| | #1 (mesaj-linki) | |
| Zafer Karalar (Zafer Karalar Kimdir? - Zafer Karalar Hakkında)Zafer Karalar Doğumu: 1940 Tomarza Ölümü: Ekim 2004 - İstanbul Şiir ve öykü yazarıdır. Ödülü:
Kaynak: Vikipedi Bir Şey Diyecektim Kaç kez gidip-geldim kapına Dünyanın en yorgun denizi oldum Endenozya kıyılarında Bir şey diyecektim sana Yine de demek isterim Seni tanımadan önce bir yanım mı ağrırdı Ondan mı seninle su serpilir yüreğime Sana söyleyecek bir sözüm vardı Bu değildi biliyorum Bağırmak geliyordu içimden Çıkıp yüksek tepelerde Rüzgârlar kesiyordu sesimi Bu değildi söylemek istediğim Sana söyleyecek başka bir sözüm vardı Dokunmak geliyordu içimden Uzanıp dokunamıyordum sana Kalkmıyordu kollarım Tutsak gemilerin zincirleri gibi Paslanmış dökülüyordu sulara Bir şey diyecektim sana Kaç kez gidip-geldim kapına Elim varmadı kapının koluna İçimdeki ses susmuyordu Ölünür diyordu Senin uğruna Senin yoluna Zafer Karalar Düş ve Gerçek Yorgun bedenin Aç gönlüne Dar geliyor... Bu sandal O kıyılara taşımaz Seni... Unut artık... Unut o düşleri Zafer Karalar | |
|
![]() |
| Etiketler |
| hakkında, karalar, kimdir, zafer |
Zafer Karalar (Zafer Karalar Kimdir? - Zafer Karalar Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Zafer Demiray (Zafer Demiray Kimdir? - Zafer Demiray Hakkında) | Harry Kewell | Spor tr | 0 | 11-03-2009 16:49 |
| Zafer İşleyen (Zafer İşleyen Kimdir? - Zafer İşleyen Hakkında) | NeutralizeR | Müzik tr | 7 | 23-10-2008 05:24 |
| Zafer Algöz (Zafer Algöz Kimdir? - Zafer Algöz Hakkında) | TiglonBoYs | Tiyatro tr | 0 | 26-07-2008 17:27 |
| Zafer Ergin (Zafer Ergin Kimdir? - Zafer Ergin Hakkında) | estudiantes | Sinema tr | 1 | 30-04-2008 19:29 |
| Zafer Algöz (Zafer Algöz Kimdir? - Zafer Algöz Hakkında) | estudiantes | Sinema tr | 0 | 28-10-2007 14:12 |