| | #1 (mesaj-linki) | |
| Bahçeşehir Üniversitesi - Fen-Edebiyat Fakültesi Bahçeşehir Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Bahçeşehir Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi temel sosyal bilimler ve fen alanlarında eğitim ve araştırma yapar. Fakültede aşağıdaki bölümler bulunmaktadır:
Fen-Edebiyat Fakültesi'nde ayrıca Genel Eğitim Birimi bulunur. Genel Eğitim Birimi üniversitede yürütülen bütün lisans programlarındaki genel eğitim derslerini verir. Fen-Edebiyat Fakültesi bölümlerinin her biri kendi alanlarında çift anadal programı yürütür. Fen-Edebiyat Fakültesi'ndeki bölümler kendi alanlarındaki yüksek lisans programlarının yürütülmesi katkı verir. İletişim Web: Bahçeşehir Üniversitesi | Fen Edebiyat Fakültesi - Anasayfa | |
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçeşehir, fakültesi, fenedebiyat, Üniversitesi |
Bahçeşehir Üniversitesi - Fen-Edebiyat Fakültesi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bahçeşehir Üniversitesi - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi | ThinkerBeLL | Fakülteler | 0 | 11-10-2009 02:48 |
| Trakya Üniversitesi - Fen Edebiyat Fakültesi | BrookLyn | Fakülteler | 0 | 28-10-2008 23:43 |
| Kocaeli Üniversitesi - Fen Edebiyat Fakültesi | karayel | Fakülteler | 0 | 28-08-2008 22:05 |
| Anadolu Üniversitesi - Edebiyat Fakültesi | The Unique | Fakülteler | 0 | 26-08-2008 00:14 |
| Ege Üniversitesi - Edebiyat Fakültesi | Bia | Fakülteler | 0 | 25-08-2008 04:58 |