| | #31 (mesaj-linki) | |
| Lotus.. | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Lolipop.. | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| . | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
| ![]() Son Düzenleyen Blue Blood; 05-10-2005 @ 10:12. | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| Doya Doya bakasın diye .... =)![]() ![]() | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
| ThinkerBeLL'e ThinkerBeLL Bir Şeyi Borç Bilirim, Çok Kastım Zamanında Ancak Kaldırılıp Atılacak Bir İnsan Değil Bahaneler Olamaz Başa Sona Sarılamaz Bi İnsan Düşlerin Perisi Olarak Adlandırdığım Ama Her Zaman Muhalefet Olduğum Ve Aramızda İpleri Gerdiğim Zaman Bile Güzellikle Yaklaşan Kişilikli Bir Abla Kavramını Alan Herseyin Gerçeğini Gösteren Övgülerle Dolmuyacak Kelimelerde Yaşanmıyacak Bi İnsan Sağlık Mutluluk İyi Dileklerim Onunla Kalsın Ben Çok Triplex İnsan Olsamda ThinkerBeLL'e Sabah Güneşi Gibi Bi Mektebimden İçimde Olanları Asaletimle Yazayım Dedim... Tek Taraflı Düşünmeyen Bu Düş Perisine Anlamazlıkları Yazdım.. Porte Gibi Yazdım Kalsın Burda İçim Yanık Aynı Düşlerdeki Aynı Sokak Usilsi Duygularım Maziye Kayıt Olarak Umumi Bi Konuşma Oldu... ![]() Saygılar Benden.< LoRd CrasHofCinneT LoRd GeTTo/ of \ CinneT VeLeDi Name a | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
| Cinnet Kardeşim'e..
Teşekkür ederim Cinnet Kardeşim.. Hani kardeşler arasında hep olup biten ve asla tükenmek bilmeyen sinir eden ama aslında tatlı 1 edası olan çekişmeler vardır ya.. Abla kızar.. Kardeş de ona kızar.. Sonra abla sever.. Kardeş sevinir.. Anneannemin 1 sözü vardı..: " Et tırnaktan ayrılır mı..?" diye.. Bil ki ben seni kardeşim kabul ettim.. Ve kardeşler arasında dargınlık, küslük olmaz.. Döğüşürler, güreşirler.. Ama birbirlerini de sevmeye devam ederler.. Yine buradayız.. Yine beraberiz.. Yine kasacağız.. Yine gereceğiz.. Çünkü biz kardeşiz.. Sen Cinnetlik'e, ben Thinkylik'e devam etmeye devam.. Bu da benden sana, Cinnetlerin Lordu'na 1 armağan.. Son Düzenleyen Blue Blood; 06-10-2005 @ 11:26. | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
| Thumbelina | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
| Golden Rose.. | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
| Özel![]() | |
|
![]() |
ThinkerBeLL'e Özel - Peri Resimleri -1- [Arşiv] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ThinkerBeLL'e Özel - Peri Resimleri -2- [Arşiv] | kompetankedi | Fantazi Dünyası | 2054 | 01-03-2009 23:43 |
| Peri - Peri Nedir - Peri Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 0 | 14-04-2008 13:59 |
| Sevginin Temsili Çiçek Resimleri - Çiçek Resimleri -4- [Arşiv] | Hi-LaL | Doğadan Manzaralar | 2503 | 06-04-2008 11:29 |
| Sevginin Temsili Çiçek Resimleri - Çiçek Resimleri -3- [Arşiv] | arwen | Doğadan Manzaralar | 1558 | 19-06-2007 20:14 |
| Sevginin Temsili Çiçek Resimleri - Çiçek Resimleri -2- [Arşiv] | BARIŞ | Doğadan Manzaralar | 1495 | 31-03-2007 15:04 |