette pusu kurmuş yılandı. ( galiba infilak etti. ) yılanın kirpiklerine bulaşmış asitti. ( galiba punk. ) horizantaldi. ( şüphesiz prozac efsanesiydi. ) bütün anlamları bataklıktı. ( tut ki, boşlukta dinozordu. ) kâh çokluktu, kâh eksiklikti. ( aritmatiği zayıf. ) ucuz atlattığım bir cinayet girişimiydi. ( ahlakı pekiyi. ) saçma sarı'mdı. ( her renk bir diğerini gölgede bırakır. ) marjinal ela'mdı. ( sırra kadem basan hatıralarla avunurdu. ) piercing prensi'mdi. ( çoğu kere, uzak gemi lodosu. ) böcek tarlam! bana hiç değilse bir mail at. japon kâğıt kaplama sanatım! hayatta mısın? geceleri kanımı emmekle bahtiyar olan sivrisineklerle var mı bir akrabalığın, yakınlığın?! son sigaram! iyi misin? chatte misin? hangi odada? alo?! orada mısın? suçu benim üstüme at, op'umu geri al. canım! asl pls Son Düzenleyen AssasiN; 30-09-2007 @ 03:31. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| gulten kara bocek, iskender kimdir, köprü altı kızları, küçük iskender, küçük iskender kimdir, küçük kız msnleri, kız msn al, kız msn si al, kız msnleri al, ıskender kımdır, |
Küçük İskender (Küçük İskender Kimdir? - Küçük İskender Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yalçın Küçük (Yalçın Küçük Kimdir? - Yalçın Küçük Hakkında) | INIFERNO | Siyaset tr | 3 | 14-11-2008 17:45 |
| Büyük İskender (Büyük İskender Kimdir? - Büyük İskender Hakkında) | virtuecat | Siyaset ww | 4 | 13-10-2008 16:20 |
| Ali Kemal İskender (Ali Kemal İskender Kimdir? - Ali Kemal İskender Hakkında) | KisukE UraharA | Sinema tr | 1 | 01-08-2008 12:53 |
| Küçük - Küçük Nedir - Küçük Hakkında | ThinkerBeLL | X-Sözlük | 0 | 16-01-2008 11:27 |
| İskender Pala (İskender Pala Kimdir? - İskender Pala Hakkında) | NihLe | Edebiyat tr | 3 | 20-07-2007 18:29 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||