Gazi Üniversitesi - Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Akademik Forumlar :: > Eğitim Bilimleri > Üniversitelerimiz > Fakülteler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 16-09-2008   #1 (mesaj-linki)
Lavie - avatarı
Gazi Üniversitesi - Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi

dersler, atölye ve laboratuar uygulama ağırlıklı olmak üzere, genel kültür, pedagojik formasyon ve alan derslerinden oluşmaktadır. Öğretim faaliyetlerinde Giyim, Tekstil, El Sanatları, Beslenme, Ağaçişleri, Metal, Elektrik, Elektronik, Seramik, Tasarım, Güç ve Enerji Kaynakları, Grafik, Serigrafi, Matbaa olmak üzere toplam 14 atölye ile 6 Bilgisayar, 2 Eğitim Bilimleri ve 1 Tekstil olmak üzere toplam 9 laboratuar hizmet vermektedir. 2007-2008 öğretim yılında Toplam 1391 öğrencinin öğrenim gördüğü Fakültemizde 9 Profesör, 3 Doçent, 32 Yardımcı Doçent, 19 Öğretim Görevlisi, 16 Araştırma Görevlisi, 1 Uzman olmak üzere toplam 80 Akademik ve 33 İdari Personel görev yapmaktadır.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
eğitim, endüstriyel, fakültesi, gazi, sanatlar, Üniversitesi
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Gazi Üniversitesi - Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Gazi Üniversitesi - Teknik Eğitim Fakültesi Lavie Fakülteler 0 16-09-2008 18:07
Gazi Üniversitesi - Mesleki Eğitim Fakültesi Lavie Fakülteler 0 16-09-2008 18:02
Gazi Üniversitesi - Hukuk Fakültesi Lavie Fakülteler 0 16-09-2008 17:53
Gazi Üniversitesi - Güzel Sanatlar Fakültesi Lavie Fakülteler 0 16-09-2008 17:51
Gazi Üniversitesi - Eczacılık Fakültesi Lavie Fakülteler 0 16-09-2008 17:34